Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Nu er det jul igen! - De bedste julegaver til cykelfans

Challenge

9 Produkter
Kategorier
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Sorter efter
 
Side 1 af
1

Når italiensk håndværk gør en forskel

Det var noget af en udfordring, som dette italienske mærke satte for sig, inden idéer og tanker blev omsat til virkelighed. Der findes nemlig få rigtig store dækproducenter. Men der er heldigvis altid plads til en mere, når bare kvaliteten er lige så høj som hos Challenge. Ingen cykling uden et par dæk på fælgene. Derfor er det så vigtigt at få fingrene i det helt rette mærke, som giver dig masser af timer på to hjul. I Danmark er det særlig vigtigt at holde sine dæk ved lige. Og når først du har fået dem monteret, så er det blot at pumpe dem regelmæssigt. Samtidig er det en god idé at gå dækkene efter og holde dem rene, så du forlænger holdbarheden og mindsker risikoen for en punktering. Hos Challenge gør man en dyd ud af at holde dig kørende i mange år, hvilket også ses på dækkenes super høje kvalitet. Her kan du cykle og cykle alt det du vil med komforten og velværen i højsædet. De danske årstider byder som bekendt på mange forskellige vejrtyper, hvilket også indebærer småsten, splinter og nedfald fra træer og buske. Challenge Grifo Pro OTDerfor kommer du helt i mål på cyklen med et sæt højkvalitetsdæk fra dette italienske supermærke.

Challenge – cykeldæk skabt til at holde

Tiderne, hvor alle kørte med samme klassiske standarddæk, er efterhånden ovre. I dag byder alle de forskellige mærker nemlig på mange typer af dæk i forskellige materialer og kvaliteter. Udvalget af cykler er også eksploderet, og det samme gælder de forskellige muligheder indenfor discipliner, træningsintensiteter og terræn at træne i. Der er noget for enhver smag, hvad enten man cykler på motionsbasis, eller man er til de helt hårdføre konkurrencer. Det er selvfølgelig noget, man er klar over hos Challenge, hvor alle typer af cyklister tilfredsstilles. Her finder du nemlig cykeldæk til både store og små, til de langsomme og hurtige, samt til alle typer af cykler. Italiensk kvalitet er noget, der vækker genklang i omverdenen, for uanset hvad dette sydeuropæiske land rører ved, så ved man, at det er stemplet med sædvanlig høje standard og øje for detaljerne. Det betyder også, at du kan cykle trygt afsted med visheden om, at dine dæk er langtidsholdbare – og skabt i de bedste materialer.

Forkæl din cykel med højkvalitetsdæk

Inden du bestiller et eller to nye dæk fra Challenge så husk at tjekke størrelsen på dine fælge. Derudover skal du naturligvis vælge dæk ud fra hvilken cykel, dækkene skal monteres på. Er det til ræs i skoven, hurtige løb på landevejen, til professionelle triatlon-konkurrencer, til banekørsel eller noget helt femte? Hver en disciplin kræver sine dæk, hvilket også ses på dækkenes mønstre, der går fra nærmest glatte uden mønstre til modeller med masser af knopper og mønstre. Det afhænger naturligvis af rullemodstand samt underlag. Så kig en ekstra gang på udvalget fra dette attraktive italienske mærke. Firmaet markedsfører sig som 'handmade tires', hvilket giver mærket en ekstra dimension. Det betyder, at man undgår de kommercielle vulkaniseringsprocesser med ekstrem varme. Derimod fokuserer man mere på naturligt gummi, et super greb på underlaget, høj ydelse og komfort. Så nyd godt af Challenge lige her på Bikester.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes