Online cykel shop – Bikester
Op til -60 %* på udvalgte cykler
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR
Cervelo cykel
Cervélo: Racercykler og tricykler af høj kvalitet
Cervelo er trods sin unge alder en succesfuld, canadisk producent af racercykler og tricykler. Virksomheden blev grundlagt i 1995, da ingeniørerne Paul White og Gerard Vroomen fik udfordringen at producere den hurtigste cykel nogensinde til en berømt cykelrytter. Resten er historie, og i dag har virksomheden flere ingeniører ansat end antallet af deres cykelmodeller. Udviklingsafdelingen befinder sig blandt andet ved San Diego Air and Space Technology Center, hvor de er i stand til at tjekke cyklernes aerodynamik i vindtunneler.

Cervélo

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Medaljepotentiale med Cervelo

Da canadiske Cervelo blev startet i 1995 var det med en ambition, som mange andre ville tøve med at melde ud. Man havde nemlig et mål om at skabe verdens hurtigste cykel, hvilket man må sige er opnået ved flere lejligheder, ikke mindst takket være samarbejde med og sponsorater af professionelle ryttere, som sætter de hurtigste tider i de største konkurrencer på verdensplan. Når cyklerne fra dette topmærke er på banen, så kræves der det ypperste fra rytteren, så alt går op i en højere enhed. Når det magiske sker i form af sejre og podiepladser, så er Cervelo ofte at finde blandt kandidaterne. Det er nemlig blandt de allerbedste mærker i verden til at få ingeniørviden til at spille sammen med innovative idéer, og dermed ender de ofte forrest i feltet og med metal om halsen. Man kan ikke undgå at snakke om professionalisme og slynge om sig med superlativer, men det betyder ikke, at mærkets cykler kun er forbeholdt eliten. Rigtig mange amatør- og fritidsryttere nyder godt af ekspertisen, for det er en større oplevelse at sidde i sadlen på en kvalitetsmodel hver eneste gang. Cervelo P3 UltegraVerdensklasseryttere som samarbejdspartnere, brugen af premium-materialer samt stort fokus på udvikling og innovation gør mærket brancheførende og hver en krone værd.

Cervelo – når du vil mere end blot at trille afsted

Det er inden for landevejscykling, at Cervelo gør sig bemærket. Det betyder forskellige typer af racercykler med fart over feltet. Der anvendes ofte carbon-materialer i letvægtsdesigns kombineret med aerodynamiske detaljer. Læg dertil de slanke dæk med lav rullemodstand, og man er allerede på vej mod bedre cykeltider. Firmaet har lavet en overskuelig opdeling af deres sortiment, da der findes fem serier. C-, R- og S-serien er alle klassiske landevejscykler, mens P-serien er beregnet til triatlon-konkurrencer og tidskørsel. T-serien er målrettet et mere specialiseret segment i form af baneryttere. Dermed er man komplet dækket ind, for Cervelo leverer toptunede cykler, der er bygget til høj fart, så du har alle muligheder for at blive mere konkurrencedygtig. Resten op til dig som rytter, så du kan få det optimale ud af cyklernes design og gear. Det er kvalitetsmaterialer ned til mindste detalje, så man altid er topmotiveret til at give den gas i pedalerne. Designet skriger af fart, så få fat på en af disse kvalitetscykler, som både står for seriøs kvalitet og har den helt rette faktor af blær og lir over sig.