Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

BRIGHT FRIDAY | Lys tilværelsen op med vores tilbud!

Krankbokse Firkant

8 Produkter
Relateret til: krankbokse
  1. Krankbokse Tapper
  2. Krankbokse Hulaksel
Krankboks – Design
  • 3
  • 5
Mærke
  • 2
  • 1
  • 5
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Sorter efter
 
Side 1 af
1

De helt rigtige dele til din cykel

En krankboks er på mange måder kraftcentret på cyklen. Det er her, pedalerne er monteret, og det er her, at du skal opleve at have fuld kontrol over din cykel.Shimano BB-UN26 BSA f.FC-C510 Med krankbokse 4-kant fra Bikester er du hjulpet godt på vej, når det kommer til at finde den helt rigtige del til din cykel.

Krankbokse til størstedelen af cykelmodeller

Blandt det store udvalg af krankbokse 4-kant fra Bikester finder du modeller fra gode kvalitetsmærker som blandt andre Shimano og Mounty. De velkendte mærker er din garanti for at modtage produkter, der er lavet af gode, solide materialer, som sikrer dig en lang levetid på det enkelte produkt. Vi ønsker nemlig at være din foretrukne leverandør, når det kommer til at skulle finde krankbokse til din cykel. Det er derfor, du finder en lang række krankbokse, der passer til størstedelen af cykelmodeller.

Udskiftning af krankboksen

Det er som udgangspunkt nemt at skifte krankboksen på din cykel på egen hånd. Det kræver blot, at du har en skiftenøgle og en såkaldt pedalarmsaftrækker til rådighed. Derudover skal du selvfølgelig finde en krankboks, der passer til netop din cykelmodel. Med Bikesters store udvalg af krankbokse 4-kant er der rig mulighed for også at finde en model, der passer som fod i hose til din cykel. Under de enkelte produkter kan du orientere dig yderligere om tilsigtet brug, gevind og størrelse. På den måde er du sikker på at finde en model, der egner sig til din cykel.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes