Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

cep

87 Produkter
Kategorier
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
cep

Cep – Kompressionstøj til sportsfolk

Cep er et af de førende mærker, som konsekvent forkuserer på de positive effekter, kompressionstøj kan tilbyde. Sortimentet omfatter bukser, skjorter og strømper til alt fra cykling til indendørs fitnesstræning. Både præstation og restitution kan forbedres med produkterne fra Cep. En målrettet anvendelse af kompressionstøj forbedrer blodcirkulationen og opløser mælkesyre hurtigere. Sportsmærket Cep hører under Medi GmbH & CO. KG fra Bayreuth i Tyskland, og tilbyder produkter, som forener præstation og sundhed perfekt. Kvaliteten er i top og alle produkter er produceret i Tyskland.

Sorter efter
 
Side 1 af
2

CEP - solid tysk kvalitet

cep er et produkt af flere årtiers arbejde og udvikling, som det tyske firma Medi GmbH & Co. står bag. Firmaet har en medicinsk baggrund og kan derfor tilbyde dig motionstøj, som både er funktionelt og modebevidst, samtidig med at de har flere års ekspertise indenfor kompressionsteknologien. Konceptet bag disse kompressionsprodukter er at levere førsteklasses kvalitet, samtidig med at man får et produkt med maksimal funktionalitet. Hos Bikester.dk finder du et udvalg af cep produkter, som passer dig, uanset om du er eliteidrætsudøver eller om du er hverdagsmotionist. Som idrætsudøver mindsker du, ved brug af kompressionstøj, trætheden under udøvelsen. Dette sker da kompressionstøjet skaber en forøget blodgennemstrømning. Derudover opnår du på grund af den øgede blodtilførsel en meget bedre restitution ved brug af disse produkter. CEP_Sokker

Støtte og hjælp både under og efter motionsturen

Uanset om du er ude på en kort løbetur en mild forårsdag eller en lang cykeltur i vinterkulden, kan du med kompressionstøj føle dig veltilpas. Når du bruger kompressionstøj, holder din krop sig tør og komfortabel. Materialet i produkterne absorberer nemlig sved og transporterer og fordeler det langs med ydersiden af tøjet, hvor det fordamper. Når du er kommet hjem fra en varm og hård motionstur, vil det nok være naturligt at tage sit motionstøj af. Men her kan det være en stor fordel at lade sit kompressionstøj sidde på i en periode efter. Kompressionstøjet øger nemlig din blodcirkulation og på den måde forbedrer den din restitution. Alle atleters store problem er altid risikoen for skader og derfor er det et vigtigt aspekt som du altid bør forsøge at have så meget kontrol over som muligt. Med den særlige effekt som kompressionstøj giver, er det muligt at stabilisere muskler og led. Dette giver dig mere kontrol og øget stabilitet, så du eksempelvis bedre kan undgå forstuvninger, selv hvis du motionerer på ujævne overflader. Har du eksempelvis problemer med skinnebenssmerter, kan kompressionsstrømper være en løsning, da de reducerer vibrationer under aktiviteter, samtidig med at de øger iltoptagelsen og fremmer helingen. Hos Bikester.dk kan du blandt andet finde følgende kompressionsprodukter:
  • Løbe- og cykelsokker
  • Sleeves
  • Cykelbukser

Modebevidst kvalitet

Når du skal købe kompressionsstrømper eller sleeves, er det vigtigt at tænke på, at udgangspunktet ikke ligger i, hvilken størrelse sko du har, men hvilken størrelse muskel du har. Selvom man selvfølgelig skal tænke på kvalitet i motionstøj, er det også rart, at man kan få lov at være lidt modebevidst, når man motionerer. Derfor har bikester.dk et udvalg af cep produkter, som gør det muligt for dig at vælge kvalitet, samtidig med at du kan vælge den farve og den stil, der passer dig bedst. Derfor kan du vælge kompressionstøj i en mere neutral skala, men også i en mere farverig variant efter smag og behag.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!