Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

BRIGHT FRIDAY | Lys tilværelsen op med vores tilbud!

Corratec

2 Produkter
Pris i kr.
Corratec

Corratec: Pioner inden for cykelmarkedet

En Corratec cykel er din troværdige makker på turen. Det tyske selskab ser sig selv som en pioner inden for cykelmarkedet. Virksomhedens filosofi er altid at udvikle nye og usædvanlige produkter, og de fremstiller både mountainbikes og racercykler af høj kvalitet.

Cykel fra Corratec
Sorter efter
 
Side 1 af
1

Corratec - God med variation

Corratec står for at være exceptionelt nyskabende, og som en virksomhed, der konstant forbedrer kvalitetsstandarden for både dem selv og resten af cykelindustrien. Derfor er vi hos Bikester.dk, også stolte af at kunne præsentere en række af deres cykler, der udmærker sig i flere kategorier;
  • Mountainbikes
  • Racercykler
  • Trekkingcykler
  • Crosscykler
  • 29”
  • Dame- og børnecykler
Se alle Corractec cykler. Mere end 20 års erfaring og tilfredse kunder i mere end 50 forskellige lande, dette er med til at gøre Corratec til en frontløber på det international cykelmarked.

3 gode Corratec cykler

Der er tre cykel kategorier, de har en forkærlighed for; mountainbiken, racercyklen og trekkingcyklen. Corratec X-Vert Førstnævnte kan kendes på sit rå udseende og punkede dæk, som gør at den klarer sig godt på alle former for vej eller overflade. Især velegnet til at køre på steder, der ikke har været betrådt før. Hvis du godt kan lidt at opdage nye veje, og finde gemte stier – så er mountainbiken dit match. Racercyklen tilegner sig et andet sind – fartdjævlen. Betydelig lettere og stivere i stellet, gør at cyklisten næsten kan bryde lydmuren. Dog ofre de fleste lidt på komforten for at styrke fart elementet. Tilsidst er der trekkingcyklen. En hybrid cykel, der egner sig til de lange ture. Oftest hurtigere end mountainbiken og mere komfortabel end racercyklen. Så kan du nyde din cykelferie i ro og mag.

Kvalitetstestet i Bayern’s Alper

Størstedelen af virksomheden er bosat i Bayern. Naturen har givet megen inspiration, da det er et område med et væld af cykelstier til både mountainbiking og crosscykling. Derfor er det, det perfekte sted at prøvekøre samtlige cykler. Ikke mange kan prale af at deres cykler har kørt gennem alperne i Bayern, og det er endnu et eksempel på Corratecs enestående mærke.

Corratec velgørenhedsmission

’Bare hjælp’ klinger orderne hos fonden, der støtte uddannelse og lægehjælp til Filippinerne. Fonden fungerer på den måde, at donationerne bliver brugt på projekter, såsom genopbygning af skoler for at kunne give et bedre undervisningsmiljø. Samt hjælp til og udsending af madvarer, rent vand og tøj. Dernæst giver de sundhedsseminarer og medicin til de allerfattigste. Målet er give især børn og unge muligheden for at nå deres fulde potientale gennem en stærk uddannelse.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes