Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Nye cykler fra top brands - De første 2021 modeller er landet

Easton Transmission

8 Produkter
Serier
  • 2
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Sorter efter
 
Side 1 af
1

Easton transmission – det bedste til din cykel

Med Easton transmission fra Bikester kan du på let vis opgradere din cykel og tilføre den nogle af markedets bedste produkter.EASTON Spider/Chainring Med vores udvalg af produkter fra den dygtige producent er du i hvert fald hjulpet godt på vej, når du vil have det bedste til din cykel.

Kvalitetsprodukter med optimal ydeevne

I 1984 blev det innovative og nytænkende mærke Easton grundlagt. Målet for producenten har siden den spæde start været at skabe cykelkomponenter og designs med maksimal ydeevne og lang levetid. Det har ført til en række kvalitetsprodukter, der kendetegnes ved deres holdbarhed og evne til at modstå selv de største udfordringer. Blandt de mange kvalitetsprodukter finder du blandt andet Easton transmission, som vi er stolte af at kunne præsentere dig for her på Bikester. Med cykelkomponenter af denne kaliber er du sikker på at få det bedste til din cykel.

Easton transmission – produkter, der kan modstå alle hverdagens udfordringer

Blandt udvalget af Easton transmission på Bikester finder du flere kranksæt og klinger, der er lavet af gode, solide materialer, blandt andet stærk aluminium. Samtlige produkter fra producenten har gennemgået adskillige tests, så du kan være sikker på at modtage produkter, der kan modstå alle hverdagens udfordringer. Hvis du klikker ind på de enkelte produkter, kan du orientere dig yderligere om blandt andet anvendelse og kompatibilitet. På den måde sikrer du dig, at du får købt det rette udstyr til din cykel. Som udgangspunkt er det let at skifte delene på egen hånd, men føler du dig tryggere ved professionel hjælp, kan du få en cykelsmed til at stå for udskiftningen.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes