Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


asics Løbesko

(119 Produkter)

  Køn

Valgt:
 •  
 •  

  Skostørrelse

Valgt:

  Farve

Valgt:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

  Pris (kr.)

 • kr. - kr.
  Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
SORTER EFTER
Side1af
3
 
SORTER EFTER
Side1af
3

Til sport og dagligdag

ASICS er et af verdens førende mærker indenfor sportsudstyr og -fodtøj. Firmaet er dog specielt kendt for deres løbesko, som har de karakteristiske striber på siderne. De fleste har nok på et eller andet tidspunkt ejet et par sko fra denne producent. Har man det, så ved man også, at der er tale om noget af sportsmarkedets absolut bedste fodtøj. En løbesko er som regel en investering mange år frem. Det er fodtøj, som skal kunne holde til brug i meget forskellige vejrforhold og på overflader, som kan være alt fra grus, asfalt, sand etc. Løbesko skal også kunne give foden støtte under alle dens bevægelser fra den rammer jorden til den sætter af igen. Som regel skal en løbesko også kunne fungere til andre formål end løbetræning. Rigtig mange mennesker bruger nemlig løbesko som multisko, det vil sige til sportsudøvelser, i den daglige trummerum og i fritiden. På denne måde bliver ikke kun funktionen vigtig, men også skoenes design og farvesammensætning. ASICS løbesko er kendte for netop at integrere alle disse forskellige elementer i den perfekte pakkeløsning.

Historisk ekspertise - fokus på kvalitet og præstation

ASICS historie går over 60 år tilbage - mere præcist til 1949. ASICS fuzorDet var japaneren Kihachiro Onitsuka, som grundlagde foretagendet, da han introducerede de første basketballsko. Firmanavnet valgte han, fordi det betyder: Anima Sana in Corpore Sano - en sund sjæl i et sundt legeme. Firmaet er siden starten vokset støt, baseret på en evne til at innovere, udvikle, forbedre og udvide deres sportsprodukter konstant. Det er et firma, som er på forkant med markedstendenser, kundernes behov og præferencer. Men mest af alt fordi de produktløsninger, de sender på markedet, er revolutionerende indenfor sportsbranchen. Firmaet formår at forene smart og ungt design med funktionalitet, kvalitet, komfort og perfekt tilpasning til fødderne. Det er ikke noget, som alle sportsfodtøjsfabrikanter kan råbe højt om.

Find dine næste løbesko

ASICS er storproducenter i løbesko, og det kan man se på det kæmpe udvalg i ASICS løbesko, som du kan købe gennem vores netbutik. Der er tale om topløsninger til sportsudøvere på alle planer. Helt fra den almindelige motionist, som løber et par kilometer hver anden dag, til den konkurrencedeltagende elitesportsudøver, der løber på professionel basis. Firmaet formår at række ud til en så bred kundekreds, fordi deres produkter sælges til fordelagtige priser. Med ASICS løbesko, får man det seneste indenfor tekniske finesser i sportsfodtøj. Man får stor værdi for pengene i form af holdbarhed. ASICS fodtøj holder meget længere end gennemsnittet, og behøver derfor ikke blive udskiftet ligeså ofte. Indenfor gruppen af ASICS løbesko findes en masse specialdesignede modeller som for eksempel den helt neutrale eller naturlige løbesko . Det er en sko, som alle kender, og som alle kan bruge til sport og i det daglige. Det er sko, som holder design og funktionalitet på et enkelt plan. Triatlon skoene er et andet af ASICS speciale områder. De er designet til, at man kan præstere optimalt indenfor forskellige sportsgrene såsom løb og cykling. De kaldes også multisko, fordi det også er en model, der foretrækkes af mange som en hverdagssko. ASICS løbesko findes naturligvis også til forskellige pronationsmønstre. Når man vælger en løbesko, er pronationen vigtig at have i baghovedet. Det er den måde, som foden ruller indad, når man går eller løber. Pronationsmønstret er meget forskelligt fra person til person, men en vigtig ting at kende, når man skal købe nye løbesko.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling