Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


MTB stel

(23 Produkter)

  Ramme – Type

Valgt:
 •  
 •  

  Ramme – Materiale

Valgt:
 •  
 •  

  Mærke

Valgt:
 •  
 •  
 •  

  Farve

Valgt:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

  Pris (kr.)

 • -
  Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
SORTER EFTER
Side1af
1
 
SORTER EFTER
Side1af
1

Har du den rigtige størrelse MTB-stel? Køb en billig MTB-ramme på tilbud hos bikester.dk

Måske har du bestemt dig for endelig at gøre noget med mountainbike-disciplinen, eller også mangler du bare en ny MTB-ramme til din cykel. MTB stel Lige meget om du er til cykling på citybiken, racercyklen eller mountainbiken, er det meget vigtigt at have den rigtige størrelse ramme. Har du nogensinde tænkt over, at der findes forskellige størrelser MTB-rammer? Det er en ting mange glemmer, når de er ude at vælge deres nye cykel. Det er vigtigt for både din komfort på cyklen og din præstation, at du har den rigtige størrelse ramme. I princippet kan du købe den dyreste og flotteste cykel på markedet, men dette betyder ikke at du får den bedste cykel, for cyklen skal passe til størrelsen af din krop. Selvfølgelig vil man gerne have, at cyklen har det rigtige mærke, ser godt ud og har det rigtige tilbehør. En vigtig ting, hvad mange dog glemmer i deres søgning på ny cykel er størrelsen af MTB-rammen, hvilken spiller en stor rolle for din cykling i fremtiden. Hvis du køber en MTB-ramme, der enten er for stor eller for lille vil du kunne mærke det på din cykling, og du vil eventuelt ikke nyde din cykeltur så meget, som du ellers ville kunne, og på langt sigt kan det have negative udslag på din krop. Når du skal vælge din MTB-ramme er det vigtigt at vide, hvor høj du er og længden af dine inder ben. Disse to resultater er vigtige at vide, for at kunne finde den rigtige størrelse ramme til dig. Alle mennesker er forskellige, og derfor har du helt individuelle mål. For at give dig et praj om hvilken størrelse MTB-ramme, der passer bedst til dig, findes der på nettet forskellige tabeller, hvor du kan få en idé om, hvilken MTB-ramme, der passer bedst til dig.

MTB-ramme. Sådan finder du den rigtige størrelse

Det er, som sagt, meget vigtigt, at du køber den MTB-ramme, der passer til dine kropsmål. Disse følgende aspekter spiller en rolle, når du skal vælge den rigtige størrelse MTB-stel:
 • Din højde
 • Din inder benlængde
Når du skal måle dine kropsmål, er det vigtigt at du har et målebånd, en blyant og en hjælper. Du skal tage dine sko af og stå ret op af en væg. Saml dine ben, træk dine skuldre tilbage og ret dig op. Din hjælper kan derved måle din korrekte højde. Når du går videre til målingen af dine inder ben, er det også vigtigt, at du gør det uden sko. Der måles fra skridtet til dine fødder. Det er også vigtigt, at du har en hjælper her, så du får den helt rigtige længde af dine inder ben. Når du skal vælge den rigtige størrelse MTB-ramme, er det ikke kun dine kropsmål, der spiller en stor rolle, men også:
 • Den måde, du cykler på
 • Hvilken type cykel du har
Hvis dine mål ikke passer i de forskellige guider, der findes på internettet, er det en god idé at snakke med en specialist, der kan hjælpe dig til den rette størrelse MTB-stel. Måske er dine mål større eller mindre end dem i guiderne, og det er vigtigt altid at have i baghovedet at både kropsmål, cykelstil og cykelmodel spiller en stor rolle for at vælge den helt rigtige ramme.

MTB-stel – hvad er ellers vigtigt at være opmærksom på?

Når du har fundet den rigtige størrelse MTB-ramme, er der også andre kvaliteter, der skal være i orden. Først og fremmest er det vigtigt, at dit MTB-stel er stabilt og robust, så den kan modstå forskellige stød og styrt, når du cykler i terrænet. Alt efter om du kører dirtbike, cross country eller hardtail findes der forskellige MTB-stel i forskellige materialer. Overordnet gælder dette princip; alt efter hvilken cykeldisciplin du kører, skal en MTB-ramme være konstrueret så let som muligt. Hvis MTB-stellet er let, er det dermed lettere og hurtigere at køre op og ned af bakker. Er MTB-stellet beregnet til stejle nedkørsler og vilde spring, er det vigtigt, at der findes et kompromis mellem stabilitet og en let stel-bygning. Det gælder altså om at MTB-rammer er så lette og hårdføre som muligt. For at gøre et MTB-stel så hårdfør som mulig, bliver der brugt specielle materialer og konstruktioner – dette også for at gøre MTB-rammen så let som mulig. Aluminium og cabon er de seneste år blevet meget populære materialer i produktionen af MTB-stel. Jo mere kompliceret en MTB-ramme er bygget, desto dyrere bliver den at producere, og desto mere holdbar er den. Derfor skal du gøre op med dig selv, præcis hvad du vil bruge din mountainbike til. Alt i alt er det altså vigtigt, at du køber det rigtige MTB-stel, da du derved vil udnytte dine kræfter bedre på cyklen og få en bedre cykeloplevelse. En god tommelfingerregel er, at en MTB-ramme hellere skal være lidt for stor end lidt for lille. Dog er det mest i optimale at finde en MTB-ramme, der passer perfekt til dig.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling