Online cykelhandler
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

Cross King 2.2 Foldedæk 29" TLR E-25, sort

ID: 735622

FLASH DEAL
- 15 %
399 DKK
339 DKK DKK
Inkl. moms., gratis forsendelse
  • sort

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

 • 55-622 | 29x2,2"
 • Vælg Dækbredde
  55-622 | 29x2,2" - Udsolgt
  339 DKK
Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.

Beskrivelse af

Continental Cross King 2.2 Foldedæk 29" TLR E-25, sort

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Teknologier:
BlackChili-sammensætning
Gretchen-spørgsmålet om cykling. Dækgummiblandingens køreegenskaber bestemmes i høj grad af tre faktorer, der spiller sammen - statisk friktion, rullemodstand og kilometertal. Dilemmaet: Hvis en af disse faktorer forbedres, forringes mindst en anden faktor. Et dæk med maksimalt vejgreb slides hurtigere og ruller langsommere. Hvis dækket gøres hurtigere eller mere holdbart, reduceres vejgrebet igen.

Med BlackChili Compound, en slidbanesammensætning, der altid er baseret på de nyeste resultater inden for polymer- og råmaterialeforskning, har Continental givet cykelsporten et varigt svar. Afhængigt af dækets anvendelsesområde tilpasses sammensætningen specifikt - uanset om det er til landevejscykler eller mountainbikes, tidskørsel eller downhill. Til BlackChili forædler Continental særlige syntetiske gummier med gennemprøvet naturgummi for at fremstille særligt højtydende slidbanemasse. Disse blandinger tilsættes derefter sodpartikler, som igen optimeres med hensyn til form og overfladeegenskaber. Den komplekse blandingsteknologi er så følsom, at dæk med BlackChili Compound udelukkende produceres i Korbach.

ProTection
ProTection-teknologien giver dækkene den perfekte blanding af jævn kørsel, greb og punkteringsbeskyttelse. Dette er muligt takket være et ekstra, all-round punkteringsbeskyttelseslag, som gør hele dækket særligt modstandsdygtigt og ufølsomt over for skader. På trods af sin ekstra position har dækket meget gode dæmpningsegenskaber og stryger rent over de hårdeste stier. BlackChili giver den nødvendige smidighed og det nødvendige greb. En anden egenskab ved ProTection-teknologien fra Tyskland er, at den er klar til slangeløse slanger. Den revolutionerende Tubeless Ready-fod gør det nemt og ukompliceret at montere dækket. Continental anbefaler brug af den nye Continental RevoSealant-tætningsmasse for at opnå optimale tætnings- og påføringsresultater.

klar til slangeløse slanger
Slangeløse Ready-dæk kan køres med eller uden slange, da dækket og fælgen er designet til at slutte direkte mod hinanden. Sammenlignet med UST-dæk er slangeløse dæk dog meget lettere og derfor luftgennemtrængelige i sidevæggen. Denne forsegles med speciel forseglingsmælk. Alle Continental mountainbike-dæk er klar til slangeløse dæk i ProTection- og performance-versionerne. Den revolutionerende Tubeless Ready-fod gør det nemt og ukompliceret at montere dækket. For at opnå optimale tætnings- og påføringsresultater anbefaler vi brugen af den nye Continental RevoSealant-tætningsmasse.

Når systemet er monteret korrekt, er det relativt lufttæt og mindre følsomt over for slangebid end foldedæk eller tråddæk. Især voluminøse mountainbike-dæk har fordel af dette design. Slangeløse Ready-dæk kan køres med lavere driftstryk. Risikoen for nedbrud er betydeligt mindre, fordi der ikke er nogen slange, der kan trænge ind. Selv hvis dækket "vandrer" på fælgen, har det ingen konsekvenser. Det forbedrer også vejgrebet i terræn, komforten og rullemodstanden.

Detaljer

 • Alsidig konkurrence- og touring-dæk med sikker hold i sving og høj komfort
 • Godt greb og lav rullemodstand, tilgængelig med forskellige teknologier
 • Letrullende dæk, der passer til enhver overflade med sin specielle profil
Vis alle modeller fra Continental Cross King-serien

Funktioner

Tilsigtet brug
MTB-begynder/Tour, Maraton/Cross Country, Allround / Begynder, Tour / Cross Country, Marathon / XC
E-Bike ready
producentanbefaling op til 25 km/t
Hjulstørrelse
29" tommer
Vægt
640 g
Karakteristika
Tubeless-Ready, Punkteringsbeskyttelse
Dæk
Dækstørrelse " (diameter x bredde): 29 x 2,2Dækstørrelse ETRTO (bredde x diameter):: 55-622Design: Foldbare dækTryk Bar: 3-4Version: ProTectionGummiblanding: BlackChiliTæthed af karkassenvæv: 240 TPI
Vigtigste oplysninger
Leveringsomfang (mængde): Enkelt
Modelår
2020
Produktnummer
735622

Kundeanmeldelser

5.0
1 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
0
4 Stjerner
0
5 Stjerner
1
Ryd alle filtre
Continental Cross King 2.2 Foldedæk 29" TLR E-25, sort sort
Racingralf77
MTB dæk
Oversat fra Tysk Til originalen
Topdæk!
06.09.2019