Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


Castelli

(227 Produkter)

  Pris (kr.)

 • kr. - kr.
  Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
Castelli tøj
Castelli

Castelli - Et historisk vidunder

Det berømte mærke Castellis rødder går helt tilbage til 1876, hvor Vittore Gianni grundlagde virksomheden i Milano. I 1910 producerede begyndte man produktionen af speciel cykelbeklædning - og dette til ingen ringere en den femdobbelte Giro-vinder Alfredo Bindo. Helt fra begyndelsen stod Castelli altså for effektiv og innovativ cykelbeklædning.

SORTER EFTER
Side1af
4
 
SORTER EFTER
Side1af
4

Castelli - Det bedste inden for cykeltøj

Castelli er en producent af cykeltøj med aner, som går tilbage til 1800-tallet. Virksomheden siges at være blevet grundlagt i 1876, hvor en skrædder åbnede sin butik. Men ikke før 1910 begyndte han at lave cykeltøj. Men da denne produktion var begyndt, åbnede der sig snart nye muligheder for virksomheden. I 1970'erne opnåede Castelli ny succes med en række fornyelser med hvilke cykeltøj tog et stort skridt fremad. Med cykeltøj fra dette mærke er du garanteret beklædningsgenstande, som vil hjælpe dig på din vej til at nå dine sportslige mål.

Produkter fra Castelli

Med tanke på, at Castelli Cycling har skabt tøj til cyklister siden begyndelsen af 1900-tallet, er det ikke overraskende, at de gør det med bravour. Castelli VelocissimoI produktionen af hver enkelt beklædningsgenstand bruger de betydelige ressourcer for at sikre, at den bedst muligt kan udføre sin funktion. Store ressourcer bruges på forskning for at finde de perfekte materialer og for at reducere luftmodstanden maksimalt. Du finder i dag tøj fra Castelli i følgende kategorier:
 • Cykeltrøjer
 • Cykelbukser
 • Cykeljakker
 • Arm- og benvarmere
 • Handsker
 • Strømper
 • Undertøj
 • Handsker
Hos Bikester.dk vil du finde mange produkter fra Castelli, der garanteret vil hjælpe dig videre som cyklist. Her er en kort gennemgang af nogle produkter fra dette mærke for nærmere at forklare deres fordele. Lad os starte med det tøj, du har tættest på kroppen og derefter arbejde os udad mod den ydre beklædning. Det er også vigtigt at tilføje, at Castelli producerer alt deres tøj specielt til forskellige klimaforhold. I kategorien undertøj finder vi en række produkter, som er lavet aldeles perfekt til cykling. En af deres modeller i undertøj er Uno Plasma, som er specielt lavet til kølige og våde dage. Denne beklædningsgenstand kan ligne almindeligt undertøj, men faktum er, at det er højteknologisk vidunder. Ved hjælp af nanoteknologi er materialet behandlet således, at enhver fugt straks føres væk fra huden og fordamper. Også andre behandlinger er blevet foretaget, så det altid holdes tørt. Når det kommer til shorts, vil du her også finde beklædningsgenstande på forkant med den teknologiske udvikling. Et eksempel er bib-shortsene Velocissimo. Disse er primært designet til meget mildt vejr. Gennem et unikt design er de fremstillede til at give en perfekt pasform til alle cyklister, og desuden er også bændlerne specielt designede til at arbejde perfekt sammen med sadlen. Til at tage uden på dit undertøj finder du også et udvalg af trøjer fra dette mærke. Castelli RiparoEt eksempel er modellen Gabba, som lige som de øvrige beklædningsgenstande er specielt konstrueret til at udfylde sin funktion bedst muligt. Den er specielt designet til at modstå let regnfuldt og koldt vejr. Kombineret med et par bukser arbejder den perfekt sammen for at klare de fleste udfordringer, en svedig cyklist kan møde. Denne trøje er fuldt ud aerodynamisk designet. Den har vindafvisende egenskaber og et specielt nano-materiale under armene for maksimal væskeafledning. I det hele taget er Gabba den perfekte beklædningsgenstand for cyklisten. Vi finder også jakker i udbuddet af Castelli cykeltøj. Disse er altid lavet til at være så lette som muligt, samtidig med at de er indrettet til at standse vind og let regn. Udover disse vil du i sortimentet fra Castelli cykling også finde arm- og benvarmere og andet nødvendigt udstyr, som gør din cykeltur bedre. Alle deres produkter er specielt tilpasset forskellige cykelforhold med den nyeste teknologi i materialer.

En stadig innovativ virksomhed

Da de første cykelklæder blev fremstillet i 1910, var cykelløb en forholdsvis ung sport. Men trods dette blev produktionen hurtigt en succes. Virksomheden overgik senere til Maurizio Castelli, og han var et af de mennesker, der virkelig kom til at sætte virksomheden på landkortet. Allerede tidligt begyndte de at udvikle tøj, der havde til formål at reducere luftmodstanden maksimalt. Men det var egentlig først i begyndelsen af 1974, at selskabet begyndte at udvikle en række produkter, der skulle blive de første i verden, og som i dag er standard. Castelli fremstillede både de første Lycra shorts, der blev anvendt i forskellige konkurrencer, de første farvede shorts og den første jersey af syntetiske materialer. Ja, listen over innovationer fra Castelli er lang.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling