Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


Cykelholdere til bagklap

(17 Produkter)
Relateret til: cykelholdere
 1. Cykelholdere til tag
 2. Cykelholder tilbehør

  Mærke

Valgt:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

  Transportplads

Valgt:

  Pris (kr.)

 • kr. - kr.
  Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
SORTER EFTER
Side1af
1
 
SORTER EFTER
Side1af
1

En cykelholder til bagklap er ideel, når du skal transportere cykler.

Cykling har mange fordele. Det er sundt, og det styrker både din kondition, dit kredsløb og generelt hele dit velvære. Desuden belaster cykling ikke dine muskler og led i benene, som fx løb, og det er en genial sport, hvis du gerne til tabe dig. Der findes mange måder at cykle på, helt fra det stille og rolige cykling på citybiken eller cruiseren til det nervepirrende og hæsblæsende mountainbike eller dirtbike. Der findes altså en cykeldisciplin til hvert temperament. Det er sjovest at cykle i det fri, for du får set en hel masse ting fra et andet perspektiv, og du får masser af frisk luft. Hvis du fx er vant til at cykle inde i byen, kan det nogle gange være en stor og spændende omvæltning at spænde en cykelholder til bagklap på bilen, fastspænde din eller dine cykler og tage helt ud i det fri og cykle. Bikester.dk har et kæmpe udvalg, så du kan vælge det cykelstativ til bagklap på bilen, der passer bedst til dine behov. Hvis du dog ikke er så meget til en cykelholder til bagklap, tilbyder Bikester.dk også cykelholdere til taget. Du har altså mange muligheder for at transportere din cykel med din bil.

Med en cykelholder til bagklap har du mange muligheder

Når du er på bilferie, skal der selvfølgelig slappes af, og livet skal nydes. Der skal shoppes, kigges på seværdigheder og evt. dases på stranden. På en ferie bruges derfor lang tid og mange penge på transport, så hvorfor ikke gøre det hele billigere og lettere? Tag cyklerne med. På den måde sparer du penge på transport og du ser mange ting på din vej. Thule EuroClassic G6 929Måske oplever du helt nye ting på din cykel, som du ikke ville have oplevet, hvis du havde kørt i bil eller med offentlige transportmidler. Når du har cyklen med på ferie, har du ekstra meget frihed, og du kommer ikke ud i stressende situationer mht. parkeringsplads osv. Derfor: Køb en cykelholder til bagklap og bliv fleksibel på din ferie. Du kan også bruge en cykelholder til bagklap, når du gerne bare vil ud og mærke friheden. Cykling er en form for meditation, men det kan dog være lidt svært, hvis du bor i byen. Med en cykelholder til bagklap kan du derfor altid tage din cykel med og enten cykle dine cykelture på stranden eller i skoven. Cykling er rigtig god motion for hele familien. En cykelholder til bagklap findes i mange forskellige størrelser. Fx fås den med plads til en til fire cykler. Du kan altså have cykler med til hele familien, hvilket er rigtig smart.

Sikkerhed og montering

Der findes mange løsninger, hvorpå man kan fastgøre et cykelstativ til bagklap på bilen både til biler med og uden træk.
 • Biler uden træk: Oftest bliver en cykelholder til bagklap monteret på bilen ved hjælp af spænder. Spænderne er beskyttet af gummi, så de ikke ridser lakken på bilen. Desuden findes der også cykelholdere til bagklapper, som fastgøres ved at blive klemt ind imellem bagklappen og fast gjort på taget. Der er mange muligheder, og monteringen af cykelstativet afhænger helt af, hvilken bil du har. Derfor er det vigtigt, at du først og fremmest finder ud af, hvilket cykelstativ, der passer bedst til din bil, før du vælger at købe din cykelholder til bagklap. Alt i alt har du altså mange muligheder for at transportere din cykel, selvom du ikke har træk på din bil
 • Biler med træk: Overordnet findes der to typer cykelholdere til bagklappen på bilen. Click-on er måske den alle kender, hvor et sakselignende stativ bliver klikket fast omkring trækket. Fordelen ved en click-on er, at den er meget pladssparende. Dog skal du være opmærksom på, at stativet skal være polstret, hvor cyklen skal hænge, så cyklen ikke bliver ridset under køreturen. Hvis stativet ikke i forvejen er polstret, kan du eventuelt købe rørpolster, som du kan beklæde cykelstativet med. På den måde undgår du ridser i lakken din cykel. Desuden skal du være opmærksom på at spænde cyklen godt fast under kørsel. En anden variant er en form for ”hylde”, hvor cyklerne står ved siden af hinanden på skinner. Dette er en god løsning, især for dig der eventuelt skal transportere el-cykler. Denne cykelholder til bagklap er nemlig ekstra stærk, og du kan uden problemer transportere tungere cykler. Problemet er dog, at cykelholderen ofte fylder ret meget.
Med en cykelholder til bagklap kan du altid have cyklen med, hvor end du kører hen i din bil. Du kombinerer altså to fantastiske transportmidler på samme tid og kan, alt efter behov, køre i bil eller på cykel lige når du har lyst.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling