Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

End of Season Sale - Over 1.000 cykler | Spar op til 40%

Chariot

1 Produkt
Pris i kr.
Sorter efter
Side 1 af
1

Enkel transport med Chariot

For lidt over 20 år siden fik to brødre i Canada en idé om at skabe et produkt, som ville gøre transporten af børn både nemmere, sikrere og sjovere. Med den idé blev Chariot skabt og siden har de leveret produkter til børnefamilier, som gør lige præcis det! Derfor kan du hos Bikester.dk finde den smarte og praktiske Chariot cykelanhænger samt tilbehør, som gør hverdagen nemmere, sikrere og sjovere for både dig og dine børn. I løbet af de sidste par år har virksomheden Thule overtaget produktionen og fører traditionen og visionen videre i samme høje standard. Ofte kan det være svært at få både børn og oppakning med på cyklen. Derfor synes du måske, at du er tvunget til at tage bilen eller bussen i stedet for cyklen. Men det behøver du ikke, for med en cykelanhænger er det nemt at transportere dine børn, samtidig med at du også kan transportere indkøbsposer, børnenes skoletasker og så videre. chariot

Tørt og trygt - uanset vejr

Der er ikke noget så dejligt som en cykeltur med dine børn i det danske sommervejr med solen og vinden i ansigtet, en cykeltur i den friske forårsbrise eller en dejlig frisk tur med sneen dalende fra himlen. Derfor er det rart at vide, at når du skal ud i trafikken med dine børn, kan de sidde lunt og tørt uanset vind og vejr. Der er nogle ting som er vigtige at vide i forhold til sikkerhed, når du færdes i trafikken med børn. Det er vigtigt at vide, at børn, som transporteres i en cykelanhænger, altid skal have cykelhjelm på, som alle andre cyklister i trafikken. Ud over dette er her nogle få gode råd, som du, ifølge Dansk Cyklistforbund skal huske, når du har børn med i en cykelanhænger i trafikken:
  • Sørg for at have spændt børnene fast i anhængeren
  • Vær sikker på at anhængeren er synlig ved hjælp af reflekser og lys
  • Den samlede vægt i en anhænger må ikke overstige 60kg

Del din aktive livsstil med dine børn

En cykelanhænger er et smart valg til dig, der gerne vil dyrke en aktiv livsstil. Her får du muligheden for at tage børnene med dig, så både du og dine børn kan leve et frit og aktivt liv. Uanset om det er motionsturen eller turen til og fra arbejde, kan du ganske enkelt tage dine børn med, så I kan dele oplevelsen af naturen eller bylivet sammen. Hos Bikester.dk finder du et udvalg af praktisk tilbehør til din cykelanhænger, som gør din hverdag enklere. Her finder du for eksempel beskyttelse til din cykelanhænger, så den er bedre udstyret til at klare det danske vejr. Derudover kan du hos Bikester.dk finde andet tilbehør som fx. bagagebærer, ski set adapter og skærmsæt til hjulene.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes