Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Croozer

24 Produkter
Kategorier
Pris i kr.
Croozer

Croozer: Kvalitet helt ned i mindste detalje

I vores sortiment finder du kvalitets cykeltrailere og kvalitets tilbehør til din cykel. Hvad enten vi taler om cykelanhængere til transport af børn, last eller hunde, så er Croozer et gennemtænkt og kvalitetsbevidst mærke til en overkommelig pris. Med mere end 10 års erfaring, sikrer Croozer cykeltrailere helt ned i mindste detalje. De tyskdesignede trailer er enkle og praktiske og findes i forskellige farver for at øge synligheden samt sikkerheden.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Transportvogne og cykelanhængere til børn fra Croozer

Croozer producerer cykelanhængere til transport af børn, kæledyr og andet. De er nok de førende producenter inden for denne branche og er synonyme med opfindsomhed, sikkerhed og funktionalitet. Croozer cykelvogne til børn er fremragende til sjove udflugter med hele familien og også meget praktiske at bruge, når man løber, træner eller bare ønsker at holde opsyn med børnene. Croozer cykelvogne fås i forskellige modeller og størrelser, og der er plads til op til to børn i en vogn. Vognene fungerer fantastisk til både cykling, jogging og gåture og er meget nemme at trække. Fordelen ved Croozer cykelvogne er, at de er så nemme at tilpasse cyklen og, uden at veje for meget, er stabile samtidig med, at de opfylder de høje standarder for sikkerhed, der altid er på produkter rettet mod børn.

Hvad man bør overveje, når det gælder sikkerhed

Selvom Croozer cykelvogne til børn er designede til at give maksimal sikkerhed, er der visse ting, man bør overveje, for at beskytte børnene så meget som muligt under transporten. Børn, der rejser i cykelvogne bør ikke være ældre end seks år og ikke højere end 117cm, hvis sikkerheden skal være optimal. Børn bør ideelt set være mere end 6 måneder gamle, fordi de skal kunne sidde oprejst for at rejse sikkert, især når det kommer til længere ture. Man bør altid huske at holde en lav hastighed og eventuelt have lidt mindre luft i dækkene end normalt. Det anbefales også som en ekstra sikkerhedsforanstaltning, at børn bærer hjelme. Cykelvogne er primært designede til daglig brug, og når man har et godt overblik over vejen og omgivelserne. Hvis man kører med en cykelvogn efter solnedgang, anbefales det at have nok lys på for at kunne se vejen tydeligt og, frem for alt, være synlig for biler og andre trafikanter. Croozers produkter i belysning og tilbehør øger sikkerheden og gør dig helt klar til at køre sikkert ud i omgivelserne med børnene. På Bikester.dk fås flere af Croozers produkter og herunder meget af deres tilbehør, der er er med til at gøre cykeloplevelsen endnu bedre. Croozer Online Shop

Transportvogne fra Croozer - her på Bikester.dk

Croozer transportvogne er den perfekte transportform for dem, der har brug for at tage ting med på deres cykler . Croozer Cargo Trailer Transport er en model, der er meget let at sætte fast til cyklen og giver en sikker transport af alt det, man skal have med. Croozer Cargo er fantastisk at bruge, når man har brug for at transportere ting over kortere afstande og ikke har en bil, eller når man bare foretrækker at være ude i den friske luft med sin cykel. Denne model er også god, til hvis man skal på picnic og skal have ting med til en eftermiddag udendørs, eller til når man bare skal en tur til købmanden, fordi man nemt kan have varerne i cykleanhængeren. Hvis vejret er dårligt, og det begynder at regne, kan man komme plastikovertrækket, som følger med vognen, henover, og som gør, at alt det, man transporterer, ikke bliver vådt, snavset eller støvet, når man kører i bymiljø eller på skovstier. En tredje måde at bruge cykelvognen på, er når man skal transportere ting og sager til genbrugspladsen, som ofte ligger tæt på hjemmet, men det kan måske alligevel tage noget tid, hvis man skal gå derhen. Det kan derfor være en god idé at tage cyklen og lægge tingene i en Croozer Cargo vogn. Du kan helt sikkert finde på mange andre gode måder at bruge din cykelvogn på. Kvaliteten er altid i top, når det gælder Croozer produkter, og du kan være sikker på de holder længe. En cykelanhænger vejer omkring 30 kg og kan let trækkes i hånden i tilfælde af, at man ønsker at gå eller løbe en tur i stedet for at cykle. Croozer cykelvogne er meget lette at klappe sammen efter brug, kan man nemt gemmes væk i hjemmet, også selv om man ikke har særlig meget plads. Bunden i anhængerne er fremstillet i slidstærkt plastik og kan klare op til 30 kg, også selvom vejene ikke er helt jævne.

Tilbehør til din cykelvogn på Bikester.dk

For dem, der har brug for at købe nye hjul, et nyt styr eller måske en flaskeholder til deres Croozer cykelvogne, kan man på Bikester.dk finde en masse gode alternativer. Hvis du vil have at dit barn skal have en ekstra god stabilitet i vognen til når vejen er ujævn, kan man for eksempel få siddestøtter til en god pris, og som er gode at bruge, mens barnet lærer at sidde oprejst. Hvis man har brug for ekstra hjul til børnecykelanhængeren eller transportvognen, fås dette også her på Bikester. Andre af Croozers produkter omfatter blandt andet:
  • Sammenklappelig garage
  • Markise
  • Axeladapter
  • Nav
  • Lejer

Hvordan passer man bedst på sine Croozer produkter?

Det er meget nemt at passe cykelanhængere og andre ting, man har købt fra Croozer. Vognene skal kun vaskes med vand og en lille mængde mildt rengøringsmiddel. Det kan være at aluminiumsdelene skal rengøres med lidt olie. Man bør ligeledes årligt tjekke at hjulene sidder, som de skal, er centrede og at stellet er stabilt. Det er ofte nyttigt at lade en ekspert gennemgå vognen en gang imellem, således at kvalitet og sikkerhed kan garanteres; dette gælder især cykelanhængere designet til børn.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!