Online cykelhandler

Trail King 2.2 Foldedæk 29" TLR E-25 Apex, sort

ID: 735577

FLASH DEAL
- 22 %
509 DKK
399 DKK DKK
Inkl. moms., gratis forsendelse
  • sort
 • 55-622 | 29x2,2"
 • Vælg Dækbredde
  55-622 | 29x2,2"
  399 DKK
Varen er blevet føjet til din ønskeliste

Dette produkt kan i øjeblikket ikke bestilles i den ønskede mængde. Kontroller din indkøbskurv.

Spørg om produktet

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
Hurtig levering muligt fra 1-4 arbejdsdage

Beskrivelse af

Continental Trail King 2.2 Foldedæk 29" TLR E-25 Apex, sort

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

BlackChili-sammensætning
Dækgummiblandingens køreegenskaber bestemmes i høj grad af tre faktorer, der spiller sammen - statisk friktion [vejgreb], rullemodstand og kilometertal. Dilemmaet: Hvis en af disse faktorer forbedres, forværres mindst en af de andre faktorer til gengæld. Et dæk med maksimalt vejgreb slides hurtigere og ruller langsommere. Hvis du gør dækket hurtigere eller mere holdbart, mindskes vejgrebet igen. Med BlackChili Compound, en slidbanesammensætning, der er baseret på de nyeste resultater inden for polymer- og råmaterialeforskning, har Continental givet cykelsporten et varigt svar på problemet. Afhængigt af et dæks anvendelsesområde tilpasses blandingsopskriften specifikt - uanset om det er til racercykler eller mountainbikes, til tidskørsel eller downhill. Til BlackChili forædler Continental særlige syntetiske gummier med gennemprøvet naturgummi for at fremstille særligt højtydende slidbanemasse. Disse blandinger tilsættes derefter sodpartikler, som igen optimeres med hensyn til form og overfladeegenskaber. Den komplekse blandingsteknologi er så følsom, at dæk med BlackChili Compound udelukkende produceres i Korbach.

ProTection Apex
Enduro er en disciplin, der har været stigende populær i et stykke tid nu. Det er en teknisk udfordring med hurtige, hårde nedkørsler og anstrengende stigninger. Dette kræver en kombination af punkterfri konstruktion og gode rulleegenskaber samt fremragende vejgreb. Det gennemprøvede ProTection-lag beskytter dækket mod snit og punkteringer uden at øge vægten overdrevent meget. Den ekstra Apex-sidevægsstabilisering beskytter dækket pålideligt mod punkteringer, selv ved lavt dæktryk. For at optimere vægten er det også muligt at køre med dækket sammen med Conti RevoSealant "Tubeless Ready". En BlackChili Compound-profil med godt greb er det ideelle par til effektiv kørsel op ad bakke og ned ad bakke uden punkteringer.

Klar til slangeløse slanger
Tubeless Ready-dæk kan køres med eller uden slange, da dækket og fælgen er designet til at slutte direkte mod hinanden. Sammenlignet med UST-dæk er slangeløse dæk dog meget lettere og derfor luftgennemtrængelige i sidevæggen. Denne forsegles med speciel forseglingsmælk. Alle Continental mountainbike-dæk er klar til slangeløse dæk i ProTection- og Performance-versionerne. Den revolutionerende Tubeless Ready-fod gør det nemt og ukompliceret at montere dækket. For at opnå optimale resultater med hensyn til forsegling og brug anbefaler vi, at du bruger den nye Continental RevoSealant-tætningsmasse. Når systemet er monteret korrekt, er det relativt lufttæt og mindre følsomt over for slangebid end foldedæk eller klinkerdæk. Især voluminøse mountainbike-dæk har fordel af dette design. Tubeless Ready-dæk kan køres med lavere driftstryk. Risikoen for punkteringer er meget mindre, da der ikke er nogen slange, der kan punkteres. Dækkets "vandring" på fælgen har heller ingen konsekvenser. Det forbedrer også vejgrebet, komforten og rullemodstanden i terræn.

Detaljer

 • Boundless biking on enduro and all-mountain bikes
 • Many small studs guarantee best traction, the carcass offers a lot of storage space against punctures
 • The rider receives constant feedback from the tyre, can adapt to the conditions and remains in the flow
Vis alle modeller fra Continental Trail King-serien

Funktioner

Tilsigtet brug
MTB-begynder/Tour, Maraton/Cross Country, All Mountain/Enduro, Allround / Begynder, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro
E-Bike ready
producentanbefaling op til 25 km/t
Hjulstørrelse
29" tommer
Vægt
850 g
Karakteristika
Tubeless-Ready, Punkteringsbeskyttelse
Dæk
Dækstørrelse " (diameter x bredde): 29 x 2,2Dækstørrelse ETRTO (bredde x diameter):: 55-622Design: Foldbare dækTryk Bar: 3-4Version: ProTecion ApexGummiblanding: Black ChiliTæthed af karkassenvæv: 240 TPI
Vigtigste oplysninger
Leveringsomfang (mængde): Enkelt
Modelår
2020
Produktnummer
735577

Kundeanmeldelser

Giv din mening til kende. Vær den første til at anmelde dette produkt.