Online cykel shop – Bikester
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS RETUR
GRATIS LEVERING FRA 699 KR.6
Cult-crewet er et af de mest sejeste BMX-hold i verden. Holdet består af street-legenderne Dakota Roche og Chase Dehart og stilguderne Chase Hawk og Dan Foley. Hvis du stoler på en sådan trop af testkørere, kan du også trygt stole på de unikke cykler med usædvanligt design.

CULT

2 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • lyserød
  • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
CULT Vans Waffle BMX-dæk 18x2,30 ", pink
CULT Vans Waffle BMX-dæk 18x2,30 ", pink
CULT
Vans Waffle BMX-dæk 18x2,30 ", pink
Vejl. udsalgspris 259 DKK 109 DKK
  • Versioner: 18x2,30"
Hurtig levering
- 57 %
UDSALG
CULT Vans Waffle BMX-dæk 29x2,1", sort
CULT Vans Waffle BMX-dæk 29x2,1", sort
CULT
Vans Waffle BMX-dæk 29x2,1", sort
Vejl. udsalgspris 309 DKK 129 DKK
  • Versioner: 29x2,10"
Hurtig levering
- 58 %
UDSALG

Cool cykelmode fra den amerikanske West Coast

Hos Bikester finder du cykler fra rigtig mange lande i verden. USA er et af dem, for "over there" har de styr på design og produktion. Tingene går lidt hurtigere og amerikanerne tager flere chancer. Det betyder kreativitet og mod til at eksperimentere. CULT er et af de mærker, som har ret få år på bagen. I hvert fald siden de første cykler blev introduceret. Men gruppen af gutter bag foretagendet har været i gang i rigtig mange år. Cykling har nemlig været deres passion siden barnsben og dermed er den allervigtigste erfaring samlet – nemlig den, hvor de har prøvet det hele på egen hånd. Det betyder også, at de er eminente til at sætte sig i kundernes sted. De griber ikke blot de nyeste tendenser, men sørger hele tiden for at holde tingene inden for den allerede velkendte designstil. Dermed er der garanti for autenticitet og mærkets unikke særpræg. Navnet kunne ikke være mere velvalgt. For CULT er i den grad blevet netop kult blandt både store og små. Signaturen er rå, cool, drenget og streetsmart.CULT Gateway D Derfor hælder mærket ikke til MTB eller landevejscykling med stramme outfits, men i stedet til mere casual rides med hygge, sjov og diverse tricks.

En urban feeling fra Californien

Nye cykeleventyr venter dig sammen med dette ungdommelige og forfriskende cykelmærke, som også har slået sit navn fast på den danske scene. De har et motto, der lyder – vær usnobbet og afslappet, hvilket også afspejles på priserne. Alle skal have mulighed for at give den gas på urban vis, så der skal ikke smides en formue, for at blive fan og bruger af CULT. Ejerne bag er gavmilde og giver ud af egne talenter og af egen smag. De elsker tattoos, musik, socialt samvær og personlige udtryk. Det kommer til udtryk i cyklerne, som vækker opsigt på flere måder. Formerne tager man ikke fejl af. Det er alt fra BMX til cruisers – samt alt, hvad det indebærer af lave sadler, høje styr, små hjul og lignende, som danner udgangspunkt for stunts af enhver art. Farvede dæk, materialemiks og minimalisme er blot nogle af de kontraster, som mærket arbejder med. By- og banecykler er mærkets kendetegn, så du kan prøve kræfter med nye teknikker, eller blot hænge ud med vennerne i urbane miljøer. Det er cykler til dig, som elsker at bruge mange timer i sadlen, hvad enten det er til træning eller i fritiden, for mærket er en hel livsstil og bliver hurtigt en del af dit personlige image.