Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Sommerkup - Få det bedste ud af sommeren til en god pris
Continental

Continental Der Baron 2.4 Projekt Foldedæk 27,5" TL-Ready E-25 Apex, black (2020)

ID: 735565
519 kr.
429 kr.
- 17%
Inkl. moms ekskl. levering
Vælg venligst en dækbredde
Tilføj til ønskeliste
  • 30 dages Gratis retur
  • Gratis levering af mindre dele fra 599 kr.6
  • 40.000 produkter 600 mærker
Produktbeskrivelse

Teknologier:

BlackChili Compound
Revolutionerer cykeldækket. Gummiblandingens egenskaber bestemmes i høj grad af tre interaktive faktorer - statisk friktion, rullemodstand og kilometertal. Dilemmaet: Hvis en af disse faktorer forbedres, forringes mindst en anden faktor. Et dæk med maksimal greb vil bære hurtigere og køre langsommere. Hvis dækket er designet til at være hurtigere eller mere holdbart, reduceres grebet.

Med BlackChili Compound, en blanding, der altid er baseret på de seneste resultater inden for polymer- og råstofforskning, har Continental givet cykelscenen en varig løsning. Afhængigt af anvendelsesområdet for et dæk justeres sammensætningen specielt - hvad enten det gælder racercykler eller mountainbikes, tidskørsel eller downhill. For BlackChili forædler Continental specielle syntetiske gummier med gennemprøvet naturgummi til fremstilling af særdeles højtydende blandinger. Sodpartikler tilsættes derefter til disse blandinger, som igen optimeres i form og overfladeegenskaber. Den komplekst sammensatte teknologi er så følsom, at dæk med BlackChili Compound produceres udelukkende i Korbach.

ProTection Apex
Enduro er den disciplin, der har nydt stigende popularitet i nogen tid nu. Det er den tekniske udfordring ved hurtige, hårde nedstigninger og anstrengende stigninger. Dette kræver en kombination af punkteringssikker konstruktion, gode rulleegenskaber og fremragende greb. Det velprøvede beskyttelseslag beskytter pålideligt dækket mod snit og punktering uden at øge vægten unødigt. Den ekstra sidevægsstabilisering af toppunktet beskytter dækket mod punktering, selv ved lave dæktryk. For at optimere vægten er det også muligt at køre dækket tubeless ready sammen med Conti RevoSealant. En skridsikker BlackChili Compound slidbane giver den optimale kobling mellem effektiv kørsel ved stigninger og downhill uden sammenbrud.

Tubeless Ready
Tubeless Ready dæk kan køres med eller uden slange, da dækket og fælgen er designet til at tætne direkte mod hinanden. Sammenlignet med UST-dæk er tubeless ready dæk imidlertid meget lettere og derfor luftgennemtrængelige i sidevæggen. Dette forsegles med speciel forseglingsvæske. Alle kontinentale mountainbike dæk er tubeless ready i versionerne ProTection og performance. Den revolutionerende Tubeless Ready-fod muliggør en nem og ukompliceret montering af dækket. For optimale forseglings- og applikationsresultater anbefaler vi brugen af den nye Continental RevoSealant forseglingsvæske.

Når systemet er monteret korrekt, er systemet relativt lufttæt og mindre følsomt over for slangebid end foldedæk eller tråddæk. Særligt omfangsrige mountainbike-dæk drager fordel af dette design. Tubeless Ready dæk kan køres med lavere driftstryk. Risikoen for sammenbrud er betydeligt lavere, fordi der ikke er nogen slange, der kan trænge igennem. Det har endda ikke konsekvenser hvis dækket vandre på fælgende. Det forbedrer også terrængreb, komfort og rullemodstand.

Detaljer

  • teknisk alsidige og sofistikerede enduro-dæk, der altid er det rette valg
  • alsidigt design med gode rulleegenskaber og sporty vægt
  • fremragende punkteringsbeskyttelse og maksimal stabilitet takket være ProTection TubelessReady og Apex-afstivning
  • fremragende greb, høj ydeevne og effektiv rulleevne takket være BlackChili Compound
Specifikationer
Tilsigtet brug
MTB, Downhill / Freeride
E-Bike ready
producentanbefaling op til 25 km/t  
Hjulstørrelse
27,5  
Vægt
920  g
Dæk
Dækstørrelse " (diameter x bredde): 27,5 x 2,4
Dækstørrelse ETRTO (bredde x diameter):: 60-584
Design: Foldbare dæk, Tubeless dæk
Tryk Bar: 2.5-3.5
Version: ProTecion Apex
Gummiblanding: Black Chili
Tæthed af karkassenvæv: 240 TPI
Punkteringsbeskyttelse: ja
Leveringsomfang (mængde)
Enkelt  
Køn
Unisex
Modelår
2020
Varenummer
735565
Bedømmelse
Giv din mening til kende. Vær den første til at anmelde dette produkt

Brug for hjælp?
Lukket telefonlinje
Flere informationer
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes