Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


CatEye

(71 Produkter)

  Pris (kr.)

  • kr. - kr.
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
Cateye computer
CatEye

CatEye: Sjov og sikkerhed går hånd i hånd

CatEye, som har hovedsæde i Osaka i Japan, har siden dets begyndelse i 1954 været en af de mest innovative producenter af cykelbelysning. Virksomheden udviklede den første lygte til cykler samt den første pandelampe til cykelbrug. I 1981 udkom dertil virksomhedens første cykelcomputer, og også denne form for teknologi blev gennem CatEye gjort anerkendt og nærmest uundværlig. CatEye har mange år på bagen, men har det til trods formået at vedholde sin position som værende den førende udbyder af cykelcomputere, lygter og reflekser. Dette skyldes en evig stræben efter innovation og nytænkning samt en fortrinlig fornemmelse for det relevante marked.

SORTER EFTER
Side1af
2
 
SORTER EFTER
Side1af
2

CatEye - Innovativt cykeltilbehør

CatEye er et japansk firma, der er pionerer indenfor belysning til cykler. Virksomheden blev grundlagt i 1954, lancerede ti år senere sine første cykellygter. Det varede ikke længe, før de begyndte at udvikle og producere andre produkter relateret til cykling. De var blandt andet, de allerførste der lancerede en cykelcomputer. Denne virksomhed er i dag kendt vidt og bredt for deres cykellygter, og deres stærke side er at de konstant udvikler og skaber nye og interessante produkter til cyklister. Med lys og udstyr fra CatEye er du garanteret god kvalitet og holdbarhed.

Produkter fra Cateye

CatEye er en virksomhed, der på alle måder er på forkant med markedet. Både hvad angår den tekniske implementering af deres produkter, og også når det kommer til sikkerhed og omsorg for miljøet. Deres produkter er primært rettet mod at give brugeren sikkerhed og kontrol. CatEye Micro Wireless CCDeres lys er specielt designet til at give bedre betingelser for alle cyklister, mens deres cykelcomputere giver optimal kontrol over alle de aspekter, der er vigtige for cyklister på et mere professionelt niveau. Deres produkter kan inddeles i følgende kategorier.
  • Cykellygter
  • Cykelcomputere
  • Flasker & Holdere
For bedre at forstå, hvorfor deres produkter er så populære hos professionelle såvel som almindelige cyklister, kommer her en detaljeret gennemgang af deres produkter. Deres absolut vigtigste kendetegn er det arbejde, de gør inden for udviklingen af cykellygter. De fås selvfølgelig i forskellige kategorier, som er værd at overveje. Deres cykellygter fås både som forlygter, baglygter og pandelamper. Et eksempel på forlygter, som på forskellige måder repræsenterer virksomhedens produkter, er serien, som hedder Econom Force. Deres mål har været at skabe en lygte med en høj kapacitet, som samtidig er batteri-effektiv og dermed skånsom mod miljøet. Det er en ekstremt let lygte på kun 250 gram, som kan indstilles i forskellige niveauer. Hvis den er indstillet på den mest energieffektive løsning, holder batterierne i 60 timer. Derudover er den udstyret med klare indikatorer, der fortæller, når lampen skal oplades igen. Til baglys producerer CatEye også en del produkter, der er udstyret med LED-teknologi, hvilket betyder ekstra effektive og batteribesparende lygter. På Bikester.dk finder du et bredt udvalg af lygter fra denne producent, hos hvilken du også kan finde pakkeløsninger med komplet lysudstyr til din cykel. CatEye GVOLT20/OMNI3G Indenfor cykelcomputere, som findes i CatEyes sortimentet, finder du nogle af verdens bedste. Et eksempel er modellen Strada Double Wireless, som er en trådløs cykelcomputer med et utroligt enkelt design. Men man skal ikke lade sig narre af produktets enkelhed. Bag ydret skjuler sig nemlig avanceret teknologi, og computeren er enormt brugervenlig. Med deres særlige klik-teknologi kræves blot et enkelt klik for at manøvrere computeren i den ønskede retning. Computeren er let at programmere og kan måle alt det, du som cyklist har behov for at vide for at kunne udvide dine grænser. Du kan også finde et udvalg af tilbehør fra CatEye, der er interessant at have til din cykel. For eksempel finder du holdere til vandflasker samt sidespejle og ringeklokker. Men ikke mindst, så fremstiller virksomheden også en række reflekser, der er vigtige for at få maksimal sikkerhed under turen. Mange af disse produkter sælges også hos Bikester.dk, så kig rundt i vores udbud for at se mere, hvad der er tilgængelig fra denne producent.

En historie om innovation som ledestjerne

Siden CatEye lavede deres første cykellygte i 1964, har de været på forkant med udviklingen af sikkerhedsprodukter til cykler. Ikke alene har de været en af de virksomheder, der tænkte på produkterne, og hvordan de interagerer med cyklister. En stor del af deres forskning har også været fokuseret på at producere miljøvenlige lygter. Et skridt i denne retning blev taget, da de som den første virksomhed indførte LED-lys i cykellygter. Men den måske vigtigste innovation var deres introduktion af cykelcomputeren. Dette skabte nye muligheder for sportsfolk til at kunne kontrollere og udvikle deres præstationer.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling