Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Nu er det jul igen! - De bedste julegaver til cykelfans

Columbia

43 Produkter
Sorter efter
 
Side 1 af
1

Med Columbia er intet umuligt

Man kan møde mange udfordringer på en cykeltur, hvad enten man selv opsøger dem eller ej. Med Columbia bliver du klædt på til at forhindre uheld i form af regnbyger eller andre vejrmæssige problemer, men du bliver også klædt beskyttende på til dine planlagte ture i mudder og grus på dine ugentlige ture på mountainbiken.

Hold den rette kropstemperatur året rundt

I et land som Danmark er det utrolig vigtig at være ordentligt klædt på, da de forskellige årstider har forskellige indvirkninger på kroppen. Med sortimentet af Columbia finder du et sandt overflødighedshorn af regulerende og beskyttende tekstiler og innovationer.Columbia jakker Uanset om det er forår, sommer, efterår eller vinter, så stilles der krav til påklædningen, når du er aktiv på to hjul. Dette amerikanske mærke giver dig mulighed for at komme ud på landeveje og i skove hele året rundt, da tøj med solbeskyttelse samt vind- og vandtætte membraner sikrer, at du kan bevare fuld fokus på alle typer af underlag. Columbia yder dig nemlig beskyttelse, så du ikke ryster som et espeløv af kulde eller sveder som en bjørn af varme. Derimellem beskyttes du af overgangsjakker, fleecetrøjer, funktionsshirts og andre fantastiske produkter, som gør alt for at du får den bedste og mest komfortable oplevelse på to hjul.

Legen stopper ikke her

Det er naturligvis ikke kun overdele, som dette amerikanske mærke er kendt for. Sortimentet her på Bikester.dk giver dig nemlig også mulighed for at klæde hoved, hals, hænder, ben og fødder funktionelt på. Man bliver bogstavelig talt klædt på fra top til tå af et yderst innovativt mærke, der udelukkende benytter sig af de mest funktionelle og beskyttende tekstiler på markedet. Åndbarhed, temperaturregulering, fri bevægelighed, en perfekt pasform og smukke designs er blot nogle af de ting, som Columbia står for. Derfor kan du trygt begive dig ud på dine action-fyldte ture på mountainbike, tage en hyggelig søndagstur med ungerne eller pakke dig perfekt ind til en cykelferie. Med erfaring siden 1938 kan man roligt sige, at Columbia har gjort tingene rigtigt. De mange år på markedet har sat mærkets værdier og renommé i relief, og man kører ikke igennem en skov, en by, en park, et landskab eller et hvilket som helt andet sted, uden at støde på andre ryttere eller cykelmotionister i et eller andet produkt fra Columbia. Derfor er mærket naturligvis også en del af sortimentet her på Bikester.dk, hvor vi gør en dyd ud af at klæde vores kunder på til cykelture i alle længder, i alle årstider og på alle niveauer.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes