Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Nu er det jul igen! - De bedste julegaver til cykelfans

CeramicSpeed

2 Produkter
Kategorier
CERAMICSPEED fra A-Z
  1. Krankbokse
  2. Kæder
  3. Transmission
Pris i kr.
CeramicSpeed

CeramicSpeed – Kør hurtige, spar på kræfterne

CeramicSpeed var en af de første producenter, der introducerede keramiske lejer i cykelindustrien. Brandet fra Holstebro er nu repræsenteret i 50 lande og er blevet en af verdens førende leverandører af keramiske lagre. På trods af succes samler det danske team stadig hvert enkelt leje i hånden.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Nye topkvalitetslejer fra CeramicSpeed

Det er ikke hverdagskost at høre om danske cykeldeleproducenter på den internationale scene. Men vi kan sagtens bide skeer med de store, hvilket CeramicSpeed er et forrygende eksempel på. Firmaet har base i Holstebro og blev officielt lanceret i 2004. Inden da var der gået mange år med udvikling og tests af mærkets hovedprodukt – keramiske lejer. Som udgangspunkt omtales lejerne blot som keramiske, men i virkeligheden er der tale om hybridlejer. Selve løbeskålene er nemlig fremstillet i stål. Og netop denne kombination mellem keramik og stål går for at være den stærkeste på markedet. Der sidder lejer flere steder på en cykel. Derfor kan du også få glæde af CeramicSpeed på flere måder. Det er især lejer til krankboks og til nav, som det danske mærke byder på. Men der kan også være brug for at udskifte lejer i styrfittings. Allerede inden firmaet var gået i luften var der i sin tid afsat keramiske lejer til et af de førende elitecykelhold i verden.CeramicSpeed Pulleyhjul Og siden dengang har mange flere taget de super stærke hybride designs til sig med succes. Derfor er vi også glade for at kunne tilbyde en lang række lejer i ypperste kvalitet.

En cykel, der spinner optimalt

Friktion er et af nøgleordene, når man snakker om lejer. Det danske mærke er specialister i alle de innovative teknikker og betegnelser. Derfor kan du glæde dig over friktionsfri lejer, hvilket betyder mere fart. Jævn glidning samt lav rullemodstand bidrager til et særdeles smooth ride hver eneste gang. Dermed er der også tale om mere fart, da lav friktionsmodstand gør det muligt at spare på watts. Alt i alt er keramiske lejer med til at få dig hurtigt over stepperne samtidig med, at du sparer kræfter. Dermed er selv de mindste detaljer på en cykel helt afgørende for den samlede performance. Lejerne er så stærke, at de er meget svære at beskadige. Sammenlignet med andre lejer kan de keramiske modeller modstå store tryk og slag – modsat andre materialer, som vil blive sprængt i stykker. Desuden samles lejerne stadig med håndkraft, hvilket giver mærket et eksklusivt tvist kombineret med solidt håndværk. Derfor er det heller ikke uden grund, at topryttere vælger dansk design. Mærket er dog også garant for andet end blot kuglelejer, hvilket du kan se i udvalget hos Bikester. Pulleyhjul og krankbokse er nogle af de andre dele, som mærket byder på. Derudover finder du også nogle af de populære high speed kæder, der ligeledes bidrager til, at du sparer watts.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes