Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Cratoni

21 Produkter
Sorter efter
 
Side 1 af
1

Sikker beskyttelse af hovedet med hjelme fra Cratoni

Hvis du skal ud på en cykeltur, gælder det om at være tilstrækkeligt beskyttet, da en ulykke let kan ske. Selv om det ikke er dig selv, der forårsager ulykken, er der mange andre faktorer, som spiller ind. Uanset om du cykler i trafik eller ude i naturen, er det vigtigt at beskytte hovedet. Hovedet er kroppens vigtigste del, og trods det hårde skelet, hjernen er beskyttet af, kan det let krakelere ved et større slag. Derfor er det alfa og omega at bruge en god hjelm. Cratoni har arbejdet med produktion af hjelme i næsten 30 år, hvilket indebærer, at de har en gedigen erfaring og viden inden for området. Altså kan du som bruger være sikker på, at dit hoved er beskyttet på bedste vis, hvis du vælger at købe en hjelm fra Cratoni. Cratoni Online Shop

Der er en til alle

Inden for cykelverden findes der som bekendt mange discipliner, hvor for eksempel BMX og citybikes skiller sig ud, når det kommer til, hvordan man bruger cyklen. Afhængig af det miljø, du befinder dig i, kan eventuelle farer dukke op på forskellig vis. Cykler du meget i skov, hvor underlaget er ujævnt, kører du BMX, hvor du hopper i luften og udfører tricks, eller cykler du mest inde i byen? Afhængig af hvor og hvordan du cykler, findes der forskellige krav, en cykelhjelm bør opfylde. De kan derfor tilbyde mange forskellige typer af cykelhjelme, som er tilpassede til forskellige kørestil og miljøer. De kategorier, som findes, når det gælder cykelhjelme, er:
  • Landevejscykelhjelme
  • BMX-hjelme
  • MTB-hjelme
  • E-cykelhjelme
  • Freeridehjelme
  • Ungdoms- og barnehjelme
Når det gælder landevejscykler eller konkurrencecykler, har Cratoni sørget for at skabe hjelme, der passer perfekt, når det er vigtigt med høj fart. Hjelmene er konstrueret således, at vinden let blæser gennem og forbi for at opnå minimal vindmodstand. Altså behøver du ikke bekymre dig om, at din hjelm dæmper farten - tværtimod hjælper den til at øge den. Hjelme til dette formål er naturligvis ikke kun designet til hastighed, men også for fremragende beskyttelse, som kun en Cratoni hjelm kan have. Hvis det er BMX, du primært dyrker, kan det være nyttigt at vide, at de også satser på denne sport, fordi de tilbyder specielt designede BMX-hjelme, der både er stilfulde og holder snavs væk fra dit ansigt og samtidig beskytter dit hoved på den bedste måde. Freeridehjelmene, som de fremstiller, ligner BMX hjelme og er desuden designet til, at du skal kunne få den bedst mulige køreoplevelse på din cykel. MTB hjelme, som mountainbike hjelme forkortes som, er den kategori, de har mest at tilbyde inden for. Her kan du finde mange forskellige typer af hjelme, afhængig af din smag. Med hjelme, som også er tilpasset specielt til kvinder og børn, kan alle i familien finde den perfektpassende mountainbikehjelm. Hvis du kan lide at cruise rundt i byen på din cykel, uanset om det er en elcykel eller en mere traditionel udgave, er der stilfulde hjelme, som du hellere end gerne vil blive set med i byen. Alle kan føle sig smarte i den rigtige hjelm fra Cratoni. Virksomheden producerer flere forskellige modeller specielt tilpasset til børn og unge, så denne gruppe kan bruge en cykelhjelm, der passer perfekt. At børnene har den bedst mulige beskyttelse på hovedet, når de cykler, er meget vigtigt, og det har de selvfølgelig sørget for.

Cratoni står for innovation og kvalitet

Cratoni er en virksomhed, som føler stort ansvar inden for den branche, de virker i. At sørge for at alle de hjelme, som produceres, holder den højeste kvalitet er en selvfølgelighed for virksomheden, og dette er ikke kun for at kravle op ad popularitetsstigen, men fordi deres opgave er, at beskytte menneskers hoveder ved eventuelle ulykker. De, som arbejder for firmaet, er meget engagerede inden for cykelsporten, og flere kendte atleter anvender sig også af deres produkter. På grund af dette nære samarbejde med professionelle, kan virksomheden udvikle sine produkter på topniveau. Virksomheden blev startet i 1985 i Tyskland og har siden starten af 90'erne satset mest på netop cykelhjelme, selvom de i dag også producerer hjelme til andre sportsgrene. Cratoni var den første virksomhed, som begyndte at bruge et indre hovedringssystem, som sidder på indersiden af hjelmen, og på den måde gjorde, at hjelmen sad bedre end tidligere. Med innovative ideer som denne har virksomheden udvidet sin virksomhed og er blevet den ledende hjelmproducent i verden. Når det kommer til sikkerhed, design og pasform, er der ikke mange, som kan matche dem. Alle virksomhedens aktiviteter udføres i Rudersberg, hvor det nye hovedkvarter har ligget siden 2010. I tilknytning til dette findes også en cykelpark, opbygget på samme måde som en skatepark, som er åben for offentligheden hver lørdag. Måske værd at prøve, hvis du lægger vejen forbi Rudersberg.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!