Online cykelhandler
Ud på opdagelse! | Alt til cykelturen

Conway

1 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Conway: Mountainbikes, elcykler og citybikes
Conway er et nystartet og nytænkende sportsbrand. Cykler er omdrejningspunktet og Conway vil dele deres passion med dig. Uanset om du er interesseret i klassiske mountainbikes eller elegante racermaskiner, gælder firmaets motto ”fra rytter til rytter”! Conway er trendsættere og deres talrige testsejre taler for sig selv.
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Conway eWME 829, sort sort
Conway
eWME 829, sort
46.869 DKK 40.159 DKK
- 6.710 DKK
  • Versioner: M | 44cm (29")
Conway eWME 829, sort

Conway - ungt, innovativt og lige ud ad landevejen

Cykelmarkedet bugner med lækre modeller og mærker i alle afskygninger, og hvis man ønsker et bredt og alsidigt udvalg, så kan man vende blikket mod Conway. Dette tyske mærke er nemlig garant for fede bikes i forskellige prisklasser, så alle cyklister kan være med. Målet er at motivere folk til at dyrke motion på alle mulige niveauer, og det lykkedes rigtig fint med dette omfattende udbud. Der bydes nemlig på mountainbikes i forskellige afskygninger, hvad enten det er hardtails med støddæmpere på forgaflen eller designs med full suspension, der som bekendt betyder affjedring både foran og bagpå. Mærket er også aktivt inden for trekkingcykler samt urbane citybikes, og det sidste nye er moderne elcykler, der især er en stor fordel, når det går opad, eller når der er modvind. Hos Conway gør man en masse ud af research-delen, hvor alt vendes og drejes i samarbejde med cyklister fra hverdagen. Professionelle atleter er også med inde over processerne, så man er sikret nogle cykler i de helt rette former, som egner sig perfekt til de underlag og terræn, man nu engang begiver sig rundt på. Conway MQ 527Design og innovation er nogle af nøgleordene sammen med alsidighed og variation – så bliv godt kørende med en ny cykel fra Bikester!

Passion og lidenskab bag CONWAYS mange cykelmodeller

Bruger du din cykel som transportmiddel i det daglige, når der skal motioneres frem og tilbage mellem job, skole, hjem, indkøbssteder, sportshaller og alle mulige andre destinationer? Eller søger du en cykel, der kan bruges til weekendens udskejelser med fede hop, adrenalinpumpende trails samt mudder og smat? Uanset hvad, så har Conway en cykelmodel, der matcher med dine behov og yndlingsdiscipliner. Du finder også hybridmodeller, der kan bruges til både by- og skovkørsel samt andre alsidige designs eller specialdesigns. Det er cykler fra ca. 4.000 kroner og op til omkring 30.000. Det vidner også om, hvor bredt mærket favner, da der netop er cykler i alle prisklasser. Så uanset om man er konkurrencekører eller dagligdagscyklist, så er Conway klar til at hjælpe med deres fantastiske kvalitetscykler til hele familien. Der kan vælges blandt mange farver, designs, stel- og dækstørrelser, så fortvivl ikke, men nyd godt af mærkets omtanke for dig og dine cykelvenner. Det er tysk topkvalitet, som man bedst ønsker sig det, og det hører naturligvis med her på Bikester, hvor vi også er glade for at kunne præsentere en palet af farver, former og funktioner i form af tohjulede til mange discipliner.