Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Cervelo

10 Produkter
Kategorier
Pris i kr.
Cervelo

Cervélo: Racercykler og tricykler af høj kvalitet

Cervelo er trods sin unge alder en succesfuld, canadisk producent af racercykler og tricykler. Virksomheden blev grundlagt i 1995, da ingeniørerne Paul White og Gerard Vroomen fik udfordringen at producere den hurtigste cykel nogensinde til en berømt cykelrytter. Resten er historie, og i dag har virksomheden flere ingeniører ansat end antallet af deres cykelmodeller. Udviklingsafdelingen befinder sig blandt andet ved San Diego Air and Space Technology Center, hvor de er i stand til at tjekke cyklernes aerodynamik i vindtunneler.

Cervelo cykel
Sorter efter
 
Side 1 af
1

Professionalismen skinner igennem på alt

Står der Cervélo på cyklen, så ved man, hvad klokken er slået. Det er nemlig et højt respekteret og yderst perfektionistisk mærke med en fanskare, der tæller mange forskellige segmenter. I begyndelsen var mærket udelukkende repræsenteret på den professionelle scene, men efterhånden som alle typer af folk og motionister har fået smag for cykling – ja, så er mærket blevet rigtig eftertragtet på alle mulige niveauer. Det gælder, hvad enten man er tour-rytter, gennemfører en ironman eller blot ynder at køre skoven eller landevejen tynd på en lørdag formiddag. En topkvalitetscykel under kroppen er en drøm for enhver, der ønsker komfort samt mange års fantastisk holdbarhed. Der er også en hel del blær og udstråling over en cykel fra Cervélo, der som bekendt også er en større investering for de fleste. Cervélo Aero RaceMen det er pengene værd, hvilket man også ser i naturen og i byen, hvor mærket med sit karakteristiske og letgenkendelige logo spreder kvalitet og gode vibrationer. Hos dette canadiske mærke kan man det, som professionelle ryttere efterspørger; bygge specialdesignede cykler i præcis de materialer og i den form, som kræves for at være med på topniveau. Derfor er det en helt unik oplevelse at begive sig ud på en af disse super fede cykler.

Forskellen mærkes på en Cervélo

Med en lang række medaljer og pokaler i firmaskabet har canadiske Cervélo bevist, at det hører hjemme i verdenstoppen. Der kommer med garanti mange flere titler og ædle metaller hjem til hovedkontoret, for der innoveres og forskes hjemme i designstudiet, hvor de bedste ingeniører og kreative specialister skaber nye unikke bikes. Mærket er eksperter i at designe og fremstille cykler til tidtagning, hvad enten det er til enkeltstart eller andre konkurrenceløb. Cervélo er først og fremmest kendt indenfor racercykler, hvor deres tydelige opdeling i forskellige designs og behov guider dig frem mod den rette cykel. Hvad enten det er en model fra C-, P-, R-, S- eller T-serien. Med både mænd og kvinder på medaljelisten har Cervélo sørget for, at også piger og damer er blevet vilde med konkurrencecykling, hvilket også afspejles i deres mange individuelle designs, hvor ergonomi, stelstørrelse og en skræddersyet cykel står klar til dig og dine cykelrutiner. Udover at kreere ydelsesmæssige cykler i topklasse, så byder mærket også på beklædning og tilbehør i samme høje kvalitet, som giver den beskyttelse og nytteværdi, man har brug for på cykelturen. Så bliv dus med canadiske cykel-lækkerier her på Bikester.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!