Online cykelhandler

Cross King Performance Clincherdæk 27,5x2,3" E-25, sort

ID: 983945

FLASH DEAL
- 25 %
159 DKK
119 DKK DKK
Inkl. moms., gratis forsendelse
    • sort
  • 58-584 | 27,5x2,3"
  • Vælg Dækbredde
    58-584 | 27,5x2,3"
    119 DKK
Varen er blevet føjet til din ønskeliste

Dette produkt kan i øjeblikket ikke bestilles i den ønskede mængde. Kontroller din indkøbskurv.

Spørg om produktet

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
Hurtig levering muligt fra 1-4 arbejdsdage

Beskrivelse af

Continental Cross King Performance Clincherdæk 27,5x2,3" E-25, sort

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Den allrounder
BlackChili-sammensætning
Med den unikke slidbanesammensætning, som kun produceres i Tyskland, har Continental revolutioneret cykelsporten. Med den legendariske BlackChili Compound har de besvaret det evige spørgsmål om den bedste balance mellem greb og rullemodstand til cykling. Regelmæssige testresultater bekræfter de målbare og mærkbare fordele for cyklisten, som er konstateret i laboratoriet og på vejen. De nyeste polymerer samt specialudviklede kulsortpartikler og fyldstoffer garanterer en unik ydeevne

ProTection
ProTection-teknologien giver Contis-dækkene deres perfekte blanding af hurtig rulning, greb og punkteringsbeskyttelse. Fire lag under slidbanen og tre i sidevæggene gør dette muligt. Hele dækket opnår større modstandsdygtighed og bliver mindre sårbart over for skader.

RaceSport
Designet kompromisløst til brug i mountainbike-løb: RaceSport-dækslerne kombinerer konsekvent letvægtskonstruktion med en bemærkelsesværdig overlegen punkteringsbeskyttelse på højeste niveau. I samarbejde med anerkendte professionelle mountainbikere har Conti skabt det perfekte grundlag for konkurrencedæk. De er håndlavede i Tyskland og tilbyder rullefriktion og punkteringsbeskyttelse af -kvalitet. Strukturen gør forskellen: et særligt fint og fleksibelt nylonstof med en omhyggeligt fremstillet beskyttende gummiføring og universel bund. Sammen med den legendariske BlackChili Compound er dette den ultimative kombination til XC- og maratonløb.

Pure Grip Compound
Denne teknologi er baseret på aktiverede silicaforbindelser og var oprindeligt beregnet som en blanding på præstationsniveau, men efter intensiv udvikling i Korbach Research and Development Department Facility blev der udviklet en avanceret ny blanding med fremragende greb og terrænegenskaber. Denne nye gummiblanding, der har fået det selvforklarende navn "PureGrip", er placeret lige efter BlackChili Compound og anvendes i Contis performanceprodukter både inden for landevejs- og mountainbike-sektoren. Samtidig med at det giver et godt vejgreb, er det også langtidsholdbart og meget slidstærkt - begge egenskaber for Continental-dæk, som udelukkende fremstilles på fabrikken i Hefei (Asien).

Detaljer

  • Lav rullemodstand, voluminøs karkasse og meget god selvdæmpning
  • Mindre profil, fantastisk til hyppige brugere
Vis alle modeller fra Continental Cross King-serien

Funktioner

Tilsigtet brug
MTB-begynder/Tour, Maraton/Cross Country, Allround / Begynder, Tour / Cross Country, Marathon / XC
E-Bike ready
producentanbefaling op til 25 km/t
Hjulstørrelse
27,5 tommer
Vægt
800 g
Karakteristika
--
Dæk
Dækstørrelse " (diameter x bredde): 27.5 x 2.3Dækstørrelse ETRTO (bredde x diameter):: 58-584Design: KanttrådsdækTryk Bar: 2.8-3.8Gummiblanding: Conti StandardTæthed af karkassenvæv: 180 TPICarcass tæthed 2: 180 TPI
Vigtigste oplysninger
Leveringsomfang (mængde): Enkelt
Modelår
2020
Produktnummer
983945

Kundeanmeldelser

Giv din mening til kende. Vær den første til at anmelde dette produkt.