Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


Shimano Cykelsko

(81 Produkter)

  Køn

Valgt:
 •  
 •  
 •  

  Skostørrelse

Valgt:

  Farve

Valgt:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

  Pris (kr.)

 • -
  Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
SORTER EFTER
Side1af
2
 
SORTER EFTER
Side1af
2

Shimanos cykelsko er kendt for høj komfort

Shimano Cykelsko - det bedste til træningen eller cykelturen

Når man kører af landevejen for fuldt drøn, er det en fornøjelse at køre på en smart toptunet lækker racercykel. At være klædt i det helt rigtige cykeltøj, som følger ens bevægelser og tillader kroppen at ånde. Sidst men ikke mindst, at have et par cykelsko på, som kan sidde godt fast på pedalerne. Og det gør jo heller ikke noget, hvis restens af ens cykeludstyr er funktionelt og smart samtidigt. Der er i hvert fald hele tiden flere, der går op i, hvordan de klæder sig, også selvom de skal ned og svede i et fitnesscenter. Det samme gælder cycling. Man ser hele tiden flere almindelige motionister i et professionelt skrud fra top til tå. Shimano, som er et af de allerstørste og mest anerkendte varemærker indenfor cykelsporten, leverer netop alt indenfor cykeludstyr. Her på Bikester.dk finder du eksempelvis et spændende udvalg i Shimano Cykelsko. Kig de mange modeller igennem og beslut dig for, hvilken der passer til dine behov, dine design- og farvepræferencer og naturligvis til den type cykel, du har.

Lidt information om Shimano

Man behøver ikke være en garvet cyklist, en entusiastisk racerkører eller en konkurrencekører på eliteplan for at kende til varemærket Shimano. Snarere tværtimod, de fleste kender dette eksklusive japanske mærke, som leverer det bedste udstyr til både cykel- og fiskerisporten og roning. Firmaet har en historie, der går tilbage til 1921. Hovedkvarteret ligger i Osaka, Japan. Den multinationale virksomhed beskæftiger på verdensplan op mod 8.000 personer, og den årlige omsætning var i 2012 på 2.5 mia. dollars. På baggrund af den lange historie indenfor cykelbranchen kan man som kunde være sikker på, at man nyder godt af deres viden og ekspertise. Hvert eneste produkt, eksempelvis Shimano Cykelsko, er unikt og gennemtænkt og det bedste indenfor sit produktområde. Hos Shimano satsede man i starten på produktionen af cykeltandhjul, hvilket der ikke var særlig mange, der gjorde på den tid. Efter 2. Verdenskrig begyndte firmaet at udvide sin produktion og varesortiment til fra 1950erne og frem til også at producere gearsystemer. Senere hen er resten af produktrepertoiret kommet på menuen og heriblandt også sportstøj og fodtøj. Shimano har siden sin start lanceret det ene fantastiske produkt efter det andet, og især inden for cykelområdet har de vundet en stor markedsandel. Firmaets succes skal ses i lyset af deres konstante søgen efter at finde bedre løsninger og optimere deres produkter såsom Shimano Cykelsko.

Shimano Cykelsko

Et par cykelsko er et specielt fodtøj, og det er ikke sko, som man normalt ville bruge i hverdagen, og som netop også er tilfældet med løbesko. Det er sko, der sidder på en helt bestemt måde, de er tætte og lave. Sålerne derimod kan være formet mere eller mindre efter den type cykel og pedal, de er tiltænkt, om det så er til racer- eller mountainbikekørsel. Shimano cykelsko Shimano produktlinje indenfor cykelsko deles op i tre overordnede grupper: road , Triathlon og mountainbike . Road referer til racerkørsel. Shimano Cykelsko, som er tiltænkt racerkørsel, er ergonomiske og følger fodens bevægelser. De har et vakuum tilpasningssystem, så de kommer til at sidde helt tæt til hver enkeltes fod. Skoenes anatomiske korrekte udformning gør, at de er komfortable også på lange ture. Shimano Cykelsko til mountainbike kørsel lever på samme måde op til ergonomiske krav, de sidder tæt og er komfortable at have på, selv når det går voldsomt op og ned ad skov- eller bjergstier. Triatlon cykelskoen er den tredje gruppe af cykelfodtøj. Det er sko, som man også kan løbe i enten før eller efter, man har cyklet. Det kaldes også til tider multisko. Det er vigtig at tage sig tid til at finde ud af, hvilken sko der vil passe ens formål og fod helt perfekt. En cykelsko skal leve op til standarden. Den skal sidde godt på foden og give foden en fleksibel, sikker og komfortabel beskyttelse. Den skal også tillade, at man let kan komme af og på cykelen, især når der er tale om kliksystemer på pedalerne. Har man ikke kliksystemer på pedalerne, er det måske en hel anden model, man skal tænke på.

Køb Shimano Cykelsko gennem Bikester.dk

Det er nok ikke nødvendigt at slå fast, at når man køber Shimano Cykelsko, får man stor værdi for pengene og:
 • Fordelagtige priser
 • Komfort for fødderne
 • Fodtøj i flot design og farver
Når du har bestilt dine Shimano Cykelsko, går der kun et par dage, indtil du får leveret varen til det sted, du har informeret os om. Udover producentens produktgaranti, følger der også en 100 dages returret med, når du køber gennem Bikester.dk. Det kunne jo være, at cykelskoene ikke passede alligevel, og at det er nødvendigt med en større eller mindre størrelse. Det er ikke noget problem, så længe man kan fremvise kvitteringen for købet, og at varens indpakning er intakt. Hos Bikester finder du også anden form for cykeltøj, cykeldele og meget andet til din næste tur. Vi fører kun de bedste mærker, og hold godt øje, for vi udvider hele tiden varesortimentet med nye og spændende produkter.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling