Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Cykelholdere Tag

4 Produkter
Relateret til: cykelholdere bil
 1. Cykelholdere Anhængertræk
 2. Tilbehør Cykelholdere
Lastevne i kg
 • 17 20
Vægt i kg
 • 2,5 4,2
Værktøjsfri montering
 • 3
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Sorter efter
 
Side 1 af
1

Billig cykelholder til tag på bikester.dk. Køb en cykelholder til taget på bilen til lavpris!

Det er altid noget andet at cykle andre steder, end man er vant til. Man bliver med tiden lidt træt af altid at cykle den samme tur. Måske cykler du altid den samme vej til arbejde, eller måske kører du altid på mountainbike i din lokale skov. Med tiden kan man måske synes, det er lidt trivielt, og man mister i værste fald motivationen til at svinge benet over cyklen. Cykelholder til tag Man føler, man har set det samme hundrede gange, og man kender hver sten på sin vej. Cykling er ellers en dejlig form for motion. Det er sjovt, og det er skånsomt for din krop, da dine led og muskler ikke bliver belastet på den samme måde, som ved f.eks. løb. Ved cykling har du i det mindste følelsen af, at du kommer lidt hurtigere fremad, og det er ikke så fysisk hårdt for kroppen som løb. Cykling har desuden også mange andre fordele:
 • Du skåner miljøet og er derved med til at udlede mindre CO2. I denne tid er det vigtigt at være miljøbevidst.
 • Du har mange muligheder for at variere din cykling. F.eks. med en racercykel, mountainbike eller singlespeed. Hver måde at cykle på er forskellig.
 • Cykling er en anden form for meditation. Når du cykler, ser du verdenen på en anden måde og fra et helt andet perspektiv. Du får tænkt på noget andet, og måske ser du problemer på en anden måde og kan bedre løse dem, når du kommer hjem fra din cykeltur.
 • Du kan kombinere cykling med mange ting i hverdagen og derved integrere motion i din hverdag. Hvis du har en stresset hverdag, og måske ikke kommer i motionscentret så ofte, som du egentlig gerne ville, kan du med fordel cykle til arbejde, eller når du skal købe ind. På den måde behøver du ikke at have dårlig samvittighed mere.

Cykelholder til tag – fordele og ulemper

Når du vil variere din cykling og derved få mere motivation, kan du med fordel tage cyklerne med oven på bilen. Dette gør du selvfølgelig med en cykelholder til tag. Det er nu slut med ikke at kunne tage cyklen med, fordi man ikke har træk på bilen. Når du har en cykelholder til taget på bilen, kan du altid have din cykel med uden den generer. Desuden kan din cykel, eller flere cykler fastgøres på taget, og du har heller ikke problemer med at åbne bagagerummet, som du f.eks. har ved en cykelholder til bagklap. Dette er dog en smagssag. Hver cykelholder har sine fordele. En cykelholder til tag har den fordel, at du let kan komme til bagagerummet, uden at skulle afmontere din cykel. En cykelholder til tag er perfekt på bilferie, hvor bilen er fyldt med bagage. Vil du gerne have cyklerne med, er det derfor en god løsning at montere cyklerne på din cykelholder til taget. En anden fordel er, at selve monteringen af cyklen til cykelholderen er hurtig og problemløs. Du kan desuden låse cyklerne fast, så du roligt og med god samvittighed kan forlade din bil med cyklerne på taget. En af ulemperne ved en cykelholder til tag er dog, at det godt kan være en kamp at få cyklerne op på taget. Er du ikke så stærk, skal du måske få en til at hjælpe dig med at bære cyklerne op på din cykelholder til taget. Du skal desuden sørge for, at spænde cyklerne forsvarligt fast, så de ikke vipper og eventuelt kan være til fare i trafikken. En anden ulempe er, at cyklerne på taget kan have indflydelse på spritforbruget. Meningerne er delte, nogle mener, at det har stor indflydelse på spritforbruget, andre mener, at de ikke har mærket til noget. Det er dog vigtigt også at være opmærksom på dette.

Hvornår er en cykelholder til taget ideel?

Først og fremmest skal du gøre dig klart, hvilke behov du har – hvor mange cykler skal du transportere? Hvor ofte skal du bruge din cykelholder til taget? Hvor dyr må din cykelholder til taget være? Hvilke cykler skal din cykelholder til tag bruges til? Dette er alle vigtige spørgsmål du skal stille dig selv. Når du ved dette, er det forholdsvis let at finde den helt rigtige cykelholder til taget på bilen. En cykelholder er ideel til:
 • Bilferier, hvor bagagerummet er tæt pakket
 • Campingferier
 • Ture i skoven på mountainbiken med kammeraterne
 • Ture i det fri med familien
 • Hvis du ikke har træk på bilen, er en cykelholder til taget en god løsning


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!