Online cykelhandler

Contact Plus Clincherdæk SafetyPlus Breaker 27,5" refleks

ID: 564386

FLASH DEAL
- 30 %
299 DKK
209 DKK DKK
Inkl. moms., gratis forsendelse
  • 42-584 | 27,5x1 1/2
  • Vælg Dækbredde
    42-584 | 27,5x1 1/2
    209 DKK
Varen er blevet føjet til din ønskeliste

Dette produkt kan i øjeblikket ikke bestilles i den ønskede mængde. Kontroller din indkøbskurv.

Spørg om produktet

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
Hurtig levering fra 1-4 arbejdsdage

Beskrivelse af

Continental Contact Plus Clincherdæk SafetyPlus Breaker 27,5" refleks

Contact-dækket imponerer med det mest populære mønsterdesign i segmentet. Den specialudviklede lamelstruktur giver masser af greb og giver dermed høj sikkerhed. Dækket giver sikker og let punkteringsbeskyttelse med det ekstra Safety System. Den holdbare karkasse og slidbaner er således perfekte til sportsbrug og som allround.

Safety System Breaker - punkteringsbeskyttelse med system
Safety System Breaker er lavet af Kevlar-forstærket, højstyrket nylonstof. Stik- og skærebestandig, men stadig let og fleksibel, tilpasser dækket bedre til jorden. Uden mærkbar øget vægt eller rullemodstand beskyttes karkassen mod fremmedlegemer og bidrager til et langt dækliv. Derudover tilbyder dæk med Safety System Breaker særlig komfortable køreegenskaber.

Detaljer

  • ECE-R75-certificeret
  • punkteringsbeskyttelse
  • en all-rounder på veje og stier
  • 3/180 TPI
Vis alle modeller fra Continental Contact-serien

Funktioner

Tilsigtet brug
Trekking, Bike Travel, Pendler, Livsstil/Bycykel, Hverdag, Pendling, Lifestyle / Single Speed, Urban Sports, Hybrid
E-Bike ready
tilladt op til 50 km/t (ECE-R75)
Hjulstørrelse
27,5 tommer
Vægt
990 g
Karakteristika
Reflekterende striber, Punkteringsbeskyttelse
Dæk
Dækstørrelse " (diameter x bredde): 27,5 x 1 1/2Dækstørrelse ETRTO (bredde x diameter):: 42 - 584Design: KanttrådsdækTryk Bar: 3.5-4.5Version: Safety Plus
Vigtigste oplysninger
Leveringsomfang (mængde): Enkelt
Modelår
2020
Produktnummer
564386

Kundeanmeldelser

5.0
5 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
0
4 Stjerner
0
5 Stjerner
5
Ryd alle filtre
Continental Contact Plus Clincherdæk SafetyPlus Breaker 27,5" refleks
Gerard
dæk
Oversat fra Tysk Til originalen
TOPP varer, hurtig, korrekt levering
15.02.2021
Continental Contact Plus Clincherdæk SafetyPlus Breaker 27,5" refleks
Simon
Perfekte
Jeg købte et sæt til min forholdsvist billige MTB, da jeg var blevet træt af dækstøj, rullemodstand og dårlig punkteringsbeskyttelse. Faktisk var de tidligere dæk så ringe, at jeg ikke hade lyst til at bruge MTB mn kun min CityBike. Men tænkte at jeg give den en chance og få nogle fornuftige kvaitetsdæk på. Efter en utrolig nem montering, hvor der blev brugt minimal tid på korrigering, blev det tid til de første tur på MTB. Og jeg overdriver ikke, når jeg siger at fornemmelsen af det nye dæk, den kraftigt reducerese rullemodstand og næsten ingen dækstøj gjorde, at det fik cyklen til at virke adskillige prisklasser bedre. Ved ikke om det er bevidst i fht designet, men det virker som om at det punkterhæmmende lag giver en vis blødhed til dækket, selv når det bliver pumpet hårdt. Og det finder jeg positivt, da jeg fra CityBiken er vant til at cyklen bliver hård at cykle på, når jeg når det anbefalede tryk. Jeg har KUN positive ting at sige om dækket. Hvordan det er på den lange bane, kan jeg ikke udtale mig om. Men hvis det er bare halvt så godt, som førstegangsindtrykket, så ser jeg frem til at anvende min MTB i meget lang tid.
21.06.2019
Continental Contact Plus Clincherdæk SafetyPlus Breaker 27,5" refleks
Simon
Fantastiske!
Jeg er ingen ekspert eller større erfaring med forskellige dæktyper. Og jeg kan ikke sige noget om kvaliteten eller holdbarheden i længden. Tilgengæld kan jeg fortælle om førstehåndsindtrykket og den første lille tur på dækkene. Trods kanttråd var de overraskende lette at montere. Det matchede fælgen 100% og sad nærmest perfekt i første hug, med minimal tilretning. Den første tur, var en drøm. Ingen støj fra dækkene på hverken glat eller grov asfalt. Først nu indser jeg hvor meget dækstøj der var fra de gamle dæk. Og modstand fra underlaget ...ja i forhold til de dæk jeg skiftede dem ud med, så var det nærmest som en varm kniv gennem smør. Dækkene blev købt til brug på asfalt, grus og hyggeture i skoven, på velholdte stier. Og det er jo nok årsagen til at der er så lidt støj fra dækkene, på hårdt underlag. Men ingen tvivl om at dækkene virker som god kvalitet til en ganse god pris (købt på tilbud). Nu er min MTB blevet til yndlingscyklen, fremfor min MBK citybike.
20.06.2019
Continental Contact Plus Clincherdæk SafetyPlus Breaker 27,5" refleks
daniel
rullende og beroligende
Oversat fra Fransk Til originalen
perfekt til kørsel på vej, by og vej på vej til arbejde. Giver ikke følelsen af rullemodstand. Monteret på en mountainbike med fjedring gaffel er det behageligt og beroligende at tage vejene i dårlig stand, pengestrømme, herunder nogle "cykelstier" meget franske ... Heavy sikkert, men det straffer kun accelerationer, og på modsat favoriserer regelmæssig rulning. Det tillader uden problemer at køre ved 30 km / t. Derudover er det let monteret på modsat af en schwalbe, som han erstatter med glæde.
12.03.2019
Continental Contact Plus Clincherdæk SafetyPlus Breaker 27,5" refleks
Grigorij
optimal
Oversat fra Tysk Til originalen
Super dæk, du kan tydeligt mærke forskellen til mountainbike dæk. Jeg er helt tilfreds.
10.08.2018