Online cykelhandler
Hold dig aktiv | Se nuHold dig aktiv gennem vinteren med en indoor trainer
Cube Town - skabt til byen
Den bayerske producent Cube har gennem årene bevist sin kvalitet, og virksomheden tilbyder nu ca. 180 forskellige cykelmodeller. Sortimentet omfatter cykler til alle formål, fra racercykler, cyclocrosscykler og mountainbikes til komfortable bycykler og alt derimellem. Town-serien falder ind under sidstnævnte kategori og tilbyder fantastisk pålidelighed og praktisk anvendelighed med gode funktioner og robuste komponenter. Ved at kombinere klassisk design med moderne teknologi giver Town-serien bycyklisterne solide cykler, der er perfekt skræddersyet til byens behov.

Cube Town

2 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • rød
  • blå

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Cube Town Pro, rød
Cube Town Pro, rød rød
Cube
Town Pro, rød
6.499 DKK 5.569 DKK
- 14 %
  • Versioner: 54cm | M (28")58cm | L (28")
Cube Town Pro, blå
Cube Town Pro, blå blå
Cube
Town Pro, blå
6.499 DKK 5.569 DKK
- 14 %
  • Versioner: 50cm | S (28")54cm | M (28")

Kør byen tynd på din nye Cube Town!

Det kan godt være, at Cube først og fremmest er kendt for mountainbikes. Det er nemlig den cykeltype, som blev lanceret ved mærkets dåb i 1993. Tyske Marcus Pürner står bag foretagendet, og han er gået fra at lave cykler i sin egen garage og til at være kendt i mere end 30 lande. Med årene er der kommet flere slags cykler til og du finder de forskellige serier hos Bikester. Ikke mindst Cube Town, der byder på en række spændende bycykler i urbane designs. Her får du den ultimative streetbike, som klarer alle hverdagens og fritidens behov. Det er den optimale cykelmodel, når du skal frem og tilbage på arbejde, ud og handle eller blot en tur ud i det fri og have frisk luft. Cube Town er designet i det kraftfulde men lette Superlite aluminium, som også anvendes på mange af mærkets meget dyre cykler. Det er dobbeltlags-aluminium med fokus på lav vægt, der ikke kompromitterer holdbarhed og styrke. Cube Town Hybrid Pro 500Der er brugt mange kræfter på at ramme de helt rette geometriske former, så du kan nyde godt af en mere oprejst siddeposition samtidig med, at overpind og styr bidrager med en hældning, så der også opnås en høj grad af aerodynamik.

Cube Town er din trofaste kompagnon i hverdagen

Serien med Cube Town cykler består af flere forskellige modeller. Den helt klassiske model går under navnet Town Pro. Den tilbydes både i en dame- og en herremodel. Cube har også indtaget det populære elcykelmarked for cyklister, der elsker ekstra hjælp fra en motor. I den forbindelse har de lanceret en Town Hybrid og en Town Sport Hybrid, som begge er elcykler. Kendetegnet ved Cube Town er bl.a., at cyklerne er designet i enkle og minimalistiske looks. Der er lige de ting, der skal være – og tilmed i højeste kvalitet. De fleste modeller er designet med otte gear, hvilket er helt perfekt til en bycykel. Alle Town-modeller er også forsynet med en bagagebærer, så der er plads til en cykelkurv, cykeltasker eller en sportstaske. Et af de unikke karakteristika er den affjedrende forgaffel, som alle seriens cykler er designet med. Der er monteret en Suntour-forgaffel med suspension, som gør det mere komfortabelt at køre på ujævne underlag. Derudover er støttefod, skærme og cykellygter også en fast del af Cube Town, så du får en simpel, men samtidig veludstyret cykel til hverdagsbrug. Du kan naturligvis altid supplere op med ekstra tilbehør og udstyr, som eksempelvis flaskeholder, cykelcomputer og meget andet.