Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


Cross

(5 Produkter)
Valgt:
  KATEGORIER

  Pris (kr.)

  • kr. - kr.
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
Cross cykel
Cross

Cross: Kvalitet og pris i højsædet

Naviger let, frit og overlegent i trafikken med en cykel fra Cross, hvor et godt forhold mellem pris og kvalitet er i højsædet.

SORTER EFTER
Side1af
1
 
SORTER EFTER
Side1af
1

Hver en årstid byder på cykelvejr

Før i tiden hev man cyklen frem fra gemmeren, når foråret og sommeren var på vej, og det var tid til at få motion og frisk luft på to hjul. I dag er cyklen blevet både et stykke legetøj samt et trænings- og transportmiddel, som har en vigtig betydning i både hverdagen, fritiden, weekenderne og ferierne. De fleste folk er heller ikke blege for at investere i flere modeller, så man kan skifte bike alt efter træningstype og terræn.

Tag cyklen endnu oftere

Mærket er bulgarsk, og den første cykel blev præsenteret tilbage i 1995.Cross Euphoria Siden da er der sket meget i en succesfuld retning, hvilket også betyder, at mærket kan erhverves her i Danmark. Helt generelt ser man nu Cross på gader og stræder overalt i Europa, for ægte cykelentusiaster har fundet ud af, hvor høj kvaliteten er. Uanset om vejret byder på frost, solskin, regnvejr eller andet, så sørger dette attraktive mærke for, at du altid er klar til at svinge dig op i sadlen med største motivation. Hvad enten du søger en stærk MTB til de vilde og udfordrende ture i skoven, en urban citybike, der får dig rundt i byens trafik som en ål, en børnecykel til de kære små eller andre designs, så byder Cross på hele paletten.Cross Gravito Man er i helt trygge hænder hos mærket, da det med over 20 års erfaring, stor popularitet på den internationale scene, de nyeste robotteknologier samt øje for detaljerne sikrer dig en cykel, som du altid har drømt om.

Er du klar til at sidde godt i sadlen?

Det er et must at tage Cross med i overvejelserne, når der skal købes ny cykel. Cyklerne lever naturligvis op til alle sikkerhedsstandarder, og samtidig er designstilen cool og sporty. Med et bredt udvalg af forskellige modeller i flere prisklasser kan du nemt spore dig ind på en cykel, der passer til dit budget. Derudover er det blot at vælge stelstørrelse og farve, så du kan komme ud og trampe i pedalerne på dit helt eget niveau. Skulle du blive forelsket i en model, uden alt det udstyr og tilbehør du kunne tænke dig, så fortvivl ikke, for her på Bikester byder vi naturligvis på alt det, du har brug, hvad enten det er bagagebærer, nyt styr, ringklokke, lygter, reflekser, styrbånd eller alt muligt andet. En Cross cykel er en fornøjelse at køre på. Så se frem til masser af sjove og udbytterige timer i sadlen med en spritny model her fra Bikester.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling