Online cykel shop – Bikester
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS RETUR
GRATIS LEVERING FRA 699 KR.6

Cube Reaction Hybrid

4 Produkter
Filter
Nulstil

Køn

  • Damer 4
  • Herrer 4

Farve

  • grå
  • lyserød
  • sort

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Cube Reaction Hybrid Race 625, grå
Cube Reaction Hybrid Race 625, grå
Cube
Reaction Hybrid Race 625, grå
Vejl. udsalgspris 26.029 DKK 23.399 DKK
  • Versioner: 21" | XL (29")23" | XXL (29")
- 10 %
UDSALG
Cube Reaction Hybrid Race 750, grå
Cube Reaction Hybrid Race 750, grå
Cube
Reaction Hybrid Race 750, grå
Vejl. udsalgspris 27.519 DKK 24.699 DKK
  • Versioner: 19" | L (29")
- 10 %
UDSALG
Cube Reaction Hybrid ONE 625, sort
Cube Reaction Hybrid ONE 625, sort
Cube
Reaction Hybrid ONE 625, sort
Vejl. udsalgspris 20.819 DKK 18.699 DKK
  • Versioner: 23" | XXL (29")
- 10 %
UDSALG
Cube Reaction Hybrid Pro 625, pink
Cube Reaction Hybrid Pro 625, pink
Cube
Reaction Hybrid Pro 625, pink
Vejl. udsalgspris 22.309 DKK 19.999 DKK
  • Versioner: 19" | L (29")
- 10 %
UDSALG

Cykler fra Cube er lig med god kvalitet

Cube er en velanset tysk cykelfabrikant, som, siden virksomheden blev grundlagt i 1990’erne, har fremstillet kvalitetscykler til børn og voksne. Alt fra mountainbikes og racercykler til citybikes og de nye skud på stammen Cube Reaction Hybrid cykler finder du på Bikester.dk. Det var den unge studerende, Marcus Pürner, som i sin tid begyndte at producere de fremragende cykler fra Cube i sin fars møbelfabrik.Cube Reaction Hybrid Performance 625 Trapez Nøgleordene i hans cykelproduktion var og er den dag i dag kvalitet, sikkerhed og garanti, hvilket går igen i alle Cubes cykler. Hans cykler blev revet væk, og hurtigt måtte Cube rykke ud og videre til nye og større lokaler. I dag er virksomheden blandt andet kendt for, at alle cykler bliver testet lokalt på fabrikken, inden de eksporteres videre til resten af verden.

Sæt strøm på din MTB med Cube Reaction Hybrid

Er du en af den slags cykelryttere, som ikke nøjes med at hoppe på mountainbiken, når du kører i skoven eller i andet uvejsomt terræn? Er du typen, der bruger den til alt? Selv om mountainbiken, som navnet indikerer, er lavet til bjergfolket, bliver det efterhånden mere og mere almindeligt, at det er MTB’en, man ser overalt i byen og på cykelstierne. En hybridcykel minder meget om mountainbiken og er beregnet til at kunne bruges til lidt af hvert. Den er lige så solid, og den er hurtig og har gode robuste dæk. Med Cube Reaction Hybrid er det blevet lidt vildere, for nu er der sat strøm til hybriden, som du kan cykle med overalt. Se mere her på Bikester.dk.

Kør mere og kør længere

Når man første gang kaster blikket på en Cube Reaction Hybrid cykel fra Bikester.dk, er det første ord, der falder en ind, bestemt ikke elcykel. Her er Cube virkelig kommet langt. Med en stærk elmotor indbygget i cyklens krank har de lavet en cykel, som ser godt ud, og samtidig ikke virker sårbar som de første elcykler på markedet. Det stærke fjerde-generationsbatteri, der er indbygget i aluminiumsstellet, kan virkelig give dig luft under vingerne. Med andre ord kan du få ret meget fart på. Derfor er den solide cykel da også udstyret med nogle af de bedste bremser på markedet. Så sikkerheden er helt i top, når der skal bremses hårdt op. I det hele taget er hybriden fra Cube velegnet til længere ture, end du sikkert er vant til på en elcykel. Cyklen er robust, og batteriet sidder ikke lige så udsat, som det gjorde på de ældre modeller, så nu kan det holde til kørsel i ujævnt terræn. Samtidig har batteriet længere levetid, og du kan både køre mere og længere distancer på en Reaction Hybrid.