Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


Mizuno Løbesko

(33 Produkter)

  Køn

Valgt:
 •  
 •  

  Skostørrelse

Valgt:

  Farve

Valgt:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

  Pris (kr.)

 • kr. - kr.
  Anvend
SORTER EFTER
Side1af
1
 
SORTER EFTER
Side1af
1

Kvalitets løbesko

Mizuno løbesko - førende indenfor sportsfodtøj

Det kan nogle gange tage længere tid, end man regnede med, at finde den perfekte løbesko. De helt rigtige løbesko skal smyge sig om foden, give støtte og forme sig efter fodens bevægelser. De skal være lavet i lette, fleksible og åndbare materialer. Gode løbesko skal derudover være affjedrende og støddæmpende, hvis ikke de er det, kan rygraden tage skade. Det verdenskendte sportsmærke Mizuno har i denne henseende nogle fantastiske løsninger indenfor sportssko, som integrerer alle disse behov i en lang række flotte modeller. Her på Bikester.dk har du et kæmpeudvalg at vælge mellem i dette fantastiske mærke. En Mizuno løbesko er créme-de-la-créme indenfor markedet af sportssko. Mærket leverer løbesko, som forener funktionalitet, et trendsættende design og komfort, som i sidste ende også giver løberen en øget præstationsevne. Udover at lede efter en løbesko, som kan gøre ens motion mere effektiv og behagelig, så er der også mange, der samtidigt leder efter en behagelig sko til det daglige. En Mizuno løbesko kan leve op til det hele, og det er også derfor, at mange løbesko også refereres til som multisko. I dette tilfælde vælger mange de specialdesignede triatlonsko, som netop er skabt med hensigt til at fungere i flere typer af sportsgrene.

Bagom firmaet

Mizuno løbesko har en historie, der går over hundrede år tilbage. I 1906 startede japaneren Rihachi Mizuno firmaet ved at fremstille og sælge sportstøj fra sin butik i Osaka. Firmaet har gennem årene arbejdet for at skabe bedre sportsudstyr, og for at fremme sportens betydning i samfundet. Gennem årene har firmaet haft fokus på forskellige sportsgrene som baseball, golf, fodtøj til løbesporten og fodboldstøvler. Mizuno har gennem tiden skabt revolutionerende teknologiske løsninger, og i 1985 udvikledes Wave teknologien, som er inspireret af naturen. Et skodesign baseret på Wave-teknologien indebær, at skoen har en halv sål lagt ind. Sålen er med til at give en bedre affjedring, lede stød væk, således at stødkraften bliver fordelt bedre over hele foden. Denne teknologiske succes har været med til, at Mizuno i dag leverer deres produkter i mere end 50 lande på verdensplan. Mizuno løbesko er derfor et resultat af mange års erfaring og ekspertise indenfor sportsfeltet. Firmastrategien har fra starten været at udvikle unikke løsninger, som kan være med til at forbedre atleters præstationsevne. Hos Mizuno går man også op i, at medarbejderstaben selv er dedikerede sportsudøvere, og som dermed på egen krop har erfaret, hvilke behov og præferencer man kan have, når man dyrker sport.

Produktudvalget

Når du surfer rundt i vores kæmpe og varierede udvalg i Mizuno løbesko, vil du sikkert synes, at det er svært at beslutte sig for et par. Mizuno går nemlig ikke kun op i at skabe flotte skodesign, men også at de er funktionelle, holdbare og fleksible. Mizuno løbesko findes i rigtig mange modeller til herrer, damer og børn. Der er ligeså mange farver og størrelser at vælge mellem, og hver løbesko model repræsenterer forskellige grene af løbesporten. Nogle Mizuno løbesko er specielt egnede til sommerperioden og andre som helårsfodtøj. Der er nogle modeller, som er egnet til indendørs og udendørs træning, løbebånd eller løb på asfalt. Et eksempel på dette er modellen Evo Cursoris Løbesko Natural/Free blandt mange andre udgaver. På samme måde er der Mizuno løbesko som Cabrakan 4 Løbesko terræn Herrer Wave, som kan beskrives som værende en mellemting, Den er rettet mod træning og til løb på asfalt, grusstier og skovstier. Mizuno En Mizuno løbesko er en investering på langt sigte. Firmaets produkter er solide og slidstærke, hvilket betyder, at de ikke behøver skiftes ud særligt ofte og måske først efter flere år. Kvaliteten er i top, prisen er god og løbeskoene følger én år ud og år ind. Som en sidste model, der nævnes her, er for eksempel den neutrale sko Rider 16 Løbesko neutral til herrer og med Wave teknologien.

Køb af Mizuno løbesko hos Bikester.dk

Det er anbefalelsesværdigt jævnligt at tjekke vores varesortiment i Mizuno produkter, for at se om der er noget nyt, der kunne friste. Vi udvider konstant vores produktudvalg og altid i de bedste og mest solide varemærker. Hvis du står og har brug for mere udstyr end kun et par løbesko, så kan du også købe det gennem Bikester.dk. Det kunne være, at løbetøjet skulle opgraderes, når man nu alligevel har investeret i et par nye Mizuno løbesko. Det kan også være, man vil supplere løbetræningen med et smart minicomputer, der kan oplyse om: hvor langt man har løbet, hvor hurtigt man løber, hvor mange kalorier man har forbrugt og så videre. Det kan du også finde i vores netbutik. Gode grunde til at vælge Mizuno løbesko:
 • Trendsættende design
 • Komfort og kvalitet er i top
 • Slidstærke og fleksible materialer
 • Høj kvalitet til fordelagtige priser


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling