Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


Crankbrothers

(60 Produkter)

  Pris (kr.)

  • -
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
Crankbrothers

Crankbrothers: Produkter i høj kvalitet

Crankbrothers udvikler cykelprodukter, der er skaber nye kørselsoplevelser. Testet og bekræftet af verdensklasse atleter, konstrueret af crankbrothers mountainbike-komponenter med overlegen funktionalitet gennem fremadskuende design.

Crankbrother cykeldele
SORTER EFTER
Side1af
2
 
SORTER EFTER
Side1af
2

Crankbrothers - Amerikansk innovation

Fra sin base i Californien har det amerikanske firma Crankbrothers på få år sat sig solidt på det internationale cykelmarked. I de senere år er de blevet kendt for sin innovative teknologi og gode kvalitet, der sikrer et optimalt resultat hver eneste gang. Deres store engagement i denne hårde sportsgren kommer til udtryk gennem sponsorater, auktioner og særlige sportsbegivenheder. Firmaets seriøsitet og omtanke i både design og produktion tiltaler både den professionelle cyklist og hobbyentusiasten, der ikke vil gå på kompromis med hverken sikkerhed eller kvalitet.

En uovertroffen cykeloplevelse

Crankbrothers producerer en lang række cykeldele, der alle på deres måde er med til at gøre cykeloplevelsen uovertruffen. Deres sadler af italiensk læder findes i flere farver. Crankbrothers Candy 11De giver god siddekomfort og er samtidigt særdeles slidstærke. Sadelpindene findes også i flere farver og i flere forskellige størrelser. Crankbrothers cykelstyr i aluminium er ikke bare god kvalitet, men også lækkert design. Styrene findes i to udgaver, nemlig som riser bar og som flat bar. For begge typer gælder det, at de slanke linjer foruden et flot udseende også giver en behagelig kørestilling, der ikke skaber unødigt pres på håndled eller albuer. Cykelstyr fremstilles desuden i kulfiber, hvilket giver en lavere vægt uden at gå på kompromis med sikkerheden. Skal du fuldende det perfekte styr, skal du have fat i et af deres greb. Du har godt fat i styret med et greb i skum eller gummi, der tillader dig gode manøvremuligheder og et solidt greb, uden at du får krampe i hænder og fingre. Også her kan du vælge mellem forskellige materialer og udformninger og dermed finde et greb, der passer perfekt til dine hænder uanset størrelse og styrke. se de mange muligheder
  • Sadler
  • Pedaler
  • Hjul

Så kommer du hurtigt frem

Deres pedaler er et kapitel for sig. Siden opfindelse af de moderne cykelpedaler har de investerer betydelige summer og energi i udvikling af effektive og rengøringsvenlige pedaler. Firmaet har samtidigt været i stand til at holde omkostningerne på et acceptabelt niveau, hvilket gør det muligt for alle at købe de eftertragtede pedaler til fornuftige priser. Crankbrothers tilbyder både klikpedaler til mountainbike og pedaler til BMX. Hvis du kører meget i mudder og vand, bør du vælge en model i rustfrit stål. Det er en uvurderlig fordel at være i stand til at sparke indtørrede mudderrester ud af pedalerne, mens du stadig sidder på cyklen, så du ikke mister værdifuld fremdrift. Deres pedaler kan holde til det. De fleste pedaler fås i flere farver, så du kan vælge et sæt, der matcher til dit cykelstel.

Søg for ikke at tabe pusten

Helt naturligt tilbyder de også cykelpumper samt værktøj til reparation og montering af diverse cykeldele. Crankbrothers Multi-17De små multitools findes i flere udgaver, som er nemme at have med sig, når turen går over stok og sten. Crankbrothers multitools fylder mindre end en pakke spillekort og vejer kun godt 100 gram. Multitools indeholder skruetrækkere i forskellige størrelser til forskellige dele på cyklen samt stjerneskruetrækker. Ligesom cykeldelene er værktøjet udført i bedste kvalitet. Med Crankbrothers er du klar til at kaste dig op på cyklen og komme ud til spændende naturoplevelser og frisk luft. Med en T-shirt og en cykeltaske fuldender du det dynamiske outdoor look. Cykeltasken er ikke bare smart at se på og have med til de små fornødenheder, men med sine refleksstriber er den også med til at give dig synlighed. Du vil ofte støde på dere logo på andre cykler. Mange mountainbike og MBX cykelryttere ved, at Crankbrothers leverer pålidelige dele til fornuftige priser. De fem års garanti gør dem til et sikkert valg. Hvis du skulle være uheldig med din cykeldel, kan du altid få den repareret eller byttet. Du kan også købe en opgradering på dine cykeldele, så du altid har den seneste teknologi. Du kan være sikker på, at deres dygtige medarbejdere til stadighed videreudvikler og forbedrer produkterne, så du også i fremtiden trygt kan købe dele til din cykel.

Se vores store produktsortiment

Kig her på siden, og se de mange flotte produkter fra Crankbrothers. Du kan i ro og mag finde den eller de dele, som du har brug for til din cykel. Udvalget er tilstrækkeligt stort til, at du uden at miste overblik altid kan finde den del, der passer i størrelse og farve til din cykel. Du kan klikke dig frem og tilbage for at sammenligne produkterne, inden du bestemmer dig. Online kataloget viser sortimentet på en indbydende og overskuelig måde. Produktsiderne beskriver kort og præcist de forskellige cykeldele. Hjemmesidens billeder er skarpe og fokuserer på detaljerne, så du hurtigt kan se, om det er præcis den cykeldel, som du er på udkik efter. Hos dette brand får du kvalitet, sikkerhed og moderigtigt udstyr, så din cykeloplevelse kan være i top hver gang. Hvis du elsker at cykle og samtidig nyde naturen uden at skulle tænke på, om din cykel kan holde til turen, skal du købe en Crankbrothers cykel. Du får lækkert design i god kvalitet til overkommelige priser. Forkæl dig selv og din cykel med lækre dele fra Crankbrothers, og vær med i den stadig stigende gruppe af glade mountainbike og MBX cyklister, der nyder godt af denne cykelteknologi.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling