Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Cykelholdere (48 Produkter)

Mærke

Valgt:

Pris (kr.)

  • -
    Anvend

Kundeanmeldelser

Valgt:
Sorter efter
Side 1 af
1
 
Sorter efter
Side 1 af
1

Med en cykelholder kan du have cyklen med ud i verden – find din på Bikester.dk

Intet kan sammenlignes med at opleve verden fra din cykel. Cyklen giver dig en enorm frihed – du kan cykle lige derhen, hvor du vil. Du er ikke afhængig togtider, billetbestilling og forsinkelser. bagageholder Det er uanset, om det drejer sig om en søndagsudflugt eller en ugelang rejse under fremmede himmelstrøg. På cykel kan du komme ud i verden i det tempo, der passer dig. Cykelferier er blevet en populær rejseform. Det er gået op for mange turistkontorer, og cykler kan lejes i rigt antal snart alle steder, men det koster. Både på grund af penge, men også på grund af komforten ved at cykle på sin egen cykel, som man kender og har indstillet præcist, vil mange hellere have deres egen cykel med på udflugt. Skal man langt væk, kan det måske ikke lade sig gøre at cykle til destinationen. I det tilfælde er en cykelholder en perfekt løsning. Med en cykelholder kan din cykel nemt monteres på bilen, og når du finder det perfekte cykellandskab, kan du efterlade bilen og forsætte på cykel. På den måde er det altid muligt at opleve nye cykelruter. På Bikester.dk finder du et stort udvalg af forskellige typer samt det korrekte monteringsudstyr. I det følgende vil Bikester.dk informere om, hvilke forskellige modeller der findes, samt hvad du skal være opmærksom på.

Bikester.dk har alle nyeste modeller indenfor cykelholdere

Der findes forskellige typer af cykelholdere:
  1. Til tag
  2. Til bagklap
Som sagt findes der forskellige typer, som kan monteres på bilens bagerste del. Det behøver ikke være en cykelholder decideret til baklappen – det vil sige, at der både findes en, som er monteret direkte på bagklappen samt andre løsninger til bilens bagerste del. Hvis man vælger denne løsning, skal man være opmærksom på, om bilens nummerplade er synlig eller ej. Ifølge dansk lovgivning skal cykelholdere, der dækker eller skygger for nummerpladen, påføres en såkaldt lygtebom. Dette er en ekstra bagerste kofanger, hvorpå der er tilføjet lygter og nummerplade. Når du køber en cykelholder, skal du altså være opmærksom på, at du muligvis skal bestille en nummerplade. Det kan tage et stykke tid, inden du får nummerpladen tilsendt, så gør det i god tid, hvis du skal på en længere udflugt. Den nemmeste at benytte er umiddelbart en cykelholder til tag, da denne form ikke kræver, at bilen tilføjes en ekstra nummerplade. Er der vind, synes nogen dog, at det er særligt ubehageligt at køre med, da vinden nemmere får fat i den, og det derfor kan rive i bilen. Det kræver muligvis et stykke tid at vende sig til at køre med en cykelholder, men det er besværet værd. Selvom du har cyklet til arbejde, kan du nu alligevel godt blive forkælet om fredagen ved at blive hentet i bil. Impulsive lejeaftaler bliver heller ikke længere ødelagt af, at det ene barn er på cykel, mens det andet bliver hentet i bil. Og så er der selvfølgelig de mange kommende cykelferier, som både er gode for helbredet, miljøet og opleveren.

Hav udstyret til din cykelholder i orden

Det er vigtigt, at dine cykler er spændt ordenligt fast, ellers er det simpelthen farligt at køre rundt med et læs cykler på bilen. Det kan have fatale følger, hvis en cykel pludselig falder af, mens man drøner ud af motorvejen eller lignende. Så sørg for at have bånd og velegnede elastikker til at spænde cyklerne ordentligt fast med. Når folk investerer i cykelholdere, er det ofte med længere rejser for øje. Der er, som sagt, virkelig gode muligheder for at optimere ferieoplevelserne, når du har cyklen med i bagagen. Ønsker du at foretage længere cykelferier, er det anbefalelsesværdigt at anskaffe dig et minimum af værktøj, som man kan have med sig på cyklen. På den måde vil mindre reparationer som et fladt dæk ikke ødelægge dagen. Der finde små cykeltasker, som kan monteres under for eksempel sadlen, på sadelstangen eller på ranmen. Det er en perfekt måde at have en lille smule oppakning med, uden at det fylder eller vejer noget, som bemærkes. På Bikester.dk kan du desuden finde en række ustyr i ministørrelse, som derfor nemt kan puttes i en cykeltaske. Følgende kunne måske være relevant for dig at have med på din cykelrejse:
  • Minipumper
  • Miniværktøj
  • Lappegrej


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!