Online cykel shop – Bikester
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR

Campagnolo Super Record

3 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Campagnolo Super Record Ultra Shift Ergopower gear-/bremsehåndtag 2x12-speed
Campagnolo Super Record Ultra Shift Ergopower gear-/bremsehåndtag 2x12-speed
Campagnolo
Super Record Ultra Shift Ergopower gear-/bremsehåndtag 2x12-speed
Vejl. udsalgspris 3.949 DKK 2.649 DKK
gratis forsendelse
- 32 %
Campagnolo Record/EPS Krank 12-speed 39/53T
Campagnolo Record/EPS Krank 12-speed 39/53T
Campagnolo
Record/EPS Krank 12-speed 39/53T
Vejl. udsalgspris 4.259 DKK 2.629 DKK
gratis forsendelse
  • Versioner: 170mm
- 38 %
Campagnolo Super Record/EPS Krank '12-speed 50/34 tænder'
Campagnolo Super Record/EPS Krank '12-speed 50/34 tænder'
Campagnolo
Super Record/EPS Krank '12-speed 50/34 tænder'
Vejl. udsalgspris 7.629 DKK 4.569 DKK
gratis forsendelse
  • Versioner: 172,5mm
Hurtig levering
- 40 %

Campagnolo er en af de gamle giganter i cykelsporten

Med mere end 80 års erfaring indenfor cykelsporten, så hører Campagnolo til et af de klassiske og helt store navne indenfor den professionelle cykelsport også i dag. De har arbejdet tæt sammen med både hold og ryttere gennem årtier og på denne måde ikke bare udviklet produkter som på tegnebrættet virker fantastisk, men som stadig virker fantastisk når de rent faktisk bruges og presses i et løb, hvor ryttere også har siddende på rygraden hvordan de mener tingene skal betjenes og fungere for at være optimale for dem.CAMPAGNOLO Super Record EPS Selv den bedste teknologi virker jo ikke, hvis slutbrugeren ikke forstår den og måske endda finder betjeningen eller brugen ulogisk.

Det bedste indenfor gear og gearteknik fra ledende Campagnolo

Campagnolo Super Record er en af de ultimative serier af gear og gearkomponenter du kan finde og Bikester har naturligvis disse med i sortimentet. Denne serie er i den absolutte referenceklasse, som kan sammenlignes fordelagtigt med alt eksisterende og kommende udstyr, og præsenterer det seneste og ypperste indenfor udvikling af gear og tilhørende komponenter. Her er benyttet de mest højt ydende materialer til de enkelte komponenter så du kan være sikker på du får det absolut bedste og mest pålidelige. Dette uanset om du er i gang med at bygge ny cykel eller er i gang med at opgradere et eksisterende stel, Campagnolo Super Record giver dig den ultimative ydelse og pålidelighed.

Tilpasset for optimal ydelse og pålidelighed

Man kan naturligvis godt mixe og matche som man selv vil, men komponenterne i Compagnolo Super Record er udviklet til at fungere optimalt sammen, med respekt for gældende standarder og normer. Det nytter jo heller ikke noget pludselig at skulle lære noget helt nyt, det vil bare virke distraherende og kan sænke din ydelse og ødelægge dine resultater. Komponenterne i serien her er også fremstillet så de vejer mindst muligt, fylder mindst muligt, og dermed reducerer vindmodstanden, men samtidigt er fremstillet af bomstærke materialer man kan stole på, selv under en etape af et af de tre store Grand Tour løb. De skal kunne tåle at, som man siger det, få en god gang tæsk både op og ned ad bakker, og stadig yde deres bedste og være lige solide og pålidelige så det er det sidste du skal bekymre dig om. Med Campagnolo Super Record kører du med det absolut bedste og kan være tryg i vished om at der ligger mere end 80 års erfaring bag udviklingen her.