Chris King

(0 Produkter)

  Pris (kr.)

  • kr. - kr.
    Anvend
SORTER EFTER
Side0af
SORTER EFTER
Side0af

Chris King - Cykeldele af højeste kvalitet

Chris King er en virksomhed, der fremstiller cykeldele af højeste kvalitet. Virksomheden startede i USA midt under flowerpowerbølgen, og da mountainbikes endnu ikke var så populære, som de er i dag. I denne periode voksede cykling dog hurtigt i popularitet. På denne tid opdagede King, at alle de cykeldele der fandtes på markedet, var af ringe kvalitet. Han besluttede derfor at begynde sin egen produktion af cykeldele . I dag er Chris King nærmest et ikon indenfor cykelbranchen, og der er mange, der drømmer om at have en cykel, der er sammensat af komponenter fra dette mærke.

Virksomhedens produkter

Det er vigtigt at huske på, at dette firma ikke laver færdige cykler. De fokuserer i stedet for på at producere de bedste dele. Lige siden starten har virksomheden været styret af en bestemt filosofi, der udelukkende er stifterens idé. Samtidigt med at den tekniske udvikling er yderst vigtigt, så holder Chris King fast i, at det ikke må tage overhånd og fjerne de mekaniske og manuelle egenskaber, som findes på gode cykler. En anden ting, der adskiller virksomhedens produkter fra andre er, at de alle er lavet i USA, og som for det meste kræver mange manuelle operationer. Det sikrer unikke og højtydende cykeldele med egenskaber, som kun få andre har.Chris King Devolution Sotto Voce Lige nu finder du produkter i følgende kategorier fra virksomheden:
  • Styr
  • Drev og lejer
  • Hjulnav
  • Cykeltilbehør
Dette er de vigtigste kategorier af produkter, som virksomheden sælger. Og som sagt før, de er alle i verdensklasse. At udstyre sin cykel med dele fra Chris King gør, at din cykel kan tage dig til nye uanede højder både i konkurrencekørsel og mere rekreativ cykling. Chris King startede sin produktion med fremstilling af cykelstyr, og det er stadig disse, der er de allermest kendte. Chris King producerede det første vellykkede styr i 1976, og det blev begyndelsen på virksomhedens succes. Ideen med disse styr var, at tilbyde en kvalitet og et design, som kunne udkonkurrere alle konkurrenter på markedet. På den tid gav styr nemlig konstant problemer, fordi de hurtigt blev slidt op. Oven i dette forstod Chris King heller ikke, hvorfor de skulle se så kedelige ud. Ved at tilbyde dem i forskellige farver, lave dem i hånden og med en fantastisk præcision kunne hans firma tilbyde spændende styr, og de blev med det samme populære. I dag er disse stadig fremstillet efter de samme grundlæggende principper, som da de blev lanceret. Ikke nok med at de er lavet i hånden, så produceres de også på en miljøvenlig måde eftersom, at der tages alle forholdsregler for at reducere affaldet. For at forstå deres styrs overlegenhed skal man blot nævne, at de sælges med en garanti på 10 år. Når det kommer til de nav, som virksomheden tilbyder, er de, ligesom de øvrige produkter i serien, også karakteriseret af de samme værdier, som kendetegner resten af produktionen: enkelthed og høj kvalitet. Desuden findes de lige som styrene i forskellige farver, hvilket giver dem en stærk visuel tiltrækningskraft. De er velkendte og elsket af cykeljournalister verden over og ikke mindst af konkurrenceatleter. Fælles for alle produkter fra Chris King er, at de er lige så geniale og smarte, som de er nemme at montere.

Et stærkt engagement i miljøet

Udover at denne virksomhed fremstiller dele til cykler i verdensklasse, arbejder de også kraftigt for, at deres produktion skal være så miljøvenlig som overhovedet muligt. Af denne grund sørger de for, at håndtere alt affald og genbruge hvad der er muligt i produktionen. Dette lettes ved at produktionen foregår i en lille skala og omfatter mange manuelle operationer. Det har også påvirket medarbejderne, fordi man har gjort dem opmærksomme på den potentielle skade, som en virksomhed inden for produktionssektoren kan have på miljøet. Dette meget usædvanlige syn, at en virksomhed skal producere på en langsigtet bæredygtig måde, er noget, der med stor sandsynlighed stammer fra Chris Kings baggrund i flowerpowerbevægelsen.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling