Online cykelhandler

GrandPrix 5000 Tubeless Foldedæk 650x28B, sort

ID: 907311

FLASH DEAL
- 27 %
549 DKK
399 DKK DKK
Inkl. moms., gratis forsendelse
  • sort
 • 28-584 | 650x28B
 • Vælg Dækbredde
  28-584 | 650x28B
  399 DKK
Varen er blevet føjet til din ønskeliste

Dette produkt kan i øjeblikket ikke bestilles i den ønskede mængde. Kontroller din indkøbskurv.

Spørg om produktet

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
Hurtig levering muligt fra 1-4 arbejdsdage

Beskrivelse af

Continental GrandPrix 5000 Tubeless Foldedæk 650x28B, sort

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Sådan gør du noget endnu bedre: Grand Prix 5000 fra Continental

Continental stod over for den vanskelige opgave at udvikle en værdig afløser for Grand Prix 4000 S II - for det dæk, der fortsat dominerer præstationstestene. Udfordringen bestod i at sætte toppen på det med rullemodstand, højt kilometertal, hastighed og punkteringsbeskyttelse
Udviklerne hos Continental har sat én særlig person i centrum for disse overvejelser - dig. Det er simpelthen din tid, du bruger på cyklen. Uanset om det er til træning eller konkurrence. Uanset om det er i regn eller sol, koldt eller varmt. Det kan være for at sætte en ny bedste tid eller blot for at slukke på husets runde.

Den bedste all-rounder på området på et helt nyt præstationsniveau. Kør hurtigere, mere komfortabelt og endnu mere punkteringssikkert. Lavet til at gøre dig bedre. For fans af slangeløs kørsel tilbyder Conti Grand Prix 5000 i en slangeløs version. Grand Prix har en avanceret BlackChili-blanding, der giver den laveste rullemodstand, et højt kilometertal og maksimalt vejgreb på vådt underlag. Med LazerGrip kan du blive ét med vejen. Med ActiveComfort absorberer GP 5000 TL vibrationer og giver en enestående køreoplevelse. VectranBreaker er fremstillet af en højteknologisk fiber og giver nu en endnu bedre beskyttelse mod punktering.

Det brugervenlige slangeløse system
TL-teknologien er specielt designet til at tilpasse tubeless til kravene i racercykling. Let at samle og pålidelig i brug. Continental anbefaler brug af Continental RevoSealant-tætningsmiddel.

Black Chili - blandingen gør forskellen
Udviklerne hos Continental har revolutioneret cykelscenen med den unikke slidbanesammensætning, som kun fremstilles i Tyskland. Med den legendariske BlackChili Compound kunne det evige spørgsmål om, hvorvidt greb eller rullemodstand kan besvares på en bæredygtig måde, besvares. De regelmæssige testresultater beviser de målbare og mærkbare fordele for chaufførerne i laboratoriet og på vejen. De nyeste polymerer og specielt udviklede sodpartikler og fyldstoffer garanterer en unik ydeevne.

Lazer Grip
Gør dig ét med vejen. Det laserede mikroprofilmønster fokuserer på dækkets skulderområde for at øge vejgrebet i sving.

Aktiv komfortteknologi
Den revolutionerende tilgang til landevejscykling. Active Comfort-teknologien, der er integreret i dækkets konstruktion, absorberer stød og giver en overlegen køreoplevelse.

Vectran Breaker
En syntetisk fremstillet højteknologisk fiber, der er endnu mere rivfast og har den laveste vægt. Referencen inden for punkteringsbeskyttelse, nu endnu stærkere og mere punkteringssikker.

Detaljer

 • 5 % mindre rullemodstand
 • 5 % bedre punkteringsbeskyttelse med GP 5000
 • Øget greb i sving på grund af den laserskårne mikroprofilstruktur
Vis alle modeller fra Continental Grand Prix-serien

Funktioner

Tilsigtet brug
Racer, Endurance
E-Bike ready
uden producentanbefalinger
Hjulstørrelse
27,5 tommer
Vægt
290 g
Karakteristika
Tubeless-Ready
Dæk
Dækstørrelse " (diameter x bredde): 650 x 28BDækstørrelse ETRTO (bredde x diameter):: 28-584Design: Foldbare dækTryk Bar: 4.5-6.5Version: Vectran BreakerGummiblanding: Black ChiliTæthed af karkassenvæv: 180 TPI
Vigtigste oplysninger
Leveringsomfang (mængde): Enkelt
Modelår
2020
Produktnummer
907311

Kundeanmeldelser

Giv din mening til kende. Vær den første til at anmelde dette produkt.