Online cykelhandler
Overraskelses-udsalg! - 10% rabat på udvalgte cykler fra 18. – 28. juni | 10% rabat med koden BIKESTER10

CLUG

1 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • hvid
  • sort

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
CLUG – Verdens mindste cykelholder
Verdens mindste cykelholder! Denne lille clips til dit cykeldæk fås i tre varianter, der passer til næsten ethvert dæk. Hurdler Studios fra Vancouver, Canada, har designet et billigt og praktisk alternativ til at fastgøre din cykel hurtigt og nemt til væggen.
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
CLUG Hybrid Bagagebærer, sort/hvid sort/hvid
CLUG
Hybrid Bagagebærer, sort/hvid
139 DKK
CLUG Hybrid Bagagebærer, sort/hvid

CLUG – let opbevaring af din cykel

Aldrig har det været lettere at opbevare din cykel på sikker og simpel vis.CLUG Hybrid CLUG er de innovative, minimalistiske og brugervenlige cykelholdere fra Bikester, som er lige til at montere på væggen. Med disse i hænde er det nærmest som at give din cykel et kærligt kram. Her kan du takke af for endnu en god tur, når du hænger cyklen til hvile på sin nye smarte holder.

Et prisbelønnet produkt, der har taget verden med storm

Det er gået stærkt for cykelholderne fra CLUG, siden de første gang så dagens lys. De små holdere har hurtigt udviklet sig til nogle af markedets mest populære. Det har da også regnet ned over dem med prestigefyldte priser. Disse innovative og minimalistiske cykelholdere er oprindeligt lavet af Hornit, som er et brand, der kom på gaden i 2012. Mærkets fadder, Tom de Pelet, drømte om at gøre livet lettere for dagligdagens cyklister med en stribe nyttigt udstyr. Med CLUG må det siges, at han nåede i mål med den mission.

Lad ikke den minimalistiske størrelse snyde dig – styrken er enorm

Det kan være svært at tro, at noget så småt og minimalistisk kan virke så godt. Ikke desto mindre er de smarte CLUG cykelholdere fra Bikester spækket med kraftfulde egenskaber – og det trods deres små dimensioner og lille størrelse. Her kan du uden at skulle bekymre dig om din cykels velbefindende hænge den tohjulede til hvile. Din cykel bliver, hvor den skal. Det sørger cykelholderne for med deres imponerende styrke. De prisbelønnede holdere fra Bikester fås i flere størrelser, så du let kan finde en model, som stemmer overens med målene på din cykels dæk. De er lavet i designs med huller bagtil og medfølgende skruer, der gør dem lige til at sætte op på væggen. Dernæst er det tid til at hænge cyklen på plads.