Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Nye cykler fra top brands - De første 2021 modeller er landet

CAMPAGNOLO Krankbokse

2 Produkter
Krankboks – Design
  • 1
  • 1
Aksel – Akselmodel
  • 1
  • 1
Pris i kr.
Sorter efter
Side 1 af
1

Campagnolo krankbokse – kvalitetsdele til dig og din cykel

Godt udstyr skaber gode cykeloplevelser. Derfor har Bikester samlet et væld af kvalitetsdele til din cykel. CAMPAGNOLO Record BSABlandt andet tilbyder vi et velassorteret udvalg af Campagnolo krankbokse.

Produkter, der bygger på mere end 80 års erfaring

Campagnolo er et stort, internationalt mærke, som sælger produkter i store dele af verden. Virksomheden har mere end 80 års erfaring fra branchen og har siden opstarten fokuseret på at skabe produkter kendetegnet ved høj kvalitet, innovativt design og avanceret teknologi. Målet er at forbedre oplevelsen for dig, når du sætter dig i sadlen og begynder dagens cykeltur. Netop det ønske er tydeligt, når vi vender blikket mod de mange Campagnolo krankbokse. På vores side har vi samlet et stort udvalg af disse krankbokse og tilbyder endvidere en lang række andre produkter fra producenten. Blandt andet har vi gearhåndtag, bremsebelægninger og cykelkæder, der ligeledes er kendetegnet ved mærkets høje standarder og kvalitetsbevidste tilgang.

Justering og udskiftning af cyklens krankboks

Afgiver din cykel knirkende lyde, kan det være tegn på, at det er blevet tid at justere eller udskifte krankboksen. Det er som regel et indgreb, du kan foretage på egen hånd, så længe du sørger for at gøre det nænsomt og uden for mange voldsomme bevægelser. Drejer det sig om en udskiftning, er det vigtigt, at du finder en krankboks, der passer til din cykel. Med vores Campagnolo krankbokse er du hjulpet godt på vej, når du er på udkig efter en ny model. Under de enkelte produkter kan du orientere dig yderligere, så du er sikker på at finde en model, der passer.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes