Online cykelhandler
Efteråret er tid til fornyelse | Opdag nye cykler og bestil direkte til din hoveddør

Chillafish

1 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • hvid

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Chillafish: Balancetræning skridt for skridt
Chillafish’s farverige cykler er perfekte for de små, som skal lære sig de basale cykelkundskaber. Med sine to- og trehjulede cykler gør Chillafish det nemmere for børn at cykle. Skridt for skridt øges balance- og koordinationsevnen og forbereder barnet til den første ”rigtige” cykel. Alle cykler fra Chillafish er lavet af kvalitetssikre og lette materialer og er nemme at transportere.
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Chillafish Trackie Børn, hvid
Chillafish Trackie Børn, hvid hvid
Chillafish
Trackie Børn, hvid
519 DKK 289 DKK
- 44 %

Chillafish – giv dit barn den bedste start på cykel-livet!

Leg og innovation kan kombineres på bedste vis. Det er udgangspunktet hos Chillafish, der siden 2011 har været et frisk pust på markedet for børnecykler. Firmaet består af et dedikeret og kreativt team, som bruger deres ekspertise til at gøre alverdens børn glade. Du kan også forkæle dine egne eller andres børn med en af de populære cykler, som naturligvis findes hos Bikester. Alt nyt tager tid at lære. Det gælder også for børn, når de skal i gang med at cykle. Men hos Chillafish går tingene lidt mere smidigt takket være grundig produktudvikling, hvor børn i alle aldre fungerer som testpersoner. Dermed findes de rette muligheder for at tilpasse cyklerne, så det bliver mere komfortabelt at gå i gang med cykling. Det hollandske mærke møder børn i øjenhøjde på alle planer, hvilket især afspejles på cyklernes designs. Designprocessen er fuld af humor og innovation, så ungerne motiveres til at cykle. De får en god oplevelse og de kære poder glemmer alt om skrammer og styrt undervejs. Chillafish FixieDet er naturligvis også et must at børn bærer cykelhjelm og andet sikkerhedsudstyr.

Cykler til børn i forskellige aldersgrupper

Hos Chillafish er der tænkt på både små og store børn. Til de helt små børn fra ca. 1-års alderen er det især de firehjulede modeller, der er i høj kurs. I den alder drejer det sig primært om at lære at holde balancen, og her giver fire hjul en større sikkerhed og støtte – som eksempelvis Trackie eller Quadie. Så snart barnet er fortroligt og sikker på en firehjulet, er det tid til at prøve kræfter med en tohjulet cykel. Her har Chillafish rigtig givet den gas ved at designe noget der ligner voksencykler i miniatureudgaver. Det er noget, som får ethvert barn i sadlen. Det er ikke blot formerne, men også farverne, der vækker opsigt på alle de smarte cykler. Der er tænkt på alle ydre detaljer, men i den grad også på meget andet. Ikke mindst ergonomi og komfort, så børn kan starte og fortsætte deres udvikling på fire eller to hjul. De motoriske evner testes og stabiliseres løbende, så barnet kan få den bedste start på et liv fyldt med balance og cykling. Cyklerne til børn mellem et og fem år er som regel designet uden bremser, hvilket fordrer at barnet bruger benene til at sætte af og stoppe med. Skateboards samt cykelvogne er også en del af sortimentet, så alle børn skal nok få sjov kombineret med læring takket være hollandsk kreativitet.