Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


Look Pedaler

(31 Produkter)

  Pris (kr.)

  • kr. - kr.
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
SORTER EFTER
Side1af
1
 
SORTER EFTER
Side1af
1

Look - Det bedste indenfor pedaler

Look er et af de helt store varemærker indenfor sportsverdenen, der leverer alt til cyklen. Looks produkter er alle professionelle og smarte løsninger, men det er ikke kun topatleterne, der bruger deres udstyr, det er også den almindelige motionist. Har man først prøvet at køre med Look pedaler, er det svært at vende sig til andet. Alle pedaler er lavet i lette materialer, de er lette at montere, er sikre og stabile. Læg mærke til de fordelagtige priser på Look pedaler.

Looks baggrund

Look er et firma med franske rødder. Hovedkontoret er aktuelt placeret i Nevers, hvor udviklingen af alle produkter finder sted. Virksomheden beskæftiger på globalt plan omkring 420 mennesker. Varemærket skiller sig ud fra mængden af andre firmaer indenfor branchen ved at have en specialiseret viden indenfor design og produktfremstilling i kulstof. Gennem sine mange års virke på cykelmarkedet har firmaet formået at lancere det ene revolutionerende produkt efter det andet, og Look pedaler er ingen undtagelse. Listen over deres opfindelser er lang, og for at nævne nogle af de vigtigste er der for eksempel tale om, at Look opfandt den klipsløse pedal, de var de første til at indføre cykelstel i kulstof og det første stel til Track kørsel lavet i kulstof. Look har vundet anerkendelse gennem årene for deres geniale og innovative løsninger fra flere sider. I 2009 vandt firmaet INPI Trofæet for at være det mest innovative firma af alle franske mindre- og mellemstore virksomheder. Look har også flere gange vundet Årets Cykeltrofæ i Frankrig ligesom Star of Designs og IF Design i Tyskland. Look sponsorer en lang række store sportsteams og atleter på højt plan, og for at nævne et: Cofidis Pro Cykling Team. Atleterne kræver det bedste udstyr for at kunne yde deres maksimale. Det er her for eksempel Look pedaler kommer ind i billedet sammen med alt det andet udstyr, som fabrikanten producerer. Gennem dette samarbejde, og sammen med firmaets medarbejderes egen passion for cykelsporten, søges efter at innovere, udvikle og videreudvikle de bedste produkter. Cykling er en livsstil, og Look sætter standarden. Look pedaler

Look pedaler og andre Look produkter

Look fremstiller pedaler til mange forskellige typer af cykler. Her på Bikester.dk kan man finde et udvalg af nogle af de bedste Look pedaler til både mountainbikes og racercykler. Alle pedalprodukter, som denne fabrikant sender på markedet, har specifikke tekniske finesser. Et generelt træk for alle er dog, at de er sikre og stabile, er nemme at bruge og klikke i samtidigt med, at de altid er lavet i solide men lette materialer. Året 1984 er et skelsår for firmaet og cykelbranchen i det hele taget, det er det år, hvor Look opfinder den automatiske pedal. De blev populære efter at cyklisten Bernard Hinault benyttede dem, da han vandt Tour de France for femte gang i 1985. Denne opfindelse gav firmaet en stor prestige på verdensmarkedet. Firmaet lancerer herefter Keo-standard, som kommer til at danne grundlag for mange af deres produktlinjer siden hen. Keo Blade er et eksempel på Look pedaler, som er resultatet af mange års forskning og testning. Det er pedaler, som integrerer alt det, en cyklist har brug for, når det går hurtigt. Der er tænkt på hver detalje i forhold til komfort, effektivitet, vægt, troværdighed og sikkerhed. Her på Bikester.dk kan du finde et flot udvalg af Look racerpedaler med klikfunktion. Afhængigt af modellen kan du vælge mellem forskellige farver og designs. Nogle af pedalerne er fremstillet i stål, andre i kulstof eller polyamid, et generelt træk er en rustfri overflade. Kéo Classic er en almindelig racerpedal, som fås til en rigtig god pris. Kéo 2 modellen er lidt mere minimalistisk, alt efter hvad man foretrækker og fås i sort og hvid. Kéo Blade CrMo 12Nm er så absolut i topklasse, der er tale om enkelt design, som sikrer cykelrytteren en optimal og stabil ydeevne ved hver eneste omdrejning. Mountainbike pedaler er en hel del anderledes racercykelpedaler. De er også lavet i lette materialer, er stabile og lette at bruge, men de kendetegnes ved at have en bredere overflade til foden. Den justerbare model S-Track er en ud af mange mountainbikepedaler, som denne producent tilbyder. Der er en lang række af elitecyklister, som prøver Looks nye produkter af. Christoph Sauser, som vandt Cape Epic 2012 og Marathon World Champion i 2011, er en af disse prominente personer, der lægger navn til Looks innovation indenfor mountainbikeverdenen.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling