Online cykel shop – Bikester
Anvend koden ”dhb20“ på alle dhb-produkter
CUBE Kathmandu - Hvad kan du?
Når det kommer til fritidscykler, ringer navnet CUBE en klokke hos de fleste, på grund af deres ry for innovation og høj kvalitet. Med Kathmandu-serien har det traditionelle bayerske firma udviklet en række trekking- og touringcykler, der udgør robuste og komfortable ledsagere til eventyrlystne cykelelskere. Uanset om du ønsker at tage ud på dine lokale trails eller tage en lang tur på landevejen imponerer CUBEs Kathmandu med pålidelighed og alsidighed. Disse rejsespecialiser er også tilgængelige som hybrider med en kraftfuld Bosch-motorer.

Cube Kathmandu

8 Produkter
Filter
Nulstil

Køn

 • Damer 8
 • Herrer 8

Farve

 • beige
 • grå
 • blå

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

 • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Cube Kathmandu Pro, grå
Cube Kathmandu Pro, grå grå
Cube
Kathmandu Pro, grå
9.999 DKK
 • Versioner: 46cm | XS (28")
Cube Kathmandu Pro Trapez, grå
Cube Kathmandu Pro Trapez, grå grå
Cube
Kathmandu Pro Trapez, grå
9.999 DKK
 • Versioner:
Cube Kathmandu EXC Trapez, grå
Cube Kathmandu EXC Trapez, grå grå
Cube
Kathmandu EXC Trapez, grå
Vejl. udsalgspris 12.599 DKK 9.299 DKK
 • Versioner:
Cube Kathmandu Pro Trapez, beige
Cube Kathmandu Pro Trapez, beige beige
Cube
Kathmandu Pro Trapez, beige
9.999 DKK
 • Versioner:
Cube Kathmandu Pro, beige
Cube Kathmandu Pro, beige beige
Cube
Kathmandu Pro, beige
Vejl. udsalgspris 9.999 DKK 7.799 DKK
 • Versioner:
Cube Kathmandu SL Trapez, blå
Cube Kathmandu SL Trapez, blå blå
Cube
Kathmandu SL Trapez, blå
Vejl. udsalgspris 16.399 DKK 14.799 DKK
 • Versioner:
Cube Kathmandu SL, blå
Cube Kathmandu SL, blå blå
Cube
Kathmandu SL, blå
Vejl. udsalgspris 16.399 DKK 14.799 DKK
 • Versioner:
Cube Kathmandu EXC, grå
Cube Kathmandu EXC, grå grå
Cube
Kathmandu EXC, grå
Vejl. udsalgspris 12.599 DKK 11.399 DKK
 • Versioner:

Cube Kathmandu er relativt unge, men innovative og årvågne

Cube Bikes blev opstartet af Marcus Pürner, som, til en start, lånte 50 kvadratmeter i sin fars møbelvirksomhed tilbage i 1993. I dag optager produktionen et areal på 55000 kvadratmeter. Siden starten var de hurtige til at identificere sine egne styrker og finde huller i markedet, hvor de kunne få foden indenfor. Noget der har ført til, at de i dag er en af de helt store navne og producenter indenfor cykler og cykeludrustninger til både fritids- og konkurrencebrug. Cube Kathmandu Hybrid One 500Indenfor konkurrencer støder vi i dag på mærket i de allerstørste konkurrencer, så de kan fuldt måle sig med de mest kendte navne indenfor branchen. Cube Kathmandu serien er resultatet af flere års innovation og udvikling og er et førende produkt på markedet i dag.

Tysk kvalitet og knowhow i hver millimeter

Mærket har på intet tidspunkt hvilet på laurbærrene men har konstant udviklet og fintunet sine produkter, blandt andet i tæt samarbejde med konkurrenceryttere og -hold og brugt den feedback de har fået til yderligere at optimere produkterne. Cube Kathmandu serien er en serie solide, velbyggede og alsidige trekking- og touringcykler, bygget til de strabadser det nu kan medføre når der måske ikke helt er veje eller cykelstier at følge. Givetvis kan de naturligvis bruges på både veje og cykelstier også, men til deres ret kommer de først helt på mere barske ruter. Modellerne i serien findes både som klassiske cykler og så de modeller Bikester har valgt her, der er hybrider, udstyret med effektive og kraftfulde motorer fra Bosch. Hver del er udvalgt og udviklet for at sikre dig den ultimativt bedste cykeloplevelse, med den absolut største pålidelighed.

Det trygge valg som passer til dit behov og temperament

De forskellige modeller af Cube Kathmandu cyklerne du finder her, repræsenterer forskellige motorydelser og andre mindre forskellige, hvor din smag, dit cykelmønster eller dit temperament kan være med til at afgøre, hvilken model som er lige den rette for dig. Du kan naturligvis også få cyklerne med forskellige størrelser stel, alt så du får en cykel der passer lige præcis til dig og som kan bringe dig flere års glæde og nydelse. En Cube Kathmandu cykel kan nemlig holde til at blive brugt, holde til nogle knubs, så du får glæde af den flere år ud i fremtiden. Men tag et kig på udvalget her, læs hvordan de forskellige modeller er bestykket og tjek målene, så du vælger den helt rigtige cykel til dig.