Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Racercykelsko (204 Produkter)

Klampemontering

Valgt:

Køn

Valgt:

Skostørrelse

Valgt:

Mærke

Valgt:

Farve

Valgt:

Pris (kr.)

  • -
    Anvend

Kundeanmeldelser

Valgt:
Sorter efter
Side 1 af
4
 
Sorter efter
Side 1 af
4

Billige racercykel sko hos bikester.dk! Find din helt personlige racersko på tilbud.

Det er fantastisk at cykle. Det giver en helt speciel følelse af frihed, kraft og lykkefølelse. Selvfølgelig er der øjeblikke, som f.eks. i hård modvind, blæst og regn, hvor man egentlig gerne ville sidde i en dejlig varm bil, men alt det du får ud af at cykle, vejrer op for de mindre gode oplevelser. Du får på samme tid en bedre kondition, du ser naturen fra et helt andet perspektiv, og du træner mange af dine store muskelgrupper på en god og skånsom måde. Cykling er alt i alt en rigtig god motionsform, selv for dem, som ikke har meget tid i hverdagen. Du kan nemlig prioritere din cykling og cykle til og tilbage fra arbejde, købe ind osv. – du har altså mange forskellige muligheder med en cykel. En anden fordel ved cykling er, at det ses som en slags meditation. Sidi KaosDu tænker mange gode tanker på en cykeltur, og du vil opleve, at du efter en cykeltur tænker meget mere klart og kan løse mange flere af hverdagens problemer. Du kan desuden integrere hele din familie på en cykeltur. Det er sjovt, og du er sammen med dine kæreste på en helt ny og intensiv måde. Du har altså næsten kun fordele ved cykling, så er det ikke bare med at hoppe op og køre derud ad? Siden du læser dette, er du måske den mere fartglade type, og du prøver måske allerede kræfter med racercyklen. Når du kører på racercykel er der noget standardudstyr, som du skal have. F.eks.
  • Cykelhjelm: Det er vigtigt, at beskytte dit hoved for eventuelle styrt, da din fart på en racercykel ofte er ret høj.
  • racercykel sko: Det er vigtigt at udnytte al din kræft, derfor er cykelsko vigtige.
  • Cykelbukser: De bedste cykelbukser har integreret siddepude og er uden sømme, for at undgå tryk- og gnavesår.
  • Cykeljakker: Det er vigtigt, at en cykeljakke er vindtæt og beskytter dit bryst mod nedkøling.
Udover cykelhjelmen er racercykel sko vel nok det vigtigste tilbehør, når du cykler på racercykel.

Racercykel sko – hvad er vigtigt?

Komforten hos en racersko er det vigtigste. Din racersko skal hverken trykke eller være for løs - den skal have den helt rigtige pasform. På den måde formår du at udnytte din kraft med hundrede procent, og det er det vigtigste ved landevejskørsel. Hvis skoen ikke passer helt, kan du evt. lægge en ekstra sål i skoen for at opnå den optimale pasform. Shimano SH-R171WEn racercykel sko skal have en stiv sål, for at undgå at du overbelaster dine fødder. Den stive sål er med til at støtte foden under lange landevejsture med kontinuerlig belastning af vristen. For det meste er sålen lavet af meget hårdt plastic. Disse plasticsåler er dog mest for nybegyndere, da de for det første er billigere, og for det andet er de i længden ikke så komfortable som f.eks. cabonsåler. Racercykel sko med plasticsåler er altså glimrende racersko til dig, som bare gerne vil snuse en smule til landevejscykling og endnu ikke har så store ambitioner. Til de mere øvede findes der racersko med cabonsål. Denne sål er ekstra hård og meget lettere end plastic. Vigtigt er nemlig også at en racercykel sko er så let som muligt. De første par gange man cykler i racercykel sko med en cabonsål, kan man godt få lidt ondt i fødderne, da sålen er ekstremt hård, men det går over efter et par gange. Sålens hårdhed gør, at den ikke flekser, når du træder i pedalerne, dermed sikrer du en mere konstant overførsel af din kraft. Når du cykler med racercykel sko, har du selvfølgelig også brug for klikpedaler og klamper. Klikpedaler sørger for, at du får en kontinuerlig tråd, hvor du både træder og trækker, og på den måde udnytter du din kraft bedst. I starten er det godt bare at køre med skoene på pedalerne, uden at de er klikket ind, så du kan vende dig til følelsen. Derefter kan du træne i at komme ind og ud af pedalerne, så du ikke risikerer at vælte, fordi du ikke kan få fødderne ud. Klamper er det stykke plastic, som gør, at du kan klikke dine racersko i pedalerne, altså forbindelsesstykket mellem pedal og racercykel sko.

Fordele ved en racersko

Det kan helt sikkert godt betale sig at investere i en cykelsko, når du kører landevejscykling. En racercykel sko har nemlig den fordel, at den jo selvfølgelig er klikket fast til pedalen, hvilket betyder, at du kan hive op med din fod for at få mere fart på cyklen. Du kan altså ved hjælp af cykelsko både hive og træde og dermed få betydelig mere fart på. I starten skal du selvfølgelig øve dig, og det kan godt føles lidt mærkeligt at skulle hive, men du vil tydeligt mærke en forskel, og pludselig vil du helst kun cykle med racercykel sko.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!