Online cykelhandler
Klar til aktiviteter | Vi ruster dig til en sporty sommer

Trail King 2.4 Foldedæk 26" TLR E-25 Apex, sort

ID: 735580

499 DKK
459 DKK DKK
Inkl. moms. plus Leveringspris
  • sort
 • 60-559 | 26 x 2,4"
 • Vælg Dækbredde
  60-559 | 26 x 2,4"
  459 DKK
Varen er blevet føjet til din ønskeliste

Dette produkt kan i øjeblikket ikke bestilles i den ønskede mængde. Kontroller din indkøbskurv.

Spørg om produktet

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
Hurtig levering muligt fra 1-3 arbejdsdage

Beskrivelse af

Continental Trail King 2.4 Foldedæk 26" TLR E-25 Apex, sort

Teknologier:
BlackChili-sammensætning
Gretchen-spørgsmålet om cykling. Dækgummiblandingens køreegenskaber bestemmes i høj grad af tre faktorer, der spiller sammen - statisk friktion, rullemodstand og kilometertal. Dilemmaet: Hvis en af disse faktorer forbedres, forringes mindst en anden faktor. Et dæk med maksimalt vejgreb slides hurtigere og ruller langsommere. Hvis dækket gøres hurtigere eller mere holdbart, reduceres vejgrebet igen.

Med BlackChili Compound, en slidbanesammensætning, der altid er baseret på de nyeste resultater inden for polymer- og råmaterialeforskning, har Continental givet cykelsporten et varigt svar. Afhængigt af dækets anvendelsesområde tilpasses sammensætningen specifikt - uanset om det er til landevejscykler eller mountainbikes, tidskørsel eller downhill. Til BlackChili forædler Continental særlige syntetiske gummier med gennemprøvet naturgummi for at fremstille særligt højtydende slidbanemasse. Disse blandinger tilsættes derefter sodpartikler, som igen optimeres med hensyn til form og overfladeegenskaber. Den komplekse blandingsteknologi er så følsom, at dæk med BlackChili Compound udelukkende produceres i Korbach.

ProTection Apex
Enduro er den disciplin, der har været stigende populær i et stykke tid nu. Det er en teknisk udfordring med hurtige, hårde nedkørsler og anstrengende stigninger. Dette kræver en kombination af punkterfri konstruktion, gode rulleegenskaber og fremragende vejgreb. Det gennemprøvede ProTection-lag beskytter dækket pålideligt mod snit og punkteringer uden at øge vægten unødigt. Den ekstra stabilisering af sidekanten i spidsen beskytter dækket mod punkteringer selv ved lavt dæktryk. For at optimere vægten er det også muligt at køre dækket "tubeless ready" sammen med Conti RevoSealant. En skridsikker BlackChili Compound-profil giver den optimale kombination til effektiv kørsel op ad bakke og ned ad bakke uden nedbrud.

klar til slangeløse slanger
Slangeløse Ready-dæk kan køres med eller uden slange, da dækket og fælgen er designet til at slutte direkte mod hinanden. Sammenlignet med UST-dæk er slangeløse dæk dog meget lettere og derfor luftgennemtrængelige i sidevæggen. Denne forsegles med speciel forseglingsmælk. Alle Continental mountainbike-dæk er klar til slangeløse dæk i ProTection- og performance-versionerne. Den revolutionerende Tubeless Ready-fod gør det nemt og ukompliceret at montere dækket. For at opnå optimale tætnings- og påføringsresultater anbefaler vi brugen af den nye Continental RevoSealant-tætningsmasse.

Når systemet er monteret korrekt, er det relativt lufttæt og mindre følsomt over for slangebid end foldedæk eller tråddæk. Især voluminøse mountainbike-dæk har fordel af dette design. Slangeløse Ready-dæk kan køres med lavere driftstryk. Risikoen for nedbrud er betydeligt mindre, fordi der ikke er nogen slange, der kan trænge ind. Selv hvis dækket "vandrer" på fælgen, har det ingen konsekvenser. Det forbedrer også vejgrebet i terræn, komforten og rullemodstanden.

Detaljer

 • Boundless biking on enduro and all-mountain bikes
 • Many small studs guarantee best traction, the carcass offers a lot of storage space against punctures
 • The rider receives constant feedback from the tyre, can adapt to the conditions and remains in the flow
Vis alle modeller fra Continental Trail King-serien

Funktioner

Tilsigtet brug
All Mountain/Enduro, All Mountain / Trail, Enduro
E-Bike ready
producentanbefaling op til 25 km/t
Hjulstørrelse
26"
Vægt
825 g
Karakteristika
Tubeless-Ready, Punkteringsbeskyttelse
Dæk
Dækstørrelse " (diameter x bredde): 26 x 2,4Dækstørrelse ETRTO (bredde x diameter):: 60-559Design: Foldbare dækTryk Bar: 2.5-3.5Version: ProTecion ApexGummiblanding: Black ChiliTæthed af karkassenvæv: 240 TPI
Vigtigste oplysninger
Leveringsomfang (mængde): Enkelt
Modelår
2020
Produktnummer
735580

Kundeanmeldelser

Giv din mening til kende. Vær den første til at anmelde dette produkt.