Online cykel shop – Bikester
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR

Castelli Entrata

2 Produkter
Filter
Nulstil

Køn

  • Damer 2
  • Herrer 2

Farve

  • grøn
  • blå

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 2
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Castelli Entrata V Handsker, grøn
Castelli Entrata V Handsker, grøn grøn
Castelli
Entrata V Handsker, grøn
Vejl. udsalgspris 259 DKK 219 DKK
  • Versioner: M
Hurtig levering
- 15 %
Castelli Entrata V Handsker, blå
Castelli Entrata V Handsker, blå blå
Castelli
Entrata V Handsker, blå
Vejl. udsalgspris 259 DKK 139 DKK
  • Versioner: XS
Hurtig levering
- 46 %

Skorpionen, der er et ikon i cykelsporten og på Castelli Entrata

Castelli er et af de største mærker indenfor påklædning til cykelsporten. Det er en position, som firmaet har haft gennem mange år nu. Skorpionen, som de indførte som logo i 1970’erne, ses i dag ofte på professionelle ryttere eller deres kendte firmanavn og er lidt af et kvalitetsmærke på tøj til cykelsport. Castelli Entrata VVirksomhedens tidligere leder sagde engang, at han aldrig have kunnet udvikle så succesfuldt cykeltøj, hvis ikke han selv også havde dyrket sporten. Dermed har man baseret sin udvikling gennem årene på tæt kendskab og kontakt indenfor cykelsporten – noget man stadig gør i dag. Entrata er beregnet som en slags introduktion, en slags start med Castelli. Dermed er det logisk, at Bikester.dk også fører Castelli Entrata.

Du får gennemtestet og effektiv teknologi

Vælger du Castelli Entrata, får du et solidt og gennemprøvet produkt med rødder placeret dybt i cykelsporten. Dette gør sig gældende i både design, udformning, materialer samt eventuelle detaljer som siddepuder, pasform og ikke mindst greb. Her er arbejdet med materialer, som både transporterer fugt væk fra kroppen og lader din krop åndes, samtidig som det også er vandafvisende. Ydermere er her typisk ikke klassiske syninger og kun minimale sammensvejsninger for at nedsætte friktion og hudirritation, som ellers kan opstå.

Nyd godt af teknologi, som hjælper dig

Teknikker, der er udviklet til de professionelle, er i vid udstrækning også at finde her hos Bikester.dk i sortimentet fra Castelli Entrata. Det er funktioner, som skal hjælpe dig til bedre ydelser, samtidig som de giver mindst mulig vindmodstand og sikrer, at du har et godt greb i både cykelsko, på pedalerne og på styr, gear og bremser. Samtidigt finder du her også produkter med en uovertruffen evne til at holde dig varm på de mere kølige cykeldage. Nok så vigtigt ikke mindst på vores breddegrader. Et vigtigt og populært indhold hos Bikester.dk.