Online cykel shop – Bikester
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS RETUR
GRATIS LEVERING FRA 699 KR.6
Der kan forekomme midlertidige restriktioner på reklamationer og forsinkede tilbagebetalinger. Vi arbejder på at kunne tilbyde dig disse tjenester igen som normalt.
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

Castelli Free Sanremo 2 SS-dragt Herrer, sort

ID: 1106771

Vejl. udsalgspris 1.409 DKK
759 DKK
- 46 %
Inkl. moms., gratis forsendelse
Størrelsestabel

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

 • Vælg Størrelse
 • Vælg Størrelse
  Find din størrelse
  Størrelsesinformation:
  Størrelsen er en smule mindre end normalt
  Pasform:
  Smal
  S udsolgt online
  M udsolgt online
  L udsolgt online
  XL udsolgt online
  XXL udsolgt online
  3XL udsolgt online
Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS RETUR
GRATIS LEVERING FRA 699 KR.6

Beskrivelse af

Castelli Free Sanremo 2 SS-dragt Herrer, sort (black)

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Den gode-at-alle-dele-racedragt
De bedste triatleter er dem, der er gode til alt. Det er derfor, Castelli har lagt så meget i denne dragt.

Løb - På dette tidspunkt i løbet begynder trætheden at indfinde sig. Du vil elske komforten i denne dragt. Den forreste Samremo-åbningskonstruktion trækker dig ikke fremad, og det gør det nemmere at stoppe tisseophold og lader dig åbne den, når du føler dig for varm. Stofferne er hurtigtørrende, lette og kølige. Sædepuden, som føltes så godt på cyklen, er så lille, at du næsten ikke kan mærke den. De to baglommer komprimerer dine geler, så de ikke hopper rundt. De lange ben med til bengreb sidder ikke opad og binder ikke. Måske vil du endda bemærke, at du ikke har så mange brændende pletter, hvor du er blevet skrabet rå. På en eller anden måde tror du, at komfort giver dig et ekstra skub, lidt ekstra fart.

Cykel - Du nyder disse par timer til at lægge lidt afstand til de andre fyre. Denne dragt drager fordel af aero-forskningen fra Castellis Pro PR-dragt, men er tunet til hastigheder fra medium til høj hastighed. Benene og ærmerne giver en fremragende dækning, mens ryggen giver en god solbeskyttelse, og de to lommer har plads til masser af næring. Og du sætter pris på Castellis knowhow inden for konstruktion af sædepuder. Læg hovedet ned og overhaler et par ryttere mere.

Svømning - De reducerede syninger og de lange arme og ben hjælper dig med at skære gennem vandet, mens lommerne ligger fladt og ikke fanger vand. Pasformen er stram, og de lette stoffer holder ikke så meget vand tilbage. Skulderområdet er ekstra strækbart, så du kan bevæge dig frit selv under en våddragt eller et svømmeskind.

Kys Tri
Et strækbart, blødt hudplejelag giver total bevægelsesfrihed med et minimum af fylde. Multidensity-padskummet er optimeret til aerobar-position på cyklen og forsvinder praktisk talt under svømning og løb.

Rosso Corsa
Castelli's Rosso Corsa-mærke anvendes kun på de produkter, der er fremstillet på højeste niveau. Hver eneste tråd og fiber, hver eneste kurve og kontur er besat af. Rosso Corsa repræsenterer et kategorisk gennembrud inden for cykelinnovation og det omhyggelige håndværk, som du forventer af Castellis præstationsfremmende tøj.

Detaljer

 • Velocity på overkroppen for top aerodynamik, fremragende pasform og fugthåndtering
 • Velocity mesh-materiale på ryggen for bedre åndbarhed - og takket være beskyttelsesfaktoren UPF 16 blokerer det enorme 94 % af UV-strålingen
 • Ærmer i albuelængde med rå snit i manchetterne for maksimal komfort og aerodynamik
 • Sanremo-åbning (foran) muliggør den typiske bukkede stilling på cyklen samt en lige ryg til løb og svømning - eller toiletstop og ventilation på ekstra varme dage
 • Den nye korte konstruktion glider ikke og giver mere muskelstøtte
 • Flade på de længere ben for maksimal aerodynamik
 • Vægt: 218 g (størrelse L)
Vis alle modeller fra Castelli Free-serien

Funktioner

Tilsigtet brug
Triathlon
Køn
Herrer
Vigtigste oplysninger
Type:
Tri Suit
Anvendelse:
Konkurrence, træning
Sæson:
Forår/sommer
Udstyr
Lynlås:
Gennemløbende frontlynlås
Lommer:
2 flade baglommer
Øverste del
Armlængde:
Korte ærmer
Dragt / bukser
Benlængde:
Kort
Sædepolstret:
Kiss Tri
Materiale
Materiale:
Hovedmateriale: 82% polyester, 18% elastan
Snit
størrelsesinformation:
Størrelsen er en smule mindre end normalt
Pasform:
Smal
Modelår
2023
Produktnummer
1106771
EAN
8050949079584

Kundeanmeldelser

4.3
3 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
1
4 Stjerner
0
5 Stjerner
2
Vi foretager ikke en separat gennemgang af anmeldelser for at kontrollere, at de viste anmeldelser faktisk stammer fra forbrugerne. Alle besøgende på vores websted kan indsende anmeldelser af vores produkter. Indsendelse af anmeldelser er ikke knyttet til en brugerkonto eller lignende. Alle anmeldelser sorteres gennem et automatiseret ordfilter for at undgå stødende sprogbrug, racistiske eller sexistiske anmeldelser og anmeldelser med hyperlinks. Vi screener også manuelt indkommende anmeldelser for at kontrollere vurderingsindholdet for modsigelser og andet eksternt indhold.
Ryd alle filtre
Castelli Free Sanremo 2 SS-dragt Herrer, sort
Adel
10
Oversat fra Svensk Til originalen
Jeg er tilfreds 👌👌😊
27.01.2022
Castelli Free Sanremo 2 SS-dragt Herrer, sort
Dmitry
Komfortabel men måde til skrøbelig
Oversat fra Finsk Til originalen
Dette er en engangsbrugsdragt. Efter bare 1 løb begyndte den røde farve på logoet foran og på bagsiden at "smelte" og male området omkring det. Selve stoffet er ekstremt skånsomt, og enhver form for hård behandling vil bare beskadige det med det samme. Dette er en dragt at gå i, men ikke den bedste til racing. Jeg sammenligner det med Roka Elite gen II, der overlevede i 2 år og stadig ser bedre ud end denne Castelli lige efter 1 løb. For pengene er Castelli en klar løsere
17.08.2021
Castelli Free Sanremo 2 SS-dragt Herrer, sort
Jan
Stor dragt - god pasform
Oversat fra Tysk Til originalen
Føles godt, sidder godt, føles 20 procent hurtigere :-) og ser chic ud. Polstringen holdes naturligvis tynd, så den ikke kommer i vejen for svømning og løb, men det føles stadig meget behageligt selv efter mere end 80 kilometer. Jeg har størrelse L på 186 cm og 86 kg (jeg prøvede M, men mine ben var for stramme).
15.07.2021