For koldt til at cykle? | Med det rette tøj holder du varmen
Online cykelhandler

Cube Cross

5 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • gul
  • rød
  • blå
  • sort

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
CUBE Cross - Ubesværet undervejs
CUBE Cross - Ubesværet undervejs
Blandt cykelproducenterne i MTB-sektoren har CUBE i langt tid haft et flot ry. I 25 år har den traditionelle tyske producent imponeret sine kunder med innovation og kvalitet. Med deres Cross-serie har virksomheden skabt touringcykler til eventyrlystne cyklister, der kan lide at tage på en hurtig træningstur i deres fritid. Bakkede strækninger, skovstuer og grusveje er ikke noget problem på en CUBE Cross-cykel. Langere afstande kan også let og komfortabelt tilbagelægges med den elmotoriserede hybridversion.
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Cube Cross Race C:62 SL, teamline teamline
Cube
Cross Race C:62 SL, teamline
22.299 DKK
  • Versioner: 50cm (28")58cm (28")61cm (28")
Cube Cross Race C:62 SL, teamline
Cube Cross Race, black'n'red black'n'red
Cube
Cross Race, black'n'red
8.999 DKK
  • Versioner: 50cm (28")
Cube Cross Race, black'n'red
Cube Cross Race SL, red'n'red red'n'red
Cube
Cross Race SL, red'n'red
12.899 DKK
  • Versioner: 50cm (28")
Cube Cross Race SL, red'n'red
Cube Cross Race C:62 Team Edition, carbon'n'flashyellow carbon'n'flashyellow
Ny
Cube
Cross Race C:62 Team Edition, carbon'n'flashyellow
32.499 DKK
  • Versioner: 53cm (28")
Cube Cross Race C:62 Team Edition, carbon'n'flashyellow
Cube Cross High Cut Socks, blue blue
Cube
Cross High Cut Socks, blue
104 DKK 99 DKK
  • Versioner: EU 36-39EU 40-43EU 44-47
Cube Cross High Cut Socks, blue
Yderligere oplysninger

CUBE Cross – trekkingcykler til damer og herrer!

På trods af at tyske CUBE kun har designet og produceret cykler siden 1993, så er mærket nået rigtig langt. Det velkendte logo har nemlig manifesteret sig på bedste vis, og der er noget cool over at investere i en bike fra mærket. Cube Curve Pro TrapezFirmaet er nemlig helt med på noderne inden for nutidens farver og former, hvilket betyder topfede cykler, der både rammer det kommercielle segment, men som samtidig også har noget personligt over sig takket været det brede sortiment. Firmaet elsker at eksperimentere og tænke nyt, hvilket konstant munder ud i nye linjer – og det er rækken med CUBE Cross et godt eksempel på. Denne særlige linje er kendetegnet ved at have fokus på trekkingcykler, som især egner sig til tour-kørsel men også til sport- og city-kørsel. Det er en fantastisk god allround cykel, der først og fremmest minder om en MTB. Men Cross-linjen byder også på racercykler og elcykler, så der er nok at vælge imellem. Uanset hvad man vælger, så er man sikret firmaets altid høje kvalitet og standard ned til mindste detalje, så man får en holdbar cykel, der kan sit kram – samt en god del attitude. Cyklerne fra CUBE Cross udstråler nemlig det sidste nye inden for den moderne cykelscene, hvilket motiverer yderligere til at komme i sadlen og ræse afsted. På en Cross-model er det muligt at komme vidt omkring i forhold til forskellige typer af terræn og underlag, så bliv klar til ture i byen og naturen med en CUBE her fra Bikester!

Dette websted bruger cookies og pixel tags for at forbedre dens funktionalitet og for at give dig interessebaseret reklame, f.eks. på sociale medier. Se vores privatlivspolitik for mere information - særligt; om hvordan du forhindrer cookie-indstilling og pixel-tagsporing på din enhed i fremtiden. Enig