Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


Thule Cykelholdere til bagklap

(9 Produkter)

  Transportplads

Valgt:

  Pris (kr.)

  • kr. - kr.
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
SORTER EFTER
Side1af
1
 
SORTER EFTER
Side1af
1

Nem transport af din cykel

Thule Cykelholder til bagklap

Når man hører navnet Thule, tænker alle nok med det samme på den amerikanske militærbase på Grønland. Men Thule er nu også navnet på et svensk varemærke indenfor sports- og fritidsbranchen. Thule leverer en lang række praktiske og smarte løsninger til transport af alt tænkeligt, som man kan få brug, når man står og skal på ferie eller måske bare en enkelt dag ud i naturen. Thule Cykelholder til bagklap er netop et af de mange spændende produkter fra denne fabrikant, som du kan finde her på Bikester.dk. Thule leverer også specialudstyr til transport af ski, boards og meget mere. Med en lang historie bag sig kan man være sikker på som kunde, at dette varemærkes produkter er optimale løsninger. Hvert enkelt produkt er en integration af ekspertviden om sikker og praktisk transport parallelt med flot design og de mest robuste materialer. Thule produkter er lavet i absolut topkvalitet, således at en sikker transport er garanteret. Men ikke nok med det, det er udstyr, der er let at montere og sætte ting godt fast i. Alt i alt kan man køre sikkert af sted læsset med det, man skal bruge på en sikker og stilig måde. Med Thule Cykelholder til bagklap , blandt andet, kan hele familiens cykler sikkert og praktisk komme med, så man kan være aktiv det sted, man nu tager hen.

Lidt baggrundsviden om varemærket

Thule blev etableret i 1942 af svenskeren Erik Thulin og har i dag sit hovedsæde i Malmø, Sverige. Thule Group, som varemærket Thule er en del af, beskæftiger mere end 3.000 medarbejdere fordelt på over 50 forskellige produktions- og salgsfaciliteter verden over. Siden starten har Thule været fokuseret på at levere det bedste indenfor transportudstyr til aktive familier, campister og i det hele taget udendørsentusiaster, som nyder en tur eller sport i det fri. Thule Cykelholder til bagklap et godt eksempel på en praktisk løsning til dem, der gerne vil have cyklerne med på camping eller en anden form for tur i det fri. Den er også praktisk for dem, som kan lide at cykle på mountainbike i de nærmeste skove eller bjerge i fritiden. Der er mange måder, man kan bruge en Thule Cykelholder til bagklap på. Thule produkter er med til, at man kan leve et mere aktivt og frit liv, og dette er netop også firmaets mission. Virksomheden værdsætter det aktive liv og ønsker at være med til at forbedre menneskers velvære og sundhed. Firmaet ønsker at række ud til alle både bymennesker ligesom til folk på landet således, at alle kan opleve udendørslivet til fulde. Med andre ord søger Thule gennem deres produkter at fremme folks muligheder for at komme udenfor og kunne transportere sig selv og udstyr hen til de steder, hvor man kan være aktiv. Thule har siden starten af sin produktion haft stort fokus på deres produkters kvalitet og, som en del af dette, sikkerhedsaspektet. Der er ikke én Thule Cykelholder til bagklap, der kommer på markedet uden, at den er gennemtestet fra inderst til yderst og under ekstreme prøvelser. Firmaet sørger for, at deres produkter modstår stød og bliver prøvet i varieret miljø helt fra ørken til arktiske områder. De sikrer også, at deres produkter kan holde i al slags vind og vejr, og at de holder sikkert på tingene under al form for transport - år ud og år ind. Thule kører med 25 standarder i deres laboratorietest, som når ud over de aktuelle ISO standarder. Deres produkter bliver afprøvet i simuleringstunneler, og de bliver udsat for chok og sammenstødstest. Thule cykeholder

Thule produkter

Thule startede ud med at levere udstyr til de svenske fiskere. Senere i 50’erne blev varesortimentet udvidet med gitre til at beskytte bilers forlygter. I 1960’erne var det skitransportudstyr og andre tagtransportløsninger, der kom til. I 1970’erne lancerede firmaet den første skiboks til montering på biltag. I 1980erne lanceredes baggagebærer til surfboards, og endelig I 1992 fremstilledes den første cykelholder. Siden da gik det endnu hurtigere, og i slutningen af 1990’erne formåede Thule at vinde så stort indpas på markedet, at det var blevet verdens største producent af tagbagagebærere. I 2004 lanceres den mest solgte tagcykelholder Thule 591 ProRide . Produkterne, der er kommet siden hen, er forskellige former for baggagebærere, snekæder, cykeltasker, kameratasker og meget mere. Hos Bikester.dk kan du finde det bedste indenfor varegruppen Thule Cykelholder til bagklap og til holdere til montering på biltag. Alle modeller er lavet i solidt og let aluminium. Læg mærke til de smarte designs. Man kan hurtigt se, at denne producent ikke lader noget til tilfældighederne, og at der ikke er noget overflødigt. Find den udgave, der passer til jeres stil og bil her , og læg mærke til de meget fordelagtige priser. Nedenfor har vi oplistet nogle af de mange gode grunde der er til, at man bør vælge en Thule Cykelholder til bagklap :
  • Praktisk og let at håndtere
  • Sikker transport af cykler
  • Stiligt og sikkert design
Når du handler gennem Bikester.dk, har du altid 100 dages returret på alle varer. Det forudsætter kun, at du kan fremvise kvitteringen, og at varens emballage stadig er intakt. Held og lykke på turen med den nye Thule Cykelholder til bagklap.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling