Nytårsforsæt? | #1: Begynd at cykle igen
Online cykelhandler

Cube Reaction

0 Produkter
CUBE Reaction - Hardtails uden begrænsning
CUBE Reaction - Hardtails uden begrænsning
Performance, innovation og cykelfornøjelse - CUBE har dedikeret sig til disse kvaliteter og har udført dem i praksis i mere end 20 år med stor succes. Det traditionelle bayerske selskab er en af de største cykelproducenter i Tyskland. Deres Reaction-serie byder på fremragende MTB-hardtails, der tilbyder ren mountainbiking. Disse modeller er ikke kun til cross country-fans med racer-ambitioner, men også for fans af endurance-ture, der sætter pris på de uforlignelige køreegenskaber. Cube overfører med et udvalg af Reaction Hybrid-modeller de fremragende kvaliteter fra Reaction-cyklerne til trailen for e-mountainbikere.
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment
Yderligere oplysninger

En super allround bike til forskellige niveauer

I løbet af de knap 25 år, som tyske Cube har fremstillet cykler, er der sket en del. Man har allerede en lang perlerække af modeller på CV’et, og der kommer hele tiden nye designs til. Cube Reachtion Hybrid HPA Pro 400Tingene går hurtig indenfor cykelbranchen, når man skal følge med tidens trends og moderne rytteres krav og behov. Cube Reaction er netop et af de nyere skud på stammen af toptunede mountainbikes, som rammer plet midt i segmenterne takket være sin alsidighed. Med denne specifikke model er man gået all-in i designstudiet og ingeniørafdelingen, hvor man har fundet frem til en af de letteste steltyper til dato. Man har forsket i carbon og sammensat et fleksibelt stel, hvor vægten er en af de afgørende faktorer, så du slipper for at køre rundt på en tung og upraktisk bike, der gøre tingene mere anstrengende. Cyklens opbygning sørger for effektiv respons, når du begiver dig ud på alle typer af underlag, så du samtidig kan udvikle sin teknik. Det betyder blandt andet bedre fremdrift og et mere smooth ride, som også hjælpes på vej af affjedringen på forgaflen. Rækken med Cube Reaction er hardtails, hvor der netop kun er suspension foran, der sammen med cyklens lethed og styrke gør Reaction-modellerne velegnede til både race, endurance og tour. Dermed er det en MTB, der kan klare masser af action samt lange distancer på optimal og komfortabel vis, hvilket placerer den udenfor kategorien af mountainbikes til ren fritidsbrug.

Dette websted bruger cookies og pixel tags for at forbedre dens funktionalitet og for at give dig interessebaseret reklame, f.eks. på sociale medier. Se vores privatlivspolitik for mere information - særligt; om hvordan du forhindrer cookie-indstilling og pixel-tagsporing på din enhed i fremtiden. Enig