Online cykel shop – Bikester
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS RETUR
GRATIS LEVERING FRA 699 KR.6
Der kan forekomme midlertidige restriktioner på reklamationer og forsinkede tilbagebetalinger. Vi arbejder på at kunne tilbyde dig disse tjenester igen som normalt.
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

Continental Race King 2.2 Foldedæk 29x2,20" TLR E-25, sort

ID: 735664

Vejl. udsalgspris 479 DKK
419 DKK
- 12 %
Inkl. moms. plus Leveringspris

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

  • 55-622 | 29x2,2"
  • Vælg Dækbredde
    55-622 | 29x2,2" udsolgt online
Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS RETUR
GRATIS LEVERING FRA 699 KR.6

Beskrivelse af

Continental Race King 2.2 Foldedæk 29x2,20" TLR E-25, sort (black)

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Teknologier:
BlackChili-sammensætning
Gretchen-spørgsmålet om cykling. Dækgummiblandingens køreegenskaber bestemmes i høj grad af tre faktorer, der spiller sammen - statisk friktion, rullemodstand og kilometertal. Dilemmaet: Hvis en af disse faktorer forbedres, forringes mindst en anden faktor. Et dæk med maksimalt vejgreb slides hurtigere og ruller langsommere. Hvis dækket gøres hurtigere eller mere holdbart, reduceres vejgrebet igen.

Med BlackChili Compound, en slidbanesammensætning, der altid er baseret på de nyeste resultater inden for polymer- og råmaterialeforskning, har Continental givet cykelsporten et varigt svar. Afhængigt af dækets anvendelsesområde tilpasses sammensætningen specifikt - uanset om det er til landevejscykler eller mountainbikes, tidskørsel eller downhill. Til BlackChili forædler Continental særlige syntetiske gummier med gennemprøvet naturgummi for at fremstille særligt højtydende slidbanemasse. Disse blandinger tilsættes derefter sodpartikler, som igen optimeres med hensyn til form og overfladeegenskaber. Den komplekse blandingsteknologi er så følsom, at dæk med BlackChili Compound udelukkende produceres i Korbach.

ProTection
ProTection-teknologien giver dækkene den perfekte blanding af jævn kørsel, greb og punkteringsbeskyttelse. Dette er muligt takket være et ekstra, all-round punkteringsbeskyttelseslag, som gør hele dækket særligt modstandsdygtigt og ufølsomt over for skader. På trods af sin ekstra position har dækket meget gode dæmpningsegenskaber og stryger rent over de hårdeste stier. BlackChili giver den nødvendige smidighed og det nødvendige greb. En anden egenskab ved ProTection-teknologien fra Tyskland er, at den er klar til slangeløse slanger. Den revolutionerende Tubeless Ready-fod gør det nemt og ukompliceret at montere dækket. Continental anbefaler brug af den nye Continental RevoSealant-tætningsmasse for at opnå optimale tætnings- og påføringsresultater.

klar til slangeløse slanger
Slangeløse Ready-dæk kan køres med eller uden slange, da dækket og fælgen er designet til at slutte direkte mod hinanden. Sammenlignet med UST-dæk er slangeløse dæk dog meget lettere og derfor luftgennemtrængelige i sidevæggen. Denne forsegles med speciel forseglingsmælk. Alle Continental mountainbike-dæk er klar til slangeløse dæk i ProTection- og performance-versionerne. Den revolutionerende Tubeless Ready-fod gør det nemt og ukompliceret at montere dækket. For at opnå optimale tætnings- og påføringsresultater anbefaler vi brugen af den nye Continental RevoSealant-tætningsmasse.

Når systemet er monteret korrekt, er det relativt lufttæt og mindre følsomt over for slangebid end foldedæk eller tråddæk. Især voluminøse mountainbike-dæk har fordel af dette design. Slangeløse Ready-dæk kan køres med lavere driftstryk. Risikoen for nedbrud er betydeligt mindre, fordi der ikke er nogen slange, der kan trænge ind. Selv hvis dækket "vandrer" på fælgen, har det ingen konsekvenser. Det forbedrer også vejgrebet i terræn, komforten og rullemodstanden.

Detaljer

  • Velegnet til cross-country og marathon, for hardtails og race fullys
  • Lav rullemodstand, voluminøs karkasse og meget god selvdæmpning
  • Mindre profil for hyppigt rejsende
Vis alle modeller fra Continental Race King-serien

I korte træk

Vægt
Vægt
605,00 g
Hjulstørrelse
Hjulstørrelse
29" tommer
E-Bike ready
E-Bike ready
producentanbefaling op til 25 km/t
Karakteristika
Karakteristika
Tubeless-Ready, Punkteringsbeskyttelse
Dækstørrelse " (diameter x bredde)
Dækstørrelse " (diameter x bredde)
29 x 2,2

Funktioner

Tilsigtet brug
Allround / Begynder, Tour / Cross Country, Marathon / XC
Vigtigste oplysninger
Hjulstørrelse:
29" tommer
Leveringsomfang (mængde):
Enkelt
Dimensioner
Vægt:
605,00 g
Kompatibilitet
E-Bike ready:
producentanbefaling op til 25 km/t
Dæk
Dækstørrelse " (diameter x bredde):
29 x 2,2
Dækstørrelse ETRTO (bredde x diameter)::
55-622
Design:
Foldbare dæk
Tryk Bar:
3-4
Version:
ProTection
Gummiblanding:
BlackChili
Tæthed af karkassenvæv:
240 TPI
Funktioner
Karakteristika:
Tubeless-Ready, Punkteringsbeskyttelse
Modelår
2024
Produktnummer
735664
Producentens artikelnummer
0101473
EAN
4019238798128

Kundeanmeldelser

4.4
11 Kundebedømmelser
1 Stjerne
1
2 Stjerner
0
3 Stjerner
1
4 Stjerner
1
5 Stjerner
8
Vi foretager ikke en separat gennemgang af anmeldelser for at kontrollere, at de viste anmeldelser faktisk stammer fra forbrugerne. Alle besøgende på vores websted kan indsende anmeldelser af vores produkter. Indsendelse af anmeldelser er ikke knyttet til en brugerkonto eller lignende. Alle anmeldelser sorteres gennem et automatiseret ordfilter for at undgå stødende sprogbrug, racistiske eller sexistiske anmeldelser og anmeldelser med hyperlinks. Vi screener også manuelt indkommende anmeldelser for at kontrollere vurderingsindholdet for modsigelser og andet eksternt indhold.
Ryd alle filtre
Continental Race King 2.2 Foldedæk 29x2,20" TLR E-25, sort
Daniel
Nå ja
Oversat fra Tysk Til originalen
mere end 2x 50 g tungere end angivet. dette er bestemt ikke længere inden for tolerancen. medmindre jeg fik den billigere version til en højere pris!
02.02.2023
Continental Race King 2.2 Foldedæk 29x2,20" TLR E-25, sort
Rudolf
super hurtig
Oversat fra Tysk Til originalen
Meget hurtig levering
22.01.2022
Continental Race King 2.2 Foldedæk 29x2,20" TLR E-25, sort
Christian
dæk
Oversat fra Tysk Til originalen
Leveret hurtigt
30.09.2021