Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


Mavic Cykelsko

(56 Produkter)

  Køn

Valgt:
 •  
 •  

  Skostørrelse

Valgt:

  Farve

Valgt:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

  Pris (kr.)

 • -
  Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
SORTER EFTER
Side1af
1
 
SORTER EFTER
Side1af
1

Find dine nye cykelsko på bikester.dk og få det optimale ud af din cykeltur

Lige meget om du kører landevejskørsel, mountainbike, BMX eller bare er almindelig pendler, så spiller et par cykelsko en stor rolle for, hvor effektivt du kører og dermed også for din personlige præstation. Valget af den rigtige sko kan for mange godt virke som en uoverskuelig opgave. Derfor hjælper Bikester.dk dig med at vælge den rigtige cykelsko, så du får den bedst mulige cykeloplevelse.

En cykelsko til hver disciplin

Det er ikke lige meget, hvilken sko du bruger til hver disciplin. Til landevejscykling findes der racercykelsko, som er designet specielt til dette formål. Racercykelsko kan ved hjælp af klamper fastgøres/klikkes til pedalerne, derfor kaldes cykelsko også kaldet kliksko. På den måde har du både bedre kontrol over cyklen, og du kan udnytte din energikapacitet 100%. Mountainbikesko skal være solide og give et godt fodfæste. Mavic Ksyrium Elite IIDe fleste MTB-cykelsko er designet til, at man kan fastgøre dem til pedalerne med klamper. Dette er dog ikke et must.Alt efter hvilken mountainbikedisciplin du kører, findes der forskellige skovarianter, der er designet specielt til hver disciplin. Dog er en vigtig ting gennemgående; skoene skal have en forholdsvis hård og høj profil, så du kan stå fast og også bevæge dig på blødt underlag uden at glide. Til trekking/citybike egner sig robuste og slidstærke sko med et forholdsvis højt skaft, primært for at give foden en god støtte. Det er vigtigt at denne sko er vandtæt. Desuden kan en middelhøj profil anbefales, da du hermed har et godt fodfæste både på bølde underlag og stenede stier og veje. Sålen er dog stadig hård, hvilket gør disse sko ideelle til kørsel på cykel både til trekking og i hverdagen. Er du mere til BMX eller dirtbike? Så skal du have BMX/Dirtbike sko. Disse er specielt designet til at få et godt greb i pedalerne. For eksempel ved tricks og spring er dette vigtigt. BMX/Dirtbike sko er meget robuste, stabile og selve designet tillader også skoene at blive brugt i hverdagen.

Hvorfor cykelsko?

Cykelsko, også kaldet kliksko, er meget anderledes end andre former for sportssko. Cykelsko er nemlig lavet og designet specielt til cykling. Her forklarer vi dig, hvad forskellen er på normale sko og cykelsko og dermed også, hvorfor cykelsko er vigtige, når du cykler.
 • En stiv sål er den primære forskel mellem et par cykelsko og for eksempel et par løbesko. Et par løbesko er som regel bygget med en tyk gummisål (enten PU eller EVA), da de skal kunne neutralisere stød. Cykelsko derimod, er bygget med en stiv, tynd kulfiber- eller plasticsål. Jo stivere sålen er, desto mindre energi mister du mellem sål og pedal, og desto bedre er cykelskoen. Dette er for professionelle cykelryttere en meget vigtig egenskab.
 • En god pasform: er noget af det vigtigste, når du køber din sko. Din cykelsko skal sidde tæt, og dine fødder må på ingen måde glide i skoen. Hvis dette er tilfældet, skal du enten vælge en anden cykelsko eller købe indlægssåler, så skoen kommer til at passe perfekt. Bikester.dk anbefaler derfor at købe din sko en halv størrelse større, end du ellers bruger, da cykelsko er produceret små i størrelsen. De fleste cykelsko-fremstillere laver cykelsko specielt til mænd og specielt til kvinder. På den måde opnås den bedste pasform til begge køn. Dog skal du være opmærksom på, at bredden på de forskellige sko afhænger af mærket.
 • Komfort: er altid en vigtig ting ved cykling. Derfor er det også afgørende, at dine cykelsko er komfortable. For at dine sko er så komfortable som muligt, er det vigtigt, at de er lette og giver en god støtte. Derfor er pasformen, som ovenfor nævnt, meget vigtig. Desuden er det vigtigt, at cykelsko har en god ventilation på overdelen af skoen. Under en lang cykeltur er det næsten umuligt at undgå også at svede om fødderne. Derfor skal cykelskoene også være lavet af et materiale, som lader fødderne ånde, men som alligevel er vind- og vandtæt. Disse egenskaber gør det muligt for dig at føle dig godt tilpas på din cykeltur.
 • Extras: er selvfølgelig ikke en mangelvare inden for cykelsko. Til de regnfulde og kolde dage er der udviklet specielle oversko, som beskytter dine fødder ekstra mod kulde, vind og mudder. Det er vigtigt at passe godt på dine sko. Hvis du gør det, vil dine sko holde betydeligt længere. Derfor er en god idé altid at have plejemiddel parat hjemme i skabet.
 • For aktive cykelryttere er de rigtige sko vigtigt. Hvis du ikke har det rigtige fodtøj, kan du risikere at forårsage unødige smerter i forskellige dele af kroppen. For at du skal kunne nyde din cykeltur og føle, at det er effektivt og sikkert, skal du overveje at investere i et par gode cykelsko. Gå endelig ikke på kompromis!


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling