Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


Shimano Gear

(330 Produkter)

  Pris (kr.)

  • kr. - kr.
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
SORTER EFTER
Side1af
6
 
SORTER EFTER
Side1af
6

Shimano Gear - når kun det bedste udstyr er godt nok

Shimano er en af de helt store varemærker indenfor cykelbranchen. De producerer cykeludstyr i topklasse til cykelentusiaster og professionelle cykelryttere. Hos Bikester.dk finder du det bedste cykeludstyr fra denne producent, og især et flot udvalg i Shimano Gear systemer. Shimano er verdenskendt cykelmærke, og det netop for deres cykeldele i høj kvalitet og innovative løsninger. Når man hører navnet Shimano, at et eller andet element eller en del af en cykel er lavet af Shimano, så er det i sig selv en garanti for det bedste af det bedste. Firmaet har opbygget en ekspertise og knowhow indenfor cykelbranchen, som ikke alle firmaer der producerer cykler og cykeldele, nyder godt af. Men dette renommé er ikke kommet let, det er tværtimod bygget op efter års involvering i cykelbranchen, ved at fokusere på innovation på en permanent basis og være på forkant med markedet og i det hele taget kende kundesegmentet, deres behov og præferencer. Alle cykelentusiaster eller professionelle ryttere kan nok blive enige om, at der ikke er noget bedre end et gearsystem, der tillader én let at glide fra en hastighed til en anden. Shimano Gear er i den henseende systemer, der netop lover dette - en effektiv kontrol over hastighed og hvor hårdt man vil trampe i pedalerne. Det er også vigtigt, at en cykelrytter kan justere via et solidt og sikkert gearsystem, hvordan han eller hun ønsker at fordele sin energi både op ad skråninger eller ned af bakke, hvor det netop er typisk, at man hopper op og ned i gearene fra de helt lette til de tungere gear.

Verdenskendte Shimano

Shimano er et japansk firma grundlagt i 1921. Hovedkvarterer beliggende i Osaka, Japan. Den årlige omsætning nåede i 2012 op på 2.5 mia. dollars, og de beskæftiger lidt under 8.000 medarbejdere på globalt plan. Shimano er verdenskendt som leverandør af det bedste udstyr indenfor cykelbranchen, men dette betyder ikke, at firmaet har begrænset sig til dette område indenfor sporten. Shimano leverer også udstyr til fiskerisporten og roning. Firmaet var et af de første i sin tid til at producerer tandhjul til cykler. Fra 1950’erne påbegyndte man produktionen af Shimano Gear. Siden da er alting gået stærkt, og virksomheden smider det ene nye, fantastiske produkt på markedet efter det andet. Succesen baseres i konstant søgen efter at finde bedre løsninger og optimere de eksisterende systemer.

Om Shimano Gear

Når man står og skal vælge et Shimano Gearsystem, er der flere ting, man skal have tjek på, før man køber og monterer det. For det første skal man tænke over, hvor mange gear man gerne vil have, om man i virkeligheden har brug for det antal gear, man vil have eller måske omvendt, skal man vælge flere gear, end man i første omgang havde planlagt. Jo flere gear og jo mere kontrol man har over dem, jo mere effektivt og energibesvarende kan man køre - og ikke mindst hurtigere. Shimano gear I udvalget af Shimano Gear hos Bikester.dk finder du alle de dele, som dette firmas gearsystemer består af. Der findes gearsystemer til forskellige typer af cykler, og på det overordnede plan skelnes mellem to former for cykling - racerkørsel og mountainbike. Det, gearsystemerne skal præstere, er nemlig vidt forskelligt. En mountainbike rytter skal i opstigninger og i nedkørsler kunne stole på, at gearet skifter hurtigt og effektivt, der skal være superlette gear, og systemet i sig selv skal kunne klare mosten med støv, grus, jord og andet skidt, som for det meste sprøjter op på en mountainbike under kørsel i skove, bjerge eller andre naturområder. En racerkører har på samme måde brug for et pålideligt og effektivt Shimano Gearskiftsystem. Der skal være en række lette gear, som rytteren kan skifte op i op ad bakke, og der skal være gear i den helt modsatte ende, nemlig tunge gear, som kan bruges, når det går ned ad bakke, eller når racerkøreren har fået opbygget en vis fart og vil holde den hurtige fremdrift, så tager man brug af de helt tunge gear. Et gearsystem på en racercykel skal helst veje så lidt som muligt, ligesom resten af cyklen for at kunne opnå en maksimal fart på landevejen. En mountainbike rytter skal selvfølgelig også have et udvalg af tunge gear, men det vigtigste er for eksempel, at man ikke skal køre en runde på klingen for at kæden skifter tandhjul, på den måde er man på en mountainbike allerede på vej ned ad bjergsiden.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling